Alo navigatori !
Kakvi su u V-shipu tj. Zorovic, u iva-shippingu, angloeasternu, Hanseaticu,OSM-u,
kolike su place i ugovori za kadete na tim kompanijama, te krcaju li kadete u Hanseaticu ?
Alo navigatori !
Kakvi su u V-shipu tj. Zorovic, u iva-shippingu, angloeasternu, Hanseaticu,OSM-u,
kolike su place i ugovori za kadete na tim kompanijama, te krcaju li kadete u Hanseaticu ?
Sve tsa si ti nabrojio su agencije i jako je tesko specifirati place. JEr zavisi na koju firmu odes na koju vrstu broda i jos malih milijun stvari,![]()
nema vi??e hanseatic-a, to je danas B.S.M., adresa Boktulijin put bb, Split. trenutno nemamo otvaranja za pripravnike palube, kad ih bude onda je to na kontejnerima, ugovor 6 mjeseci, plaća od 450 eura.
zujac, mail je bsm-croatia@inet.hr ili 021 322 860 od 08 - 17 radnim danom
vijest se upravo vrti na portalu slobodne dalmacije
-36 tisuća eura, toliku će nagradu za deset godina rada u â??Atlantskoj plovidbiâ?ť dobivati zapovjednici brodova, dok će se upravitelji stroja za isto vrijeme provedeno u kompaniji nagrađivati sa 33,5 tisuća eura, mjera je to kojom dubrovačka tvrtka ?želi zadr?žati svoj kadar-
E hvala infomanager, bas sam poslao aplikaciju na BSM pa ce mo vidjeti. Sto se tice Atlanske traze iskustvo za balka kod prvog ukcaja sto ja nemam ali sam im aplicirao preko connectora odgovora nisam dobio, a sad ce bit i onako navala.![]()
Atlantska nagrađuje časnike sa 36.000 eura
Dubrovačka Atlantska plovidba od početka iduće godine svoje će pomorce nagrađivati za vjernost tvrtki iznosima koji će se kretati do 36 tisuća eura
(+ Kliknite na sliku za uvećanje )
Toliku će nagradu za deset godina rada u Atlantskoj plovidbi dobivati zapovjednici brodova, dok će se upravitelji stroja za isto vrijeme provedeno u kompaniji nagrađivati sa 33,5 tisuća eura, pi??e Sobodna Dalmacija.
Uprava kompanije na taj se korak odlučila kako bi, u vrijeme sve izra?ženijeg nedostatka kadra, osobito časničkoga, stimulirala zaposlenike na ostanak u tvrtki.
Problem smanjenog interesa za zanimanja u pomorstvu Atlantska jo?? otprije nastoji ubla?žiti i stipendiranjem učenika dubrovačke Pomorske ??kole.
Jednokratne nagrade pomorcima regulirane su posebnim pravilnikom u kojemu su utvrđeni iznosi za pet, sedam i pol i 10 godina provedenih na brodovima dubrovačke tvrtke.
Najni?ži iznos nagrade je ??est tisuća eura, koliko će nakon pet godina rada dobiti zaposleni na poslovima trećeg časnika te četvrtog strojara. Zapovjednici će, prema pravilniku, za pet godina vjernosti dobiti nagradu od 15,5 tisuća eura, a za sedam i pol godina 25 tisuća eura.
Nagrade prvim časnicima kretat će se od 12 do 29 tisuća, drugim časnicima od 8,5 do 21,5 tisuća eura, a trećim časnicima od ??est do 17 tisuća eura. Za upravitelje stroja predviđene su nagrade u rasponu od 14,5 do 33,5 tisuća eura, za druge strojare od 12 do 29 tisuća eura, za treće strojare od 8,5 do 21,5 tisuća eura, a za četvrte strojare od 6 do 17 tisuća eura.
tportal.hr
petak, 5.12.2008.
Na Atlansku strojari su brzo na brodu.
Ja bi odgovorio Umornome, evo nisam dugo bio na forumu jer sam opalio 6 mjeseci kadeture, a na brodu nije bilo interneta a vani se imalo malo vremena za net. Uglavnom, ako si zagriza za tankere preporucam ti LNG, Globtik ti krca kadete na Pronava, pokusavao sam ja i drugdje ali ne uzimaju kadete ili uzimaju ali ne nase. Imas jos Mitsuia koji jednom godisnje radi intervju u Zadru, milslim da i NYK nesto uzima kadeta, ali sam van toga dira pronalazenja kadeture pa ti vise nebi zna rec kamo uzimaju osim Globtika. Ako neces priko njih probaj Zorovica ili se raspitaj di god znas da krcaju na plin...
Inace Pronav je 600$ placa, mizerno malo ali je ogromno iskustvo jer ako zagrizes nema sta ti nas cif nece rec ili pokazati a to ti vrijedi vise od 1000$ negdje drugdje di ti cif moze biti Filip, Rus ili bilo koje druge nacionalnosti koji ti moze i ne mora pokazati.
Sad mi se frend iskrca sa TK, i kaze da je ima dva stranca za cifa i da su oba prolazila neke puste traininge ali su bez iskustva sa plina dosli tamo i preuzeli, i kaze da je bilo veselja, i ti brodovi voze... Pa sad ti vidi dali ti se isplati doci na brod di ima ljudi koji ti mogu nesto pokazati ili ces riskirati pa sta bude.
to moki legendo, reci mi ko krca na TK samo da znam,
znas li za kakva iskustva na zorovicu (normalno to se ide priko V-shipa koji je na mejama kraj iva-shipping), ne ide niko direktno u rijeku priko njih jel ,reci o ovome ako sta znas, znam da im je site www.euros.hr tamo nema lista brodova, pa ne znam sta imaju, isa bi na tankere, jel imaju samo te bodove ili i druge ,jel ne bi tija zavrsit na kontejnerasa, cuja sam da je zorovic ok
hvala!
na TK samo oficiri, aplikaciju za oficira saljes u Skotsku pa te oni upute na tipa u Splitu gdje rjesavas testove i tamo se odrzava intervju, za Zorovica nista lose nisam cuo, uglavnom mislim da kadeti idu na produkte od thorma, dobra placa koliko znam ali neznam tocni iznos, najbolje nazvati i pitati direktno. Euros mislim da krca na cruisere, ali o njima bas i nemam inf.
placa kadeta na MSC je 2000eura
alo ekipa pozdrav,ima li ko pojma kakva je lova na BP-a. ugovori su ok 3-2 permanent pay ,ali koliko? ima li ko kakvu informaciju....
Ima li tko da bi znao otprilike nbrojat kako se kreču plače od asistenta do upravitelja stroja ?
, 2-3 ugovora i posli Sealinon , Bourbon...
place nisu nesto al uzimaju ljude bez iskustvaSritno[/QUOTE]
Place su nula bezveze i ne isplati se ic na te firme!
i samo pokucas na vrata bez iskustva uzimaju leva leva..
cccc nije ti govno kroz kanizelu proslo a vec znas di pare nisu nesto!!
prihvati sta ti se nudi ako imas brevete za tankera moglo bi bit lako..
pozdrav
A STA DA VAM KAZEM JEBEM KO HEKTOR
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)