Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/28

Tema: Stolt

Clan Posade struja avatar
    Datum registracije
    Jul 2007

Početno Stolt

Radi li itko od HR agenata sa Stoltom? Kakve su place/ugovori na njihovim produktima?

Kadet
    Datum registracije
    Jan 2008
    Firma
    Stolt Nielsen

Početno stolt

nitko od HR agenata ne radi sa stoltom. inace stolt je cista kemija. nema tu prdukta. place su odlicne a ugovor 3-3. cak imaju i mirovinski fond koji ti uplacuju pa dobijes lovu kad navrsis 60god zivota.

Datum registracije
    Jul 2007

Početno

Imas li kontakt mail ili telefon?

Prvi kuverte sea_st avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Firma
    TK

Početno

Struja..ne znam jesi li vec dosao do kontakta, ali isto saljem...
    dakle : recruit.emea@stolt.com (emea znaci - Europe, Middle East, Africa)

Za uvjete i to nisam bas siguran....to provjeri kod njih...
    iako, sumnjam da su bolji od Vele...

POZDRAV!!!
    ...ca smo na ovom svitu...

Datum registracije
    Jul 2007

Početno

nesto sam nacuo za placu (6000Ex12), nemora bit istina pa sam im poslao upit, valjda ce odgovorit.
    hvala na mailu, pozdrav

Prvi kuverte sea_st avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Firma
    TK

Početno

struja...javi sta su ti odgovorili...
    ;-)
    ...ca smo na ovom svitu...

Datum registracije
    Jul 2007

Početno jedno veliko nista

We appreciate your contacting our company. Because we receive so many inquiries
    about open positions, we are unable to respond individually to all who contact
    us. You will be contacted only if there is a reasonable fit between your
    qualifications and the requirements of a position we must fill. Your materials
    will remain on file with us for one year from the date sent.

Again, thank you for your interest in Stolt-Nielsen. Please remember to check
    our website frequently for updated openings.

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

mrm@sntg.com ili mrm@stolt.com
    Glavni HR manager Morten

zzzzzzz
    Datum registracije
    Apr 2010
    Firma
    Stolt

Početno

...............
    Posljednje uređivanje od Stolt : 05-17-2010 at 09:43 PM

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Stolt Vidi poruku
    ????? stolt ??????

nikad cuja
    A jebiga druze sta cu ti ja sta ti Morten nije javija pa te drzi u neznanju.Morten Massoe je jos uvijek HR manager tamo koliko vidim i uvik mi je bija drag narocito nakon isplate 3 i po mjesecne place u punom iznosu,a ja onda dao otkaz(Nomen est omen sta bi rekli stari latini).Sjecam ga se iz vremena kad je radija za Marija Radman iz Five Star MArinea u Houstonu.Kad je cistija pistune po brodima,a prije toga je punija frizidere na jahtama po marinama,a uzlet mu je nastupija nakon sta se ozenija za djevojku iz familje Franka Mohna(zvuci poznato vjerujem da imate jos uvik FRAMO pumpe)Pa prije par mjeseci se sastao sa Bracom i Svalom u svrhu promocije hrvatskog pomorca. Tada su ova dva napisali hvalospjeve o tome.
    Cak su prenjeli i poruke o alternativnom skolovanju koje je ideja UPH,a to u Hrvatskoj srcano bojkotiraju zajedna sa onim papkom od Komadine.NEgo evo tebi vijesti pa citaj i uzivaj. Ne mogu virovat kako se ova dva borca bore za hrvatskog pomorca.Ako je istina da su potpisali kolektivni ugovor sa firmom koja je za nase pojmove predobra mozes uskoro ocekivat placanje clanarine SPH temeljem kolektivnog ugovora,ali to nije ono najbolnije.Najbolnije je to sta smo poznati da uspijemo razjebat nesto sto je dobro pa zivi bili pa vidili daljnji razvoj situacije.
    "Morten Massoe je upoznat s nastojanjima da se u Hrvatskoj osigura i alternativno školovanje uz plovidbu radi stjecanja najviših zvanja (svjedodžbi prvih časnika palube i stroja te zapovjednika preko 3.000 GT i upravitelja stroja preko 3.000 kW). To je posebno važno za ovu kompaniju koja želi u ranoj fazi odgajati svoje pomorce, a koji će napredovati u zvanju.

V. Svalina je pozvao M. Maasoea da posjeti Hrvatsku i održi sastanke s predstavnicima pomorskih fakulteta, pomorskih škola, ministarstava i ev. brodara i managera. Poziv je sa zadovoljstvom prihvaćen, a nositelj ove aktivnosti će biti SPH.

V. Svalina je naglasio da bi hrvatski pomorci trebali biti prepoznati sa svojim kolektivnim ugovorom zaključenim sa Stolt Nielsenom kao što to imaju druge nacionalnosti posredstvom sindikata koji su članice ITF-a kao što su SUR, AMOSUP, LSU, NUMI.

SPH zanimaju stvarni uvjeti koji su na snazi u kompaniji. Važno je naglasiti da Stolt Nielsen ima pokrivene svoje brodove pod ITF SA u kojem je naznačena implementacija pojedinog kolektivnog ugovora. Posade koje nemaju od svojih sindikata nametnut kolektivni ugovor su pokrivene sa ITF TCC CBA ugovorom.

Morten Massoe je upoznat i s novim sustavom osiguranja pomoraca u Hrvatskoj kao i poreznim sustavom. Što se tiče zdravstvenog osiguranja, Stolt Nielsen pokriva svoje pomorce 365 dana u godini, ali poziva pomorce da plaćaju doprinose Hrvatskoj, jer je to jeftino u odnosu na primanja, a pokriveni su i članovi obitelji. Stolt Nielsen omogućava i svakom pomorcu štednju u mirovinskom fondu kojeg je organizirao Stolt Nielsen s mirovinskim fondom u V. Britaniji. Ocijenjeno je da je dobro što je Hrvatska uvela oslobađanje od plaćanja poreza na prihod pomoraca kroz sustav od 183 dana.
    V. Svalina je predložio da se ustanove redovni godišnji sastanci između predstavnika Stolt Nielsena i SPH što je prihvaćeno.

Kompanija Stolt Nielsen S.A. je 2009. godine proslavila 50. obljetnicu osnutka i vodeća je kompanija u svijetu u prijevozu, pretovaru i skladištenju kemijskih proizvoda po sistemu "od vrata do vrata". Stolt Nielsen ima snažnu flotu brodova za prijevoz kemijskih proizvoda, flotu za prijevoz nafte i naftnih derivata te se, od prije nekoliko godina, uključila se i u plinski biznis (LPG brodovi). Stolt Nielsen zapošljava pomorce različitih nacionalnosti, među kojima je oko 50 hrvatskih časnika (zapovjednika, upravitelja stroja i prvih časnika palube i stroja) od kojih su neki u kompaniji već više od 25 godina i među najboljim su kadrovima.
    Stolt Nielsen ima određene poslovne kontakte s Hrvatskom, što se prije svega odnosi na izbor medicinskih ustanova za preglede i liječenje pomoraca (Poliklinika Medico iz Rijeke), a u fazi su zaključenja ugovora o suradnji s još nekim ustanovama."
    Tako da druze u skoroj buducnosti mozes ocekivat da Vam ukinu penziju zahvaljujuci ovim budalasima.
    Posljednje uređivanje od Propuh : 05-16-2010 at 09:35 PM

zzzzzzz
    Datum registracije
    Apr 2010
    Firma
    Stolt

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Frankie Vidi poruku
    A jebiga druze sta cu ti ja sta ti Morten nije javija pa te drzi u neznanju.Morten Massoe je jos uvijek HR manager tamo koliko vidim i uvik mi je bija drag narocito nakon isplate 3 i po mjesecne place u punom iznosu,a ja onda dao otkaz(Nomen est omen sta bi rekli stari latini).Sjecam ga se iz vremena kad je radija za Marija Radman iz Five Star MArinea u Houstonu.Kad je cistija pistune po brodima,a prije toga je punija frizidere na jahtama po marinama,a uzlet mu je nastupija nakon sta se ozenija za djevojku iz familje Franka Mohna(zvuci poznato vjerujem da imate jos uvik FRAMO pumpe)Pa prije par mjeseci se sastao sa Bracom i Svalom u svrhu promocije hrvatskog pomorca. Tada su ova dva napisali hvalospjeve o tome.
    Cak su prenjeli i poruke o alternativnom skolovanju koje je ideja UPH,a to u Hrvatskoj srcano bojkotiraju zajedna sa onim papkom od Komadine.NEgo evo tebi vijesti pa citaj i uzivaj. Ne mogu virovat kako se ova dva borca bore za hrvatskog pomorca.Ako je istina da su potpisali kolektivni ugovor sa firmom koja je za nase pojmove predobra mozes uskoro ocekivat placanje clanarine SPH temeljem kolektivnog ugovora,ali to nije ono najbolnije.Najbolnije je to sta smo poznati da uspijemo razjebat nesto sto je dobro pa zivi bili pa vidili daljnji razvoj situacije.
    "Morten Massoe je upoznat s nastojanjima da se u Hrvatskoj osigura i alternativno školovanje uz plovidbu radi stjecanja najviših zvanja (svjedodžbi prvih časnika palube i stroja te zapovjednika preko 3.000 GT i upravitelja stroja preko 3.000 kW). To je posebno važno za ovu kompaniju koja želi u ranoj fazi odgajati svoje pomorce, a koji će napredovati u zvanju.

V. Svalina je pozvao M. Maasoea da posjeti Hrvatsku i održi sastanke s predstavnicima pomorskih fakulteta, pomorskih škola, ministarstava i ev. brodara i managera. Poziv je sa zadovoljstvom prihvaćen, a nositelj ove aktivnosti će biti SPH.

V. Svalina je naglasio da bi hrvatski pomorci trebali biti prepoznati sa svojim kolektivnim ugovorom zaključenim sa Stolt Nielsenom kao što to imaju druge nacionalnosti posredstvom sindikata koji su članice ITF-a kao što su SUR, AMOSUP, LSU, NUMI.

SPH zanimaju stvarni uvjeti koji su na snazi u kompaniji. Važno je naglasiti da Stolt Nielsen ima pokrivene svoje brodove pod ITF SA u kojem je naznačena implementacija pojedinog kolektivnog ugovora. Posade koje nemaju od svojih sindikata nametnut kolektivni ugovor su pokrivene sa ITF TCC CBA ugovorom.

Morten Massoe je upoznat i s novim sustavom osiguranja pomoraca u Hrvatskoj kao i poreznim sustavom. Što se tiče zdravstvenog osiguranja, Stolt Nielsen pokriva svoje pomorce 365 dana u godini, ali poziva pomorce da plaćaju doprinose Hrvatskoj, jer je to jeftino u odnosu na primanja, a pokriveni su i članovi obitelji. Stolt Nielsen omogućava i svakom pomorcu štednju u mirovinskom fondu kojeg je organizirao Stolt Nielsen s mirovinskim fondom u V. Britaniji. Ocijenjeno je da je dobro što je Hrvatska uvela oslobađanje od plaćanja poreza na prihod pomoraca kroz sustav od 183 dana.
    V. Svalina je predložio da se ustanove redovni godišnji sastanci između predstavnika Stolt Nielsena i SPH što je prihvaćeno.

Kompanija Stolt Nielsen S.A. je 2009. godine proslavila 50. obljetnicu osnutka i vodeća je kompanija u svijetu u prijevozu, pretovaru i skladištenju kemijskih proizvoda po sistemu "od vrata do vrata". Stolt Nielsen ima snažnu flotu brodova za prijevoz kemijskih proizvoda, flotu za prijevoz nafte i naftnih derivata te se, od prije nekoliko godina, uključila se i u plinski biznis (LPG brodovi). Stolt Nielsen zapošljava pomorce različitih nacionalnosti, među kojima je oko 50 hrvatskih časnika (zapovjednika, upravitelja stroja i prvih časnika palube i stroja) od kojih su neki u kompaniji već više od 25 godina i među najboljim su kadrovima.
    Stolt Nielsen ima određene poslovne kontakte s Hrvatskom, što se prije svega odnosi na izbor medicinskih ustanova za preglede i liječenje pomoraca (Poliklinika Medico iz Rijeke), a u fazi su zaključenja ugovora o suradnji s još nekim ustanovama."
    Tako da druze u skoroj buducnosti mozes ocekivat da Vam ukinu penziju zahvaljujuci ovim budalasima.
    Nego ajmo se mi vratit na temu CMA CGM gradi ovdje u DESMI-ja nekoliko velikih kontenerasa ternutno.Pokusali su odgodit isporuke tioh brodova svojevremeno ali DESMI nije prista.Kako ce ta cila prica oko ove firme zavrsit pitaj Boga.
    it
    ..................
    Posljednje uređivanje od Stolt : 05-17-2010 at 09:41 PM

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

:
    vidin ja da barba frankie voli svakome pametovat pa cu samo malo zucnit
    ____ja san samo 15 godin na stoltu , neka se stavi u zapisnik______
    tu i tamo ima nesto malo i istine u ovome sta pise ali i puuuuno gluposti
    Morten je poceja kako je poceja ali puno ljudi je pocelo na dnu pa zavrsilo visoko
    ja znan njega super osobno i skroz je ok covik , takvi mu je posal da ga ljudi zahebaju
    to sta si ti dobija 3 miseca placu je tvoja sramota jer si vjerojatno ka i puno neradnika, problematika itd prije 7-8 godina dobija otkaz,:
    tija bi samo usput rec ljudima bez vise a sposobne i pametne :
    OKANITE SE CORAVA POSLA I NE CEKAJTE DA VAM DOZVOLU NAJVISA ZVANJA BEZ VISE JER TAJ FILM NECETE GLEDAT.
    UVATITE SE KNJIGE I ZAVRSITE VISU DOK NIJE KASNO JER TRUD I RAD CE VAM SE ISPLATIT KAD UGLEDATE BREVET.

ZNaci dosa si otprilike u isto vrime kad i ja. Bija tamo do 2002 i sam dao otkaz.Svi su mi rekli da sam budala.To je bilo ono vrijeme kad su oni ljudima davali otkaze mada to nema veze sa ikakvim kvalitetama to znas i ti nego se islo na jeftiniju radnu snagu.Neki su i ostali ali to je bilo vise pitanje srece nego pameti.Kasnije se ova odluka pokazala losa pa su uzimali ljude natrag.Kako oni nisu imali milosti prema onima kojima su davali otkaz tako ni ja nisam ima milosto zajebat ih kad sam ja davao otkaz i ne toga se uopce ne sramim.
    Sto se tice ostaloga sto si dobar osobno sa Mortenom vjerujema da je to na nivou dobrote kao i svatko drugi tko je na toj firmi:Ne vjerujem bas da zajedno pijete i orgijate. Sto se tice njegovog uzleta on je jedino vezan za zenidbu sa djevojkom iz dinastije Franka Mohna. Usput dosao je odma za glavnog personalca,a nikad nije radio taj posao prije. To sve govori je li tako.Znas li ima li on visu mozda??? Drzim i dalje da je ka covik na mistu i bar se kao takav pokaza prema meni.
    Sto se tice place danas sam na 3 puta vise love nego sto bi ima tamo u svojstvu prvoga makine pa sad racunaj da li sam ljubomoran,nemam pojma ili sam glup.Visu imam.Drzim da je ta visa za qrac.Nista pametno od nje nisam dobija osim tog jadnog breveta.
    BTW ne razumin zasto spustas postove na osobnu razinu.Ja sam samo prenio informaciju i dodao malo osobnog iskustva Ne mislim da je to ikakvo pametovanje,nemoj se vridjat druze .Sa 7 godina na firmi(broj mi je bio ispod 2000 ako se ne varam) mislim da imam pravo na svoje misljenje zar ne,a o Mortenu znam malo vise i prije nego je dosao tamo.
    Sto se tice najboljih uvjeta oni su diskutabilni.Najbolji su za one koji nisu vidili bolje,a sto se tice najboljih ljudi to je isto prica za sebe.Naime idiota kakvih sam tamo vidio nisam sreo nigdje drugdje.Mogu ih i imenovat.Bija sam na 2 pozara tamo,a to nije ni pola anegdota sto sam dozivija. Sto se tice najboljih brodova takodjer diskutabilno.Sami su uvidili da je klasa D37,F37 i opcenito svi diesel electrici bili promasaj i nikad se vise u tom smjeru nece ic. Naime dokazalo se da je potrosnja gotovo pa dvostruka nego na klasicnom pogonu.
    Da je tome tako vidi se da se novi newbuilding program bazira na klasicnom pogonu.Znaci diesel electric propulzija je za njih proslost. Ovo ne govorim iz vlastitog iskustva jer vec 7 godina nisam tamo nego su mi tako prenijele kolege s kojima sam i danas u kontaktu.
    Sto se tice 40-tak Rvatina koji su tamo bar sa njih 20 sam i dan danas u redovitim kontaktima pa mislim da ih ima i nesto vise od tog broja.
    I kao sto sam napisao u proslom postu Ime je znak.
    Pozdrav svim Stoltovcima iz Koreje.
    Posljednje uređivanje od Frankie : 05-16-2010 at 10:28 PM

zzzzzzz
    Datum registracije
    Apr 2010
    Firma
    Stolt

Početno

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    Posljednje uređivanje od Stolt : 05-17-2010 at 09:42 PM

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

......NIKAD NECEMO DOZVOLIT DA SVJETSKIM VELIKIM BRODOVIMA (KRUZERIMA S 5000 LJUDI , VLCC...) UPRAVLJAJU HRVATI BEZ VISOKOG OBRAZOVANJA
    ovo vam je sigurno i zato san reka da pametni i sposobni zavrsu visu
    isto tako zar ljudima s osnovnom skolom i 20godina iskustva ka timunjeri ili nostromi triba dat da budu juniori...????
    ...da se razumimo ovo nije moj stav nego ljudi iz kapetanija i fakulteta....

ovo glede skole bi mozda triba bit neki drugi post ali na kraju krajeva bit ovoga sitea je baziran na tome
    Aj dobro sa Stoltom smo zavrsili ucinija sam na toj klasi jedno 8 ugovora i razlozi zasto ih vise nece gradit nije recesija jer su novogradnje i narucili prije recesije.Ali ovaj dio i Stolt mi nije ni bitan.
    Vise mi bode oci ovo dole napisano velikim slovima. Tko su ti i tko njih pita sta ce oni dozvolit broj jedan.Tu se radi o interesu jednog jako malog broja ljudi iz uvjetno nazovimo prosvjete,a u biti to su vise manje oni isti misevi koji se sunjaju po visoj,kapetaniji,Diversu i napravili su od cile te price oko pomoraca jednu jako dobru industriju prvenstveno za sebe ,a sve pod motom Hrvatska zemlja znanja.I dokle god oni to ne budu dozvoljavali i dokle god oni to budu kocili mi cemo bit sa nasim pomorstvom ondje gdje zasluzujemo.Kako je Krleza slikovito rekao u panonskom blatu.Dokle god se ljudima sa srednjom skolom ne omguci napredovanje ova struka ce se degradirat.Iz jednostavnog razloga sto kvantiteta stvara kvalitetu ma koliko mi o tome mucali.
    Sad zamisli oni kod kojih mozes imat skolu za upravljat vilicarem 3. stupanj side u saboru su najvisi zagovornici znanja u svim segmentima.Nakon sta su spizdili cilu drzavu.Njima je bitno oce li neko sa srednjom skolom zaribat kakav motor na putnickom brodu ili kakav klima uredjaj u vlasnistvu strane kompanije.
    Licemjeri i nista drugo.
    A sad se ajmo vratit ponovno na ovo i pogledat iz kantuna vlasnika broda.Pa kako je stavija na Kunrada na tada nasjkuplji putnicki brod kapetana sa srednjom??? Sad jesu li oni ludi,a brod je kosta 1,2 miljarde dolara ako se ne varam nemoj me vatat za ric.
    Hvala na kraju za zdravlje i sricu.Ovdje smo prvenstveno da izmjenimo iskustva i pomognemo da ova struka ide naprid. Ali kao sto sam rekao sa ovakvim glavonjama svaki korak je mukotrpan.
    Moram editirat post i osvrnit se na ovo NIKAD NECEMO DOZVOLIT DA SVJETSKIM VELIKIM BRODOVIMA (KRUZERIMA S 5000 LJUDI , VLCC...) UPRAVLJAJU HRVATI BEZ VISOKOG OBRAZOVANJA.

Jasno sve druge nacije mogu ali ne i mi.Pa mi cemo opilat granu na kojom sidimo jer jednostavno ne znamo bolje.Losi smo i zlocesti i tocka. Mi se uvik povodimo onom bolje da susidu crkne krava nego da moja oteli.Mi smo u svemu najpametniji. Nema nam ravna pa tako i u ovome od jednog obicnog zanata napravili nauku. Upravo to ovo je zanat i tko god ima malo soli u glavi odnosno ne treba biti nikakav Einstein za dogurat negdi.
    Posljednje uređivanje od Frankie : 05-17-2010 at 08:23 AM

zzzzzzz
    Datum registracije
    Apr 2010
    Firma
    Stolt

Početno

...................
    Posljednje uređivanje od Stolt : 05-17-2010 at 09:42 PM

guc
    guc je odsutan
    kupujmo hrvatsko guc avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vrana d.o.o.

Početno

ha ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

znan da nema veze sa Stoltom,sorry.Doslo mi se cipat od smija,tek san frisko doma
    Gdje se konji tuku i igraju,tu magarcu nigdje mjesta nema

Terco muky23 avatar
    Datum registracije
    May 2008

Početno

Dajte hebem vas vi??e sa tim ??kolstvom prestanite,ovde je tema stolt,stoga stolt ne pi??i o ??kolstvu...i prepucajite se,ima i bitnijih stvari za rje??avat...!!!

Propuh svima opomene
    Omnia praeclara rara.

guc
    guc je odsutan
    kupujmo hrvatsko guc avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vrana d.o.o.

Početno

Nema vrimena Propuh za opomene,eno i on se valja od smija.
    Gdje se konji tuku i igraju,tu magarcu nigdje mjesta nema

Terco muky23 avatar
    Datum registracije
    May 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od stari guc Vidi poruku
    Nema vrimena Propuh za opomene,eno i on se valja od smija.
    Onda nam se ne pi??e dobro kad se i ona valja od smija

Frankie daj vrati onaj stari avatar... hehe

Propuh ja se necu ljutit ako mi izbri??e?? post,jer ne pi??en o stoltu...
    Omnia praeclara rara.

zzzzzzz
    Datum registracije
    Apr 2010
    Firma
    Stolt

Početno

zasto je meni editiran post ??????????? i pola toga izbrisano ??????
    zato sta san reka protiv crnogoraca ..
    ok
    zavrsavam s ovim uph jer je sramota da se nesmi rec da su nan crnogorci radili sta su radili 90ih....

ajte svi bog i nek vas bog cuva na svjetskim morima

ja san s ovim siteom finito binito over and out

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •