Pozdrav svima! Nisam na??ao temu o ovoj firmi, pa me zanima ima li netko kakvog iskustva s njima? Unaprid hvala za bilo kakvu informaciju!
Pozdrav svima! Nisam na??ao temu o ovoj firmi, pa me zanima ima li netko kakvog iskustva s njima? Unaprid hvala za bilo kakvu informaciju!
bia san kadet na toj firmi.firma ti je u sklopu thomea ali na?žalost na??ih juniora koliko se sičan jako malo a sad jo?? manje jer novogradnja prije mene i iza je bila ful sa filipima od barbe pa nadalje.inače odlični brodobi posebno ovi rađeni u splitu internet u kabinama povoljno telefoniranje.ekipa kako te ko dopadne po??to se po bordima di je na?? top 4 stalno vrti ista ekipa.
uglavnom jo?? jedna na?žalost od thomeovih dijelova di su filipinci totalno prodjeli i di je jebeno za juniora upast
Znam da sam triba na asistenturu kod njih prije par godina, al uletilo prije toga na drugu stranu. Imaju 10 ak tankera, produkti, relativno novi brodovi. Krca thome, izguglaj broj i zovi ured u zadru.
Born in Croatia
Amnesty ti je napisa sve tocno....Dakle krca ti Thome (Zadar),nema ti ni terca ni sekija Evropljana,a i top 4 zna bit filipinski
Posto Thome ima ludilo centar na Filipinima i ulazu pun kufer u filipinski cadetski program,cisto sumljam da ce se pojavit cadet ili asistent iz RH...
Ovi sta su BILI upali ka cadeti (recimo amnesty) su dosli priko IMA agencije iz Sbenika (Krsto Radonic)...a na drugim fleet grupama su cadeti znali dolazit priko Zorovica.....Al danas, nazalost zbog filipinskog cadetskog programa, to mozes sve zaboravit![]()
![]()
Ti nazovi u Zadar (nece te niko pribit),pa javi sta su ti Djeni Jukic ili Sanja Gudelj rekle....da i drugi znaju!
![]()
more probat nazvat ali i ako ima na??ih kadija i asova sad se sigurno debele veze pote?žu za tamo doč.kad san ja bia kadet tamo plača i uvjeti su bil fenomenalni.ugovor 4 miseca plača 1700 dolara jo?? uz to večina brodi su bili novogradnje.kad san ja bia bilo je jo?? brodova di su bili na??i juniori ali s vrimenom se istopilo filipinci su definitivno osvojili thome.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)