Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/3

Tema: BW Maritime

Timunjer na Oil Rig Perza avatar
    Datum registracije
    Apr 2010
    Firma
    PFST"

Početno BW Maritime

BW Maritime is part of the BW Group, one of the world’s leading maritime groups in the tanker, gas and offshore segments, operating a fleet of 119 owned, part-owned or controlled vessels. BW Maritime is a leading maritime company with commercial responsibility for a fleet of 27 vessels - 15 Very Large Crude Carriers (VLCCs), including one newbuilding, and a fleet of 12 LR1 product tankers. BW Maritime is also involved in a range of corporate activities across BW Group.

jel ima sta nasih da navigaju na ovu firmu pa nek napisu koji detalj kako i sta ?
    Ja po kočnici, kočnica ne radi! Ja po ručnoj, ručna ne radi! Ja u kiosk, kiosk radi!!

Kadet
    Datum registracije
    Jun 2011
    Firma
    boogazi

Početno

Poz,prijatel iz Vodica je tamo cilu karijeru-trenutno inspektor el.-prije bilo ok i to je bija Bergesen-kad se udru?žija sa Kinezima(Singapurcima) posta BW-prva stvar nakon toga 50% Norve?žina pedala onda su skupa ulagali i lng Nigerija i čak otvorili 2 pomorske ??kole u Boneu i masovno uzimali Nigerijce(veliki gu??t im je veliku nu?ždu raditi po kani?želama)nakon toga skro svi Norve?žani utekli-ostali Rusi ,Crnci i ne??o UK i Espana.10 on/off -permanent,3 na??a na firmi sa Norway putovnicama.

Kadet lija avatar
    Datum registracije
    Jul 2011
    Firma
    Nezaposleni kadet

Početno

Cinise da Bergesen Worldwide ima vi??e ureda ja sam izabra u norve??koj jerbo je nedi pisalo da su oni za eurpske klijente. Evo sad poslah CV pa cemo vidit...

BW Group - BW Group Home Page
    Tel: +47 2212 0505
    Fax: +47 2212 0500
    Email: bwgas@bwgas.com

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •