Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/6

Tema: Oocl

Banned
    Datum registracije
    Sep 2008

Početno Oocl

Ekipa, pomagajte! Frend tj. kolega sa Suissa mi ima ponudu za ovu firmu, kontejneri, veća para ali nezna sto ga čeka tamo. POčevsi od posla pa do atmosfere. Nista ne zna a ja jos manje. Pa mi je palo na pamet mozda vi date ruku da sazna ima li tamo kakve dobre vibre jer nije sve u parama sto se slazem s njim. Ima li stege i kakvi su seniori, tj. odakle su i da li se tamo zna zapaliti vatra i zavrtiti sto mesa i sl. ...

Banned
    Datum registracije
    Sep 2008

Početno

Evo i ja imam ponudu za OOCL -Hong Kong, sve sto znam je da su na dolarima i da su filipi posada. I puno bolje plačaju nego di sam sada mada ne davaju nista za socijalno i zdravstveno. Trebam iči 16. na liniju MOntreal- sjeverna evropa. Gledam na internetu vrime, izgleda da cu trebati uzeti duge mudante. Jebate, prosa sam svasta ali jos nisam isa kroz led. Zima i Sj. Atlantik. Koja losa kombinacija. Strah me da ne plaćem za arabijom i morem od 35 stupnjeva.MIslio sam onda da nemoze gore.

Banned
    Datum registracije
    Aug 2008
    Firma
    Bourbon Offshore Greenmar

Početno

Citiraj Prvotno napisano od iguazu Vidi poruku
    Ekipa, pomagajte! Frend tj. kolega sa Suissa mi ima ponudu za ovu firmu, kontejneri, veća para ali nezna sto ga čeka tamo. POčevsi od posla pa do atmosfere. Nista ne zna a ja jos manje. Pa mi je palo na pamet mozda vi date ruku da sazna ima li tamo kakve dobre vibre jer nije sve u parama sto se slazem s njim. Ima li stege i kakvi su seniori, tj. odakle su i da li se tamo zna zapaliti vatra i zavrtiti sto mesa i sl. ...
    Ja san bija tamo prije 5-6 godina,master mi je bija Englez,ja sam se slaga sa njim ali drugi nisu,stega je bila jebena,svi oficali (osim mene,ja sam bija prvi)su bili mahom Azijati (Koreja,Singapur,Kina-ajme majko),meni je bilo dobro,a 95% njih su se zalili da im je bilo jebeno,mesa nismo vrtili (ako mislis na BBQ)ali posto sam ja bija dobar sa masterom dopustija mi je par puta da napravin buzaru od skampi (King size)i to je to.kad sam ja bio tamo Upravitelji i Masteri su mahom bili Englezi,dali se sad sto prominilo,neznam,ja san dobro staja sa ova dva,ali oni ostali su me izludjivali,a papirologije da ne pricam,nadam se da te nisam prepa,ako vec oces na Kontejnerase,probaj preko DGS-a (Goles,meni je bio odlican i ima dobru placu na kontejnerima) ili direktno zovi Hamburg Sud a koliko znam ni Columbija nije losa ali je placa nesto manja,Dolinsek ti ima CMA-CGM dobra placa ali Dolinsek je govnu brat pa se nebih sa njim petljao,toliko iz mog uskog iskustva,ima jos,samo pitaj,za kontejnerase sam expert,a pogotovo pomazem kolegama iz bivse JNA
    PS.sto se tice zime ili + 35,ja osobno volim kad je hladnije,a zima gori je jebena i to gadno,pogotovo sad iz Azije za Ameriku ili Europa-Kanada preko Antlantika,ali sve ovisi o Masteru koju rotu poteze.
    Posljednje uređivanje od casper : 11-10-2008 at 08:55 AM

Banned
    Datum registracije
    Sep 2008

Početno

A covik moj, sto cu, idem viditi i taj Montreal. Jos su mi ta jezera ostala za viditi pa mogu stono se kaze umriti. Dobro je sto s te strane vatamo samo njega pa brod stoji tri dana, a vamo 3 4 porta u Evropi. Sritan sam ka malo dite sto sam se maka od zutih i araba. Pobahatilo se tamo sve, poceli su i Kinezi bacati brode na sidra radi pizdarija. a sto se tice hladnoce, i to cemo nekako proci. Posto sam u zadnje vrijeme po kontejnerasima kontam da master zna sto ima u rukama, jedino neznam di idem po pitanju samog zivota na brodu, to mi je nepoznanica. A ko zna, mozda naletim na filipa koji zna igrati na karte pa makar mora nauciti belu)) A minjam firmu jer kontam da od svih kombinacija na kraju ne popusim a vrime je da krenem pa da uvatim ono najlipse, kraj proljeca i lito, a i para je vise nego dobra, jos ako dolar ode gore biti ce jako dobro. Na kraju krajeva, ako dopizdi, nemore karta do kuce doci vise od 500 eura. Eto, fala sto si napisa koju rijec pa se cujemo..

2.Casnik gold fish avatar
    Datum registracije
    Oct 2009
    Firma
    po moru

Početno Priko koga?

Da se umisan u diskusiju, a ko krca na OOCL, i moze li se direktno aplicirati u Hong Kong?

2OFF Spuzvasti avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    Ahlers

Početno

Liti lipo vrime, al zato u 10-ti pocima ajram-bajram. Godinu dana san bija na liniji Mediteran-Montreal. Po tri dana se stalo u Montrealu, pa se ima sta vidit. Iskrcaj i ukrcaj full broda se radija. Jebeni su piloti priko St. Lawrenca, cak ako im je ledeno na mostu i radijatori dobro ne griju prite da ce se iskrcat
    Za rutu preporucan priko Azora i onda direkt na Cape Ray-Cape North, bez ortodrome.
    Konacno dobija ono sta san tija

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •