Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/14
    Clan Posade barthez avatar
    Datum registracije
    May 2009

Početno Atlas Maritime

Pozdrav,

Pru?ža mi se mogućnost odradit kadeturu na jednom od tankera ove kompanije, Atlas Maritime pa me zanima ako znate kakve novosti ??to se tiče ove firme..?

Malo sam kopao po forumu ali nisam na??ao previ??e informacija, http://www.pomorac.net/forum/otvoren...html#post90666

Ugovor mi je poznat, kao i plaća ali me zanimaju uvijeti na brodu, da li su oficiri na??i...?

Hvala!

terco
    Datum registracije
    Feb 2010
    Firma
    HSP

Početno

Citiraj Prvotno napisano od barthez Vidi poruku
    Pozdrav,

Pru?ža mi se mogućnost odradit kadeturu na jednom od tankera ove kompanije, Atlas Maritime pa me zanima ako znate kakve novosti ??to se tiče ove firme..?

Malo sam kopao po forumu ali nisam na??ao previ??e informacija, http://www.pomorac.net/forum/otvoren...html#post90666

Ugovor mi je poznat, kao i plaća ali me zanimaju uvijeti na brodu, da li su oficiri na??i...?

Hvala!
    Top 4 su nasi i elektricar.
    firma i brodovi su ok i za kadeturu i za ostati na firmi.
    Dobra firma koju bi svakome preporučio,kao i V ship,koji je jedan od boljih agencija u HR.
    Pozdrav i sretno.....

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Evo mene već par miseci Dedić iz V-shipa u Rijeci doziva da dođem na Atlasa, zahvaljujući ovom forumu i dobrim kolegama dobih ovaj PM.....
    "Alo kolega,

Nemam pojma jesi li vec otisao na brod ili nisi. Ja upravo dosao u Puerto Jose, Venezuela pa pokupio usb stick da mogu na net jer na brodu nema nista osim telefona.

Eto, bas ti se javljam sa jedne od Atlasovih krami. Inace, osim najnovijeg broda kojeg imaju, sve ostalo su kante stare barem 13 godina.

Sto se tice uvjeta na brodu, mogu ti reci za ovog gdje je sam - katastrofa! Svaki ukrcaj ili iskrcaj barem 3 razlicite stvari ne stimaju - u makini generatori u kurcu, boileri u banani, ponekad i po nekoliko sati ih ne mogu upaliti, pumpe balasta, pumpe tereta tripaju bez razoga. Ja, kao i ostala normalna ekipa na brodu, gleda pobjeci odavdje prvom prilikom. Jedino cudo je sto je placa redovita, i tko zna kako je uopce jos u redu.

Ugovori su ti 4 na brodu, a doma mozes biti i mjesec dana ili 6 mjeseci, ovisi kad te zovu.

Ne znam u kojem si svojstvu na brodu, ali kapo ti ima 14.000 usd + bonusi, 2nd eng. 12.000, a ostalo su ti u makini filipi. Upitno je i koliko ce dugo ovake place biti jer je firma u banani, gledaju kako da ustede na svakoj sitnici, odgadaju drydock, popravljaju se stvari sa repariranim djelovima, a naruceni djelovi cesto ne dodju.
    Uglavnom, ako ti treba lova hitno, dodji, a ako si vec negdje drugdje, bolje ti je ostati gdje i jesi, vjeruj mi. "
    Nakon ove poruke, ne preostaje mi ni??ta drugo nego razmi??ljati jel je bolji Becks ili Stella.. računati norve??ko mirovinsko i kutrit sa strane i reć, ?živija UPH, forum i ljdi koji su spremni dostavit prevu informaciju u pravo vrime..
    ??ivija kolega i fala...
    Posljednje uređivanje od Netijak : 09-02-2011 at 09:48 PM

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

m oj je star 20 god i sve stima

Clan Posade jakeld avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    CMA CGM

Početno

Citiraj Prvotno napisano od barthez Vidi poruku
    Pozdrav,

Pruža mi se mogućnost odradit kadeturu na jednom od tankera ove kompanije, Atlas Maritime pa me zanima ako znate kakve novosti što se tiče ove firme..?

Malo sam kopao po forumu ali nisam našao previše informacija, http://www.pomorac.net/forum/otvoren...html#post90666

Ugovor mi je poznat, kao i plaća ali me zanimaju uvijeti na brodu, da li su oficiri naši...?

Hvala!

Mi mlađi kolege bi trebali prestat mislit o uvjetima i lovi i bit sretni da se uspijete negdi ukrcat jer kakva je navala ovih sa far easta nece nas jos dugo biti....
    za lovu ce bit vrimena kasnije...
    a stari brod ne znaci i los brod, jer brod ti cine ljudi, a ne hrpa zeljeza...

evo ja sam na novom brodu pa jedva cekam doma, jer je ekipa totalno u kur..
    a kadeturu sam odradija na starom dobrom don frani bulicu na jadroplova i to godinu bez problema, ali ljudi su bili ludilo, nije mi bilo bitno ni sta mi je placa bila 600 usd...
    Posljednje uređivanje od jakeld : 07-22-2011 at 04:23 AM

Datum registracije
    May 2009

Početno

Kolege, puno hvala na informacijama

Trenutno ne gledam ni na plaću, ni na ugovor.. jedina ?želja mi je odmah otić na tankera ili LNG-a, donekle sam uspio, na tri strane imam potvrde da sam njihov i samo čekam ugovor.. pa ko ponudi prvi.. njegova djevojka.. ili u ovom slučaju kadet makine..

??ivili!

Clan Posade
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    coasteri po nordu

Početno

barthez
    od biraca nema xxxxx
    pogotovo ne u pocetku karijere,uzmi sto ti se nudi,neka te ne muci
    sto ne rade pumpe,generatori ili boiler...
    ionako ce drugi razbijati glavu u cemu je problem a ti gledaj i uci
    doce vrime kad ces birat
    13 godina uopce nije puno za brod...
    moj prvi tanker je bio napht al yemen 3,star 27 godina,owner grk...
    mozda ima jos forumasa koji su imali cast ploviti na ruti od mukale do adena

Barba crta zara avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    tatri-visoko gorje

Početno

a vi mojih korculana kako dobro zbore,samo rad i ucenje sve ce doci kasnije i lova i bolji brodi ma i ugovori,ma svaka cast otocani,evo mene doli za koji dan,na moju lipu korculu

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

da red i rad, a vidi jake, kako mu je bilo lipo ka kadetu na dfb, da je bija asistent, ne virujen da bi bija ovako ushićen i pun dojmova, nego bi splitskin škveranima i jadnoplovu, da oprostite, hebavo nanu za svaki dan šta je prospava doli...
    a šta se tiče gorespomenutog threada, momak nije pita za plaću, nego za uvjete na brodima, dobija je odgovor iz prve ruke pa bi molija da se dežurni dušobrižnici drže teme, a ne platnih lista, to je ipak drugi thread..
    i da ponovim, da je ovaj forum postoja '93, Netijak sigurno nebi poša na pokojnu Šoltu i bija Ljubi Maci mali od radace, nego bi pametnije, pita ljude koji znaju malo više o materiji prije potpisivanja ugovora...
    Posljednje uređivanje od Netijak : 07-23-2011 at 12:02 AM

Datum registracije
    May 2009

Početno

Ne brinite se.. nisam neki birač..

Jako velika ?želja mi je započet karijeru na tankerima i tu prestaju moje (trenutne) ?želje.. ugovor - koliko bude, bude.. plaća - daj ??ta da??...

Jedino se nadam tankeru i ekipi koja će biti voljna naučit mene kako radit svoj posao i mo?žda podijelit samnom koju mudrost kako u budućnosti birat, ??ta izbjegavat itd.. Imam volje, radi mi se, uči mi se.. samo neka mi daju datum i brod.. ostalo je na meni..

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Netijak Vidi poruku
    da red i rad, a vidi jake, kako mu je bilo lipo ka kadetu na dfb, da je bija asistent, ne virujen da bi bija ovako ushićen i pun dojmova, nego bi splitskin ??kveranima i jadnoplovu, da oprostite, hebavo nanu za svaki dan ??ta je prospava doli...
    a ??ta se tiče gorespomenutog threada, momak nije pita za plaću, nego za uvjete na brodima, dobija je odgovor iz prve ruke pa bi molija da se de?žurni du??obri?žnici dr?že teme, a ne platnih lista, to je ipak drugi thread..
    i da ponovim, da je ovaj forum postoja '93, Netijak sigurno nebi po??a na pokojnu ?*oltu i bija Ljubi Maci mali od radace, nego bi pametnije, pita ljude koji znaju malo vi??e o materiji prije potpisivanja ugovora...
    i jos bi bija asistent,kako je izbirljiv,sto nas dovodi na tocka 1

najjaca kombinacija je novi brod i dobra ekipa-skoro nemoguce,ali ostvarivo jer sam biras ekipu,za sto treba proc sve ostale tocke
    druga je i dokazana-najvece groblje-najbolje drustvo,osim ako nije ,sta je tesko,ali ostvarivo da su i brod i drustvo u kurcu,onda ubijes koga imas i bizis ili samo bizis
    sve ostalo su nijanse
    Posljednje uređivanje od kokolo : 07-23-2011 at 12:48 AM

Barba crta zara avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    tatri-visoko gorje

Početno

e moj netjace ali ako te pamet sluzi koje zna 93 za internet,ili forume,u hrvatskoj,pa koliko ja znan internet je prije godinu a mozda i dvi slavija 25 godina,prije toga su bile molbe i putovanja 4 sata iz zd do splita predat molbu i cekat i nazad,cekat oce ti se ko javit,ili nece pa sve one price oni tamo ti je na onoj firmi,pitaj njega,neka ti on pomoze,itd itd,danas sto te interesira nades na netu i salji,drugo vrime prijatelju moj drugo vrime i fala bogu da je tako....

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od kokolo Vidi poruku
    i jos bi bija asistent,kako je izbirljiv,sto nas dovodi na tocka 1

najjaca kombinacija je novi brod i dobra ekipa-skoro nemoguce,ali ostvarivo jer sam biras ekipu,za sto treba proc sve ostale tocke
    druga je i dokazana-najvece groblje-najbolje drustvo,osim ako nije ,sta je tesko,ali ostvarivo da su i brod i drustvo u kurcu,onda ubijes koga imas i bizis ili samo bizis
    sve ostalo su nijanse
    Ode se moram sloziti s kokolom jer kad sma imao teske brode uvik je ekipa bila ludilo a na novom brodu je uvik bilo ukurcu i uvik zavist,svada i sranja. Mozda nekoem nije tako govorim kako je meni bilo. Evo recimo sad mi je brod star 10 godina ekipa ludilo posla fala bogu skoro pa nista a placa nikad bolja. SToga sve ima svoje vrijednosti i mane a to je lutrija jer kako je neko gori govoria a i ja to govorim od prvog ugovora/ Ljudi cine brod dobrim ili losim jer ako je dobra ekipa nema teskog posla
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

asistent soferu Turist avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    tamo amo way

Početno

u mene novi brod, ekipa nelosa. jedino je kapo pi..a

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •