Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/12
    Kadet
    Datum registracije
    Jun 2008

Početno Tanker Pacific Management

Kakva su vaša iskustva sa ovon firmom?Kakvi su uvjeti i brodovi?Koliko se poprilici kreču plače za oficire kuverte?Koje je nacionalnosti posada?Kakvi su ugovori?Opčenito kakvo je stanje zanimalo bi me posebno ako ima ko tko je bia na toj firmi pa je spreman poklont koji savjet.

1 eng
    Datum registracije
    Dec 2008

Početno Tanker Pacific

Koma jednom riječju,bio dva broda jer je bila kriza pa nisam ima di ali ne bi vise ni u snu.
    Indijci 99% i nesto nasih otupjelih tijekom godina.

Off grzox avatar
    Datum registracije
    Feb 2010

Question Tanker Pacific DA ili NE ????

Ako ima netko sa malo vise iskustva sa Tanker Pacificom molio bih da napisete nesto?!

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

tanker pacific je firma u vlasnistvu ofer familije (zodiac, rccl) i sjediste je u singapuru. imaju produkte, vlcc i fso, a sad su se dali i u offshore.para ima, ali se ne dile bas olako, puno se ulaze u razvoj firme i debljanje bankovnoga racuna. vecina posade su indijci, prije je bilo vise nasih a sada vrlo malo i nista. tehnicki direktor je nas covik i ima jos par nasih u kancelariju (sve manje i manje). place nisu bog zna sta (za offshore nisan siguran) ali budi siguran da ces svaki cent odradit. firma je stvorena na principu sam svoj majstor i servisi dolae na brod samo u slucaju teske dezgracje. dobra firma za pocetnike, tu se dosta da naucit (narocito makinjisti). prije su imali sve stare gargase,kupovali su uvik second hand, ali sada je to vec druga pisma, imaju i novogradnje. da li jos primaju nase???? mozda, ali onda na kapaljku, a bit ce ih jos i manje (znan puno lipih stvari ma nesmin rec).

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Citiraj Prvotno napisano od maninjorgo Vidi poruku
    (za offshore nisan siguran) ali budi siguran da ces svaki cent odradit. ....da li jos primaju nase???? mozda, ali onda na kapaljku, a bit ce ih jos i manje (znan puno lipih stvari ma nesmin rec).
    Ja sam siguran nisu se ni za offshore itnili previse.Daleko je to od onih placa kakve ja volim da se ne pati.Sto se tice tih drillshipova tamo je bilo par nasih, ali u ulozi klasicnih sljakera na ugovoru.Daleko su oni bili od ikakvih zapovjednih pozicija u projektu.Izmedju ostaloga bio je i brat od T.T.-a dok mu domaci izdajnici koje je doveja nisu zabili noz u ledja(bar sam ja tako cuja,a i uklapa se u onu moju ko ce te zajebat ako nece tvoj).A za ovaj drugi dio imas pravo bolje mucat da ne dobijes po usima od T.T.

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

evo su mi usi vec utrnile. iden danas s njin malo na obid.

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

...(znan puno lipih stvari ma nesmin rec).
    Strah je vrag.

evo su mi usi vec utrnile.....
    Razumin te.
    Posljednje uređivanje od Frankie : 02-16-2010 at 02:13 AM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

Clan Posade dome avatar
    Datum registracije
    Aug 2008

Početno

Mislim da ti Baraka još krca na njih(Adriamar iz Šibenika...)

2.kuverte Kadena avatar
    Datum registracije
    Jan 2010
    Firma
    trazin

Početno

ima li ko mail adresu od njih.jer na netu sam nasa samo njihovu aplikaciju koju sam popunija.

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

to ti je dosta. sta ces zvat managing directora da te ispita abak? ako pases, zvat ce.

3rd eng
    Datum registracije
    Aug 2009
    Firma
    nezaposlen

Početno

Ja sam ti prije isao na njihove brodove kao serviser , dosta puta i u crnu goru i sta se tice makine jako lose i po brodovima di sam ja isao pretezno indici,ukrainci i filipi, imas nesto i inspektora nasih.

2.kuverte Kadena avatar
    Datum registracije
    Jan 2010
    Firma
    trazin

Početno

bija sam zva u Sibenik pa mi je rekla da sad se krca u Crnoj Gori.

adriamar.co@t-com.me

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •