Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/4
    AB / Bosun Boyan avatar
    Datum registracije
    May 2011
    Firma
    Esmeralda Schiffahrts

Početno Esmeralda Schiffahrts

Posto mi je slican post obrisan,podelicu nesto o ovoj kompaniji sa vama.Mozda nekome znaci. U pitanju je nemacka kompanija sa menadzmentom na Kipru. Imaju 30 brodova,Bulk,Kontejnerasi,General cargo. Posada su Juzno Amerikanci,Egipcani,Ukrajinci,Rusi,Balkanci,tu i tamo neki Nemac,Filipinci... i svi mogu biti i oficiri i niza posada. Plate normalne,cak i ok.Primaju kadete,mornare.Bio sam par godina.Imaju dosta brodova od Wagenborga.Sto vas zanima pitajte.

ESM Esmeralda ShipManagement

Kadet
    Datum registracije
    Jan 2009

Početno

ako mo?že neki kontakt

Clan Posade
    Datum registracije
    Nov 2009

Početno

Kolika je lova za Mastera i koliko su im dugi ugovori? Je li imaju brodove da dr?že linije tu po Mediteranu Sjeverna Europa i Ju?žna Amerika?

Hvala na infu.

AB / Bosun Boyan avatar
    Datum registracije
    May 2011
    Firma
    Esmeralda Schiffahrts

Početno

Citiraj Prvotno napisano od kadet 19 Vidi poruku
    ako mo?že neki kontakt
    pa imas na sajtu sve,i ja sam popunjavao aplikaciju davno,i posle zvao telefonom da vidim kakve su mogucnosti...pazi,kao sto je neko negde na forumu vec rekao,vazno je zvati,i obratiti im paznju na tvoj CV i tvoju zainteresovanost za posao.Trazis nekog iz crewing departmenta,kazes ko si sta si,i interesujes se za mogucnost zaposljenja.

Citiraj Prvotno napisano od plavac Vidi poruku
    Kolika je lova za Mastera i koliko su im dugi ugovori? Je li imaju brodove da dr?že linije tu po Mediteranu Sjeverna Europa i Ju?žna Amerika?

Hvala na infu.
    Mislim da je Master na 8-9000$ ,1.off 6000, 2.off 3500$,mornari sa overtajmom izadzu na 1800-1900$,kuvar isto.... Bar je tako bilo pre godinu dana,ima tu i nekih bonusa,senjoritija.... Master 4+-1 ugovor,ostali 6+-1.imaju Mediteran,imaju Zapadna Evropa-Severna Evropa, Ima jedan malo veci bulk African Orchid on je Worldwide,i cesto je u juznoj Americi i Africi. I ima 3-4 koji drze samo aziju,kontejneri.
    Posljednje uređivanje od Boyan : 05-19-2011 at 09:56 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •