Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/12

Tema: Hapag-Lloyd

3/O robinho avatar
    Datum registracije
    Jan 2011
    Firma
    bilo gdje

Početno Hapag-Lloyd

Pozdrav svima!
    Evo zavrsio sam kadeturu odmah nakon srednje skole, sad sam pri kraju sa visom i gledam za neki ukrcaj pa malo trazim po netu i naletio sam na neki obrazac od hapag-lloyda.kolko sam cuo jedni su od jacih s kontejnerima, no nisam na ovom nasem forumu nasao nikog da ima iskustva s njima.je navigaju uopce nasi ljudi tamo?

Barba motorman5 avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    u potrazi....

Početno

a di si kadeturu odradi ?
    sto ja znan na hapagu je bilo dosta nasih , magazin je tamo ukrcava do prije 3-4 god , kad su ih skartali i odtad , sto ja znan nema vise nasih.ali ne kosta te nista probat
    Gulite kompire a ne pomorce !!!!

3/O robinho avatar
    Datum registracije
    Jan 2011
    Firma
    bilo gdje

Početno

odradio sam nesto na losinjskoj a vecinu na uljaniku(balk)...a poslat ocu samo onda valjda ni ne primaju nase nisam cuo da ih itko spominje na ovom forumu..

Kadet
    Datum registracije
    Jan 2011
    Firma
    trenutno nigdje

Početno

Ja sam tamo odradio kadeturu,ali kao OS ,radio sam ko stoka,nisu mi dali prismrdit na most,plaća,hrana,kabina i ostali uvjeti super +5

3/O robinho avatar
    Datum registracije
    Jan 2011
    Firma
    bilo gdje

Početno

da a? a sta si preko agencije iso neke ili direktno preko firme

Rossonero
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Pozdrav ekipa. Evo i ja sam malo trazio po Hapagovoj stranici, nisam nasao aplication form, ali sam vidio da imaju svoje predstavnistvo tj. ured u Rijeci. Direktor je Davor Willheim (davorwi@hlag.com). Telefon: 051-780-712 i 051-780-500. Ako je netko navigavao ili navigaje na Hapagu zamolio bih da kaze kakvi su uvijeti zivota, brodovi, place, posada... Trazim i ja ukrcaj za kadeturu, tesko je, ali saljem aplikacije na sve kompanije i agencije koje se bave ukrcajem pa cemo vidit, nesto ce upast. Pozdrav

4th ENG Dra?žen avatar
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    SHELL

Početno

Kralju ako ima?? vi??u zovi atlansku... MAJKA....oni ce te ukrcat sigurno, ako nemas visu ne znan... jos uz to ako si cadet a ne aso...pozzzzzzzzzzz
    Zdravi i veseli bili... ma gdje bili.

Kadet
    Datum registracije
    Jan 2011
    Firma
    trenutno nigdje

Početno

Ja sam bio na Hapagu pred 10-ak godina par brodova i mislim da su fer firma,pozzz!

Rossonero
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dra?žen Vidi poruku
    Kralju ako ima?? vi??u zovi atlansku... MAJKA....oni ce te ukrcat sigurno, ako nemas visu ne znan... jos uz to ako si cadet a ne aso...pozzzzzzzzzzz
    Imam visoku (puni fakultet). Poslao sam im aplikaciju i jos mi nisu nista odgovorili, no zvat cu ih ujutro. Hvala u svakom slucaju na informacijama.

Kadet
    Datum registracije
    Jan 2009

Početno

Pozdrav! Ja sam im poslao aplikaciju za 3. časnika palube prije nekih mjesec dana, ali su mi odgovorili da je neće dalje razmatrati. Inace poslao sam na nagovor prijatelja koji mi je rekao da tre?že dosta ljudi jer im se flota ??iri. Ne znam da li ne uzimaju Hrvate ili je posrijedi ne??to drugo.

Rossonero
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Loki82 Vidi poruku
    Pozdrav! Ja sam im poslao aplikaciju za 3. časnika palube prije nekih mjesec dana, ali su mi odgovorili da je neće dalje razmatrati. Inace poslao sam na nagovor prijatelja koji mi je rekao da tre?že dosta ljudi jer im se flota ??iri. Ne znam da li ne uzimaju Hrvate ili je posrijedi ne??to drugo.
    Hapagu?

Kadet
    Datum registracije
    Jan 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od wolf11 Vidi poruku
    Hapagu?
    Da, na Hapaga

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •