Interesira me sve o doticnoj kompaniji posebno ako ima neko na forumu ko je na "bulk fleet" a i oni sa kontejnera su dobro dosli![]()
Interesira me sve o doticnoj kompaniji posebno ako ima neko na forumu ko je na "bulk fleet" a i oni sa kontejnera su dobro dosli![]()
Natko Zrnčić PIČKIN Dim...
Od 04.2007. sam na ER floti.
Do sada odradjeno 5 ugovora na kontejnerasima i jedan bulk.
sto te zanima?
Meni ti je otac tamo prvi makine vec 10 god na kontenjerasima ako te sta zanima pitaj???
ma firma je dobra,prosjek,ja sam bija tamo,i sve naj,velika flota gradi se novi brodi,place neznan,mislim c/e oko 4000 svaki misec,2/e 3500,3,4,1750e
Evo mene zanima primaju li nase elektricare, da li uopce imaju elektricara na brodu, ko na njih krca, kolika je placa struji i tako to?![]()
ja san bija prije par godina,svidja mi se maintenance by observation,znaci ne radis striktno po programu odrzavanja nego se sve cekira pa se nesto otvara tek ako se vidi da je u hurcu(cyl. glavne makinje znaju imat i po 25000 uri pa i vise prije otvaranja,gleda se unutra 1 put misecno)
elektricare imaju,ali place se ne sican,u rangu izmedju prvoga i drugoga,cini mi se
primaju se i elektricari i svi casnici. Place su permanent i za mjese na brodu dobije se 15 dana doma. kontejnerska flota je od 2500 do 8500 teusa. gradi se 8 13000 teusa. odrzavanje i safety su OK. par brodi ( 2x 1700 i 5 x 2800 )je starije, ostalo dosta novo.
bulk flota 180000, primaju sve vrsti. jos ih se gradi.Placa je ista kao i na kontejnerima. Sve informacije priko weba er-ship.com ili na mail personnel@er-ship.com
sto se samih iznosa place tice kapo je 4300 EUR, do tri godine se dodaje po 100 eur a onda isplacuje annual bonus godine staza X .10 X basic salary![]()
Flogging will continue untill moral improves.....
to je jos malo popravilo,nisan zna za ti bonus,ali 4-2 je malo puno,ja san bija na 3-3
Imaju sve pozicije, a mislim da je Ashmann idejni tvorac svega u vezi place, jer je sad jako vazan. plus je i partner u firmiGross se pribaci na Offshore i sad je direktor skupa sa jos jednim dok ovi ne ide ća.
A ono .10 je sistem desetina plaće ( osnovne ) za svaku godinu na firmi. Ali tek kad se napuni 4 godine na firmi.
recimo Kapo sa 4 godina staza :
Plaća = 4300 + (3 x 100 ( za svaku godinu do 3 god max ) = 4600
Bonus u Prosincu 4300 x ( 4 x .10 ) 4300 x .40 = 1720
Mada je bonus rezultat poslovanja firme i moze se ne isplatiti. recimo zadnje dvi godine su isplatili samo pola.Od 01.07. se di?žu plaće. Već obećano.![]()
@vladimir
stari a sto je sa 3,4,2 koliko oni imaju?
uf, ne bih znao napamet.Pokusat cu nac di sam to stavio. Sorry.![]()
4th Eng oko 2800 EUR
3rd Eng 3200 EUR
2nd Eng oko 5000EUR
"Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."
Ma ja ne znam sta se desava ali kako mi je reka Dalmos on ima 4 ralice sve je uzeja iste sve je JCB jer su pouzdane.Postovi su ka i kuce.Offtopc ppostovi ka kuce bez gradjevinske dozvole i to ti je ka kad dobijes rjesenje o rusenju jer si bespravno zgradija kucu. I sad imas 2 kuce prvi red do mora obe van gradjevinske zone.Pravomocno rjesenje o rusenju.Obe kuce su bespravne s tim da je jedna mala kamena ono bonbon covik ucinija u kamenu dalmatinski stil svaka fuga napravljena po zanatu.Desno iznad ulaza covik posadija kaparu. Do njega neka seljacina nagradila kucu na 4 poda na 5. etazi vire zice jer se misli jos dizat.Kuca u matunima nije ni inkartana i nece nikad bit zavrsena po svemu sudeci.
I sad ode imas 2 slucaja ovu betonjaru oba ralicara ruse bespogovorno.Problem nastaje kod ove lipe male kamene.Ovaj ralicar sta ima zavrseno 3. razreda za VKV vozaca gradjevinskih strojeva, on rusi.Mislim on je nesto poput nase narodne milicije.On je dobija naredjenje i ono je tu da se izvrsi, tipican egzekutor.
Propuh dolazi prid ovu lipu kucicu.Propuh ima urodjen osjecaj za lijepo,Propuh je poeta,esteta,boli ga dusa srusit jednu takvu kucu zna da vlasnik nema dozvolu i nije u pravu,ali misli da nije pravedno srusit tako nesto.I sta on radi.On sad zove ministricu MAtulovic-Dropulic sa svog mobitela nije mu tesko potrosit kunu i pokusava joj objasnit da je grijeh srusit takvu kucu. Ona se ne da, neumoljiva je.Kaze rusi jebe mi se imamo pravomocno rjesenje o rusenju.On gleda isprid kuce vlasnikova dica placu inzistira ponovno na odgodi rusenja.Ministrica je neumoljiva. Propuh gasi ralicu zatvara vrata i krece doma znajuci da je upravo osta bez posla. Vlasnik je s ovim njegovim cinom dobija neko vrime.Javljaju se svjedoci u medjuvremenu koji tvrde da je kuca napravljena prije 1968. Na kraju kuca ostaje di je. Evo na ovom primjeru se vidi Propuhova velicina.
Posljednje uređivanje od Frankie : 02-22-2011 at 11:31 PM
Posto gledam ovu kompaniju kao-4th Eng,
komen se treban javit ili se ide direktno?
Pozdrav svitu..![]()
Posljednje uređivanje od asistent stroja-dalmos : 02-28-2011 at 09:16 PM
imas dvije opcije :
na www.er-ship.com ima application ili
personnel@er-ship.com ili
Mrs. Beate Killinger : personnel-2@er-ship.com
ili
zavrsis pravo, polo?ži?? pravosudni ispit i zaposli?? se ako javni bilje?žnik
ili zoves u hamburg na telefon + 49 40 3008 0 i tra?ži?? gdju Beate Kilinger na tečnom njemačkom jeziku....
Posljednje uređivanje od vladimir : 03-01-2011 at 03:52 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
Znaci za kontejnere se moze i direktno preko gde. Killinger ili preko BSM-Croatia. Dali on line aplikacija ide njoj na mail?
Koliko cesto uzimaju nase juniore palube?
bas ne znam komu gre application, ali uzimaju nase, kako ne. kad god zatriba. najbolje je nju zvat i ona te more dalje uputit.
samo treba razlikovat BSM i ERS. Na BSM je manja placa, sporije napredovanje, i nema senjoritija i godisnjeg bonusa.
Prednost je da nisi vezan rezimom 4-2 i mozes ostat doma koliko zelis.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)