Dali je tko od vas čuo za ovu firmu..Punim nazivom Reederei Hamburger Lloyd GmbH & CO KG ...
Novij firma kontejnerska, njemačka, nemaju posrednika u RH..
Evo i link..http://www.hamburger-lloyd.com/eng/fleet.php
Dali je tko od vas čuo za ovu firmu..Punim nazivom Reederei Hamburger Lloyd GmbH & CO KG ...
Novij firma kontejnerska, njemačka, nemaju posrednika u RH..
Evo i link..http://www.hamburger-lloyd.com/eng/fleet.php
we have one position as 3/O open, which needs to be manned already by 20 April.
Itâ??s on our MV Flottbek, a 1600 TEU container vessel with international crew, trading in the Baltic Sea.
Evo imaju ponudu pa tko hoce neka se javi na, placa 3000 eura: Crewing@wlcm.biz
Posljednje uređivanje od terminator : 04-13-2011 at 07:15 AM
Plovi,plovi mala barka
Pozdrav svima..evo sam se vratiii
samo nekoliko rijeci o firmi, pa koga zanima vise slobodno pitajte..
Novija firma, crewing zajedno sa Wappenom..sto se Crewinga i smjena tice ok su i korektni..posada na brodovima- off Europljani najvise..na klasi borodva gdje sam ja bio ima jako puno sekonda nasih..treci uglavnom Filipi...Placa korektna, u nekakvom sredisnjem rangu..ako koga zanima po cinovima neka se javi, sto znam tocno cu reci...trenutno se grade nova 3 broda...sve u svemu pozitivna atmosfera i pozitivna ocjena, iako je jos uvijek kompanija nova i neke stvari "fale" i naravno da se u danasnjim uvjetima gleda kako ce se maksimalno ustediti..
Posljednje uređivanje od Dankoo : 08-09-2011 at 12:04 PM
Kolika plaća Mastera i koliki su ugovori?
Pozdrav Danko!
Moze pitanje na PM ?
Astoria!
@Plavac, za Mastera na F klasi (klasican Panamax 5100 teu) 6600 eura + rejojning bonus msm 350 eura. Ugovori 3-4 mjeseca, zavisi kako se dogovoris s njima.
@Astoria, naravno da moze pitanje..Ako nije neko osobno, slobodno postaj i ovdje da i ostalo clanovi mogu citati, koga zanima..
pozdrav
kakva je spiza??
Nou, samo na brodu..
Spiza, iskreno, srednja zalost :// Ovaj put mi je bio dobar kuhar, pa je znao napraviti od nicega nesto, ali sa nekim trovacem,nebi se nitko usrecio..
Slabo brate, te pare ovde zarade sekondi, uz ugovor od 70 dana... dugo ce trajat tako...![]()
E heb.ga moj Netjace..kad nema drugo, dobro je i ovo..znam i ja da ima puno bolje i vise..
znan da je tema iz pepela ali jel neko zna kakvi je ti Wappen Reederei GmbH & Co. KG
kemikalci?
RHL , nista posebno , cak vrlo lose , hrana , crewing , Mr.J Goes ce vam sve obecati i zahebati prvom prilikom.
Ako bas morate podjite ali ako ne sto dalje od ovoga . Ja sam bio mjesec dana i vratio se doma ....![]()
@Nepotopljivi, na kojem si brodu bio i kada?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)