pozdrav svima
Evo iman jedno pitanje pa ako neko mo?že pomoć
jeli zna neko kakva je Splo??na plovidba iz Kopra,kakve su place za oficire
i koliki su ugovori,koga god da san pita nije ima pojma.
Eto hvala lipa
pozdrav svima
Evo iman jedno pitanje pa ako neko mo?že pomoć
jeli zna neko kakva je Splo??na plovidba iz Kopra,kakve su place za oficire
i koliki su ugovori,koga god da san pita nije ima pojma.
Eto hvala lipa
Ono sto ja znam je da imaju starije brode i ljudi cesto bize.
Ostalo ti je najbolje pitat Petra koji je kadrovnik.
peter.ivanez@s-plovba.si
Phone: +386 5 6766305
Mobil phone: +386 41 635811
ili se zaleti do Portoroza i imas sve odma![]()
Agencija PRANČIOK CREWING SERVICES Ltd , Singapore - preko 1900 ukrcaja i iskrcaja u godini dana - Ukrcaj po mjeri covjeka !
ma iću gore ove dane ali bi volija znat sta me ceka prije nego sta oden
@toninosplit
Toni,
ja san bia tamo jedan ugovor 2001. na njihovu sister company(Genshipping),G.Peter Ivanez je osoba od povjerenja i sta Ti rece to ce i uciniti.Brodi im jesu stari,ali i odrzavani, (ja san bia na Sea Minor-42000 DWT), placa dolazi (makar tada do 18-og) uvik na vrime.U to vrime se placa znala pojacati u svakom drugom portu sa po 600/700 USD po jednom iskrcaju tereta po clanu posade palube (sami smo znali iskrcavati teret i tu bi lovu dijelili svi na kuverti zajedno sa strujom,bez barbe).Ekipa je tada bila sa svih strana bivse Juge,zvali su me jos dva puta nakon tega,ali mi ni odgovaralo radi famije.
Cua san se pri misec dana sa Peterom,ne traze nove jude,izgleda da su uzeli Ukrajinu,Filipe itd.U svakome slucaju posteni su makar kod place , a ne da radis i onda cekas kada ce sisti na racun , provjeravas itd...
Eto ja san na splosnoj napravia asistenturu i dva puta bia ukrcan ka treci makine...Place su solidne, 4th eng ima oko 2100, 3rd eng 2600, 2nd eng oko
5000, struja oko 4300 ako se ne varam, asistenti oko 1000...Plata je u evrima, stize svakog 18. na racun. Posada je ex-yu ima i rusa,filipa itd...Ugovori su 6 +/− 1 za oficire. Prosle godine su prodali par starih brodova i kupili nove.![]()
STRUMFE PA DRAGO MI JE DA SI JOS DOMA!
A SADA VAMA OSTALIMA STRUMF JE NEKE STVARI KRIVO NAVEO PA SAMO DA GA MALO ISPRAVIM!
1. POSADA JE NASA JOS SAMO NA DVA TRI BRODA OD DVADESET I NESTO KOLIKO JIH SPLOSNA IMA, SVE DRUGO SU POSADA FILIPINCI!
KAPETANI I OFICIRI PALUBE SU UGLAVNOM NASI AL IMA TU ISTO RUSA I FILIPA (filipinci nisu kapetani!!)
U MAKINI IMA NASIH JOS I MANJE TAMO UGLAVNOM VLADAJU RUSI A IMA I POKOJI FILIPINAC!
2. UGOVORI SU 7+-1MJESEC A TO JE J... PUNO!!!!
??ivjeli svi! Skoro ne mogu da verujem,da je toliko stranaca na Splo??noj,kad san ja bija(5 ugovora, 2000-2004),bili smo samo mi.(ex Yu.). Stevo iz Slovenije!
Samo ti meni ljepo vjeruj! Ostali su samo oni vjerni koji i neznaju da postoji ista drugo osim plovbe i oni koje nitko drugi i nece! Mladi oficiri dodju skupit iskustvo i bjeze! Ja sam do sad kod njih odradio kadeturu i dva ugovora ko terco al cim nadjem nesto drugo brisem brzinom svjetlosti!![]()
galjot,na kojim brodovima si bija?
Ko spic sam bio na Piranu.
Ko kadet na Arieli i Krasu.
A ko terca me sreca krenula pa sam bio na novima : NOVA GORICA I TAMAR!
Ali i ti novi brodovi su Kineska gradnja, tako da ima svega al barem mozes bit siguran da se neces za rivo potopit (Sta na Krasu i nije bilo tako sigurno)!!![]()
Kras je zakon...![]()
lipo ti je doma http://www.visitorebic.hr
zvali su me na razgovor u Splo??nu kao kadeta nakon duugo cekanja..ima li ko kakav savjet?kakav je gosp. Ivane?ž?bilo sta da cujem..hvala..pozdrav..
moze li mi itko pomoci..posto mi je ovo tek 3. interview..idem u Splosnu na razgovor za kadeta..nadam se da ce biti nesto..ima li ko kakav savjet..kako da pricam sa gosp. Ivane?žom..sta ih moze zanimati..koje brevete mi mogli traziti jer imam samo D2!..Hvala
a najbolje da pocmes drsko i bezobrazno za pocetak.Zajebajen se budi normalan,D2 ti je dosta za tamo ides za kadeta,a ne astronauta sta cete pitat???
znam da..hvala..ali znas kako je..uvijek neka nervoza postoji..ali cuo sam da je gosp. Ivane?ž ok i po ovom forumu ga dosta hvale..vidit cemo..
DECK MONSTERu ne tr3ebas se nista nervirat Ivanez je ko svaki drugi kadrovik al sumljam da ces uopce imat sastanak sa njim ima on jos dva pomocnika i verovatno ce te oni obradit!
Samo pazi da se pozanimas sve sta te interesira i to moras i sam pitat nije bas da se razbacuju sa informacijama!!
Najbitnije ti je pitat za koji brod te planiraju, i kad budes to znao se malo po forumu raspitaj o tome pa da ti kazemo u kakvom je stanju odprilike, jer jos uvjek imaju par krama di ti je bolje ne otici!!
Placa ti je cca 1000EURa i redovito stize tako da se oko toga ne moras brinur, dobivas nekih 200 i nestoEURa na brodu a ostatak doma na banku!
Ako te jos sta zanima ti samo pitaj!!
gle najvise me zanima 1 stvar za koju je mozda glupo da uopće pitam ali jbg trebam..covjek mi je uredno govorio da nema nista i tako 4,5mj..i jedno jutro opet isto tako..zatim sam mu odgovorio da mi kaze oce li ikad ista biti i ako moze da mi pomogne..on je odgovorio i reko dodji u Portoroz sa dokumentima..reci mi ti si vidim plovio a Splo??noj..sta mislis ima li sanse da me uzmu?znam da je pitanje glupo ali neznam bas o toj firmi puno niti broj kadeta koje uzimaju..
U zadne vreme imaju puno kadeta, uzimaju cak puno kadetica, tako da mislim da ce te sigurno uzet kad jim se otvori neko mjesto!
Po tome sta sam vidio mislim da imaju prednost slovenci, a kad jim ostane nesto uzimaju i druge cak uzimaju srbe iz Beogradske brodarske skole.
Na proslom brodu sam imo kadeticu iz Beograda koja mi je rekla da je cekala ukrcaj 10mjeseci a nakon toga su joj javili da se spremi i da putuje za tri dana, tako ti to kod njih bude!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)