Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/11

Tema: Macon Tours

Kadet
    Datum registracije
    Apr 2010

Početno Macon Tours

Pozdrav! Evo ako ima neko vi??e informacija o ovoj agenciji ??to se tiče plaća ugovora, brodova.

C/O
    Datum registracije
    Feb 2008
    Firma
    NYK Line

Početno

Kad sam kao kadet pocinjao preko Berketa tj. Marinconsult na ugovoru je bio udren pecat neke firme Macon koja je bila registrirana na Malti.

Berket i njegove igre.

Nadam se da Macon Tours nije u vlasnistvu Berketa.

Ako tko zna vise nek napise.
    Navigare Necesse Est

3.Casnik be?žmek avatar
    Datum registracije
    Nov 2009
    Firma
    yachting

Početno

većinom manji brodovi bulkovi, generalni do 150 m, plovidba Sredozemljem u 80%, posada Talijani, Hrvati ,Crnogorci, Srbi, Indone?žani, plaće solidne

Barba belboy avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Bourbon Offshore Greenmar

Početno

Berketov je Macon Shipping and Trading, bar je bio ali ja mislim da bi ovo mogli biti Miskovici jer je Frane Miskovic nekad bio suvlasnik pa je svoj dio prodao Berketu a na stranicama CROSME mi se cini da sam vidio da ima neku firmu sa slicnim imenom.
    Navigati se mora ...

SDPO beerseeker avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Bourbon

Početno

Miskovic je to. Kako je receno, par firmi iz Napolija, brodovi su pretezno u Mediteranu, malo u nordu i Africi, jedan brod je nedavno arestiran negdje u Americi, Miskovic pere ruke kad god se pojavi neki problem itd. Nije dno dna i ne treba odbiti ako bas nemas nista drugo ali definitivno nije nesto gdje ces graditi karijeru. Place prema dogovoru, razlicite od osobe do osobe. C/E 4-5.5k Eur, C/O 3-3.5k, 2/O 2-2.5k... Moj savjet, drzati se sto dalje.

2 nd off. Dankoo avatar
    Datum registracije
    Jan 2011
    Firma
    Si Em Ej :)

Početno

pozdrav kolege..
    Znam da danas nije lako s ukrcajem i slično...ali moj savjet za Mi??kovića i Macon čim dalje to bolje..Kako je agencija iz RI poznajem ih prilično dobro, znam neke ljude koji su trbuhom za kruhom krenuli kod njega, pa čekali plaće dugo dugo vremena, problemi na brodu itd..
    Ja sam 2008 uletio na ljetnim preznicima između faxa na jedna brod u dry docku i bilo dogovoreno jedno putovanje poslije da se ne??to sredi i doma..plaću sam čekao mjesec dana, iako sam dogovorio kad idem s broda da me se isplati na ruke..Nakon mj.dana pokrenuo odvjetnika prijatelja, i onda dobio lovu za sat vremena

Kadet
    Datum registracije
    Apr 2010

Početno

da sam u situaciji da mogu birati neke "extra" kompanije, i nisam ba??...jbg...ipak sam oficir sa SSS i u situaciji sam uzmem ??to mi se ponudi...a toga je jako malo ...ako bude kakve ponude od macon, ovo će uvelike pomoći da se znam postaviti...ekipi, hvala na informacijama

Kadet
    Datum registracije
    Dec 2011
    Firma
    macon agency

Početno macon je dno

treba ih se cuvati, dosta znaju lagati i zadrzavat te kuci, a na telefon uzasno lazu i obmanjuju,,, place slabe jer nema 3 casnika na brodu... a i isplata sumljiva...posalju jednu sliku broda pa te onda ukracaju na neku karampanu,,, posebno voli lagat Gdja Ivana koja se javlja ne tel...

od miškovićakoji se razdijelio s berketom, berket je u splitu tj trogiru,,, a ovaj u ri, a inace su uzasno mutni i bolje ih izbjegavata jer uzasno lazuuuuuuuu.. sve provjereno i nista ne preuvelicavam..
    Posljednje uređivanje od zara sailor : 12-22-2011 at 09:01 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Citiraj Prvotno napisano od zara sailor Vidi poruku
    ... a inace su uzasno mutni i bolje ih izbjegavata jer uzasno lazuuuuuuuu.. sve provjereno i nista ne preuvelicavam..
    Nije problem sto oni lazu vec sto vi supate.

Kadet
    Datum registracije
    Dec 2011
    Firma
    macon agency

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Seawhisper Vidi poruku
    Kad sam kao kadet pocinjao preko Berketa tj. Marinconsult na ugovoru je bio udren pecat neke firme Macon koja je bila registrirana na Malti.

Berket i njegove igre.

Nadam se da Macon Tours nije u vlasnistvu Berketa.

Ako tko zna vise nek napise.
    Macon je u vlasni??tvu Mi??kovićeva sina Sini??e,koji mi se čini ok, al oko njega su u?žasni la?žovi, gledaju te u oči i la?žu,,,, a večina brodova te??ki ??kart..plače minimalac

SDPO beerseeker avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Bourbon

Početno

Citiraj Prvotno napisano od zara sailor Vidi poruku
    Macon je u vlasni??tvu Mi??kovićeva sina Sini??e,koji mi se čini ok
    Ne budi naivan
    Pomorac sam majko na zelenom brodu

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •