Pozdrav! Evo ako ima neko vi??e informacija o ovoj agenciji ??to se tiče plaća ugovora, brodova.
Pozdrav! Evo ako ima neko vi??e informacija o ovoj agenciji ??to se tiče plaća ugovora, brodova.
Kad sam kao kadet pocinjao preko Berketa tj. Marinconsult na ugovoru je bio udren pecat neke firme Macon koja je bila registrirana na Malti.
Berket i njegove igre.
Nadam se da Macon Tours nije u vlasnistvu Berketa.
Ako tko zna vise nek napise.
Navigare Necesse Est
većinom manji brodovi bulkovi, generalni do 150 m, plovidba Sredozemljem u 80%, posada Talijani, Hrvati ,Crnogorci, Srbi, Indone?žani, plaće solidne
Berketov je Macon Shipping and Trading, bar je bio ali ja mislim da bi ovo mogli biti Miskovici jer je Frane Miskovic nekad bio suvlasnik pa je svoj dio prodao Berketu a na stranicama CROSME mi se cini da sam vidio da ima neku firmu sa slicnim imenom.
Navigati se mora ...
Miskovic je to. Kako je receno, par firmi iz Napolija, brodovi su pretezno u Mediteranu, malo u nordu i Africi, jedan brod je nedavno arestiran negdje u Americi, Miskovic pere ruke kad god se pojavi neki problem itd. Nije dno dna i ne treba odbiti ako bas nemas nista drugo ali definitivno nije nesto gdje ces graditi karijeru. Place prema dogovoru, razlicite od osobe do osobe. C/E 4-5.5k Eur, C/O 3-3.5k, 2/O 2-2.5k... Moj savjet, drzati se sto dalje.
pozdrav kolege..
Znam da danas nije lako s ukrcajem i slično...ali moj savjet za Mi??kovića i Macon čim dalje to bolje..Kako je agencija iz RI poznajem ih prilično dobro, znam neke ljude koji su trbuhom za kruhom krenuli kod njega, pa čekali plaće dugo dugo vremena, problemi na brodu itd..
Ja sam 2008 uletio na ljetnim preznicima između faxa na jedna brod u dry docku i bilo dogovoreno jedno putovanje poslije da se ne??to sredi i doma..plaću sam čekao mjesec dana, iako sam dogovorio kad idem s broda da me se isplati na ruke..Nakon mj.dana pokrenuo odvjetnika prijatelja, i onda dobio lovu za sat vremena![]()
da sam u situaciji da mogu birati neke "extra" kompanije, i nisam ba??...jbg...ipak sam oficir sa SSS i u situaciji sam uzmem ??to mi se ponudi...a toga je jako malo...ako bude kakve ponude od macon, ovo će uvelike pomoći da se znam postaviti...ekipi, hvala na informacijama
treba ih se cuvati, dosta znaju lagati i zadrzavat te kuci, a na telefon uzasno lazu i obmanjuju,,, place slabe jer nema 3 casnika na brodu... a i isplata sumljiva...posalju jednu sliku broda pa te onda ukracaju na neku karampanu,,, posebno voli lagat Gdja Ivana koja se javlja ne tel...
od miškovićakoji se razdijelio s berketom, berket je u splitu tj trogiru,,, a ovaj u ri, a inace su uzasno mutni i bolje ih izbjegavata jer uzasno lazuuuuuuuu.. sve provjereno i nista ne preuvelicavam..
Posljednje uređivanje od zara sailor : 12-22-2011 at 09:01 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)