da li ima tko iskustva s ovom firmom? kakvi su brodi? kakvi ugovori? kakva posada i ostalo???
da li ima tko iskustva s ovom firmom? kakvi su brodi? kakvi ugovori? kakva posada i ostalo???
Znam info od poznanika koji je nedavno do??o doma sa Gear bulka (bio je assistent struje) da je imo plaću 1800â??. Samo nakon 2 mj htijeli su ga avancat za struju (ovo mo?že?? uzeti kao i stijecaj okolnosti, obično neide tako brzo). Kaze da je bilo ok, malo stariji brod ali sve u svemu nije lose.
Nedavno sam imao ponudu od njih, tako da su presli na permanent pay i ugovore 10/10 sedmica. Za master nude 3900â?? početna, te bonusi po sto eura za svaku sljedeću godinu. Ima nasih, ??ire flotu...fali ljudi.
Ukrcava ti Ta-Na iz zagreba na njih.
TA-NA
10 000 ZAGREB
Pavla Hatza 28
gosp. Ivan Bo?žić
Tel: 01 4923 183
Tel: 01 4923 254
Fax: 01 4923 247
Mob. 098/275-690
e-mail: ta-na@zg.t-com.hr
Posljednje uređivanje od lise : 04-05-2008 at 06:45 AM
Nomen est omen...
mislim da grijesis....stranica je www.ta-na.hr...........dakle,prije nego se pocne nekoga crnit, malo bolje provjerit.....
btw, o njima sve najbolje....na tim stranicama (koje su dosta jednostavne, ali sve relevantne podatke mozes doznat) moze se vidjeti da rade,izmedju ostalih sa kgjs i gearbulkom....
...ca smo na ovom svitu...
kako se moze nauciti na ovoj kompaniji?? dali je zaposlen strucni kadar ili je sve to kompanija tipa saniraj problem da izdrzi dok si tu, a kasnije ce ga drugi rjesavat?
sve je to relativno..koliko i kako se moze nauciti na toj,ili bilo kojoj drugoj,kompaniji ovisi prvenstveno o tebi..o tome koliko si spreman uciti..jer na brodu se uvijek nadje netko tko zna i tko je spreman pokazati..
o tome da li je zaposlen struni kadar ili.....nemam pojma.nisam bia tamo,ali poznajem neke ljude...koji su,btw,prilicno strucni/sposobni....
...ca smo na ovom svitu...
Evo da se javim malo iz prve ruke, nedavno sam se iskrca sa GearBulka i mogu reci sve najbolje.Firma ima cca 50 brodi (nemojte me capat za ric) sve su brodovi s dizalicama vecina gantry cranes i nekoliko normalni jib-ovi. Posade su misane Filipi,Norvedjini,Poljaci,Estonci... i mi. Na brodovima di su Indijci su samo oni tj. ne misaju ih s ostalima. Brodova ima od godine gradnje 1974. do 2006. Ugovori su 10 weeks on/off od ove godine tako da je to jedna odlicna stavka. Placa je svima razlicita ovisi o nacionalnosti,koliko si na firmi itd. mogu rec za 3rd Eng. je pocetnicka placa 2000 E permanent i vrlo je redovita. Ugovori se postuju ides doma 5 dana plus minus. Ta-Na u Zagrebu je sasvim korektna,sve se rijesava e-mailom i telefonom (neki mi kolege jos telegram dobivaju) prije ukrcaja imas tel. interview s tipom iz pers.dept. iz Norveske i ugovor potpisujes direktno s firmom. Pozdrav
lipo ti je doma http://www.visitorebic.hr
Pozdrav,
Da li ko zna nesto Gearbulku,koliku ima placu sekondo makine?Ima li dosta nasih?Samo oficiri ili?Cujen da su ugovori 10 tjedana/10 tjedana,da li se drze toga?![]()
Nekidan sam ti bio kod Bozica, treci makine ima 2050 eura permanentno, drugi makine oko 2600 s tim da s vremenom ti dignu jos da mozes popiti jedan makijato vise. Ugovori su ti 10 10 sto nije lose . Ako ti nije frka s lovom nije lose, doma si pola godine. Imaju ti balkove s dizalicama, posada Filipi. Njemu ti je ured kod Sheratona u Zg, nekih 100 200 metara od hotela. Sretno)))
a di inace navigaju,jel se stoji dosta u lukama il je ubrzan ritam rada?
cua san da nije lako upast na njih
''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''
Mislim da ih mozes naci svugdje, u Neumu imaju za jedno misec dana nekakav miting ali Bozic ce ti sve to lipo objasniti. Mislim da traze dosta iskustva tako da...
znan da za treceg palube se ima oko 1700 eura permanent i da su sad smanjili te ugovore na 10tjedana. i zavisi koji brod dopadne, ako dopadne misec dana na moru onda je ludilo, a ima ih po kini i japanu sta su svako malo u portu pa je za satrat se.
Kad sam ja pokusao upast na GB, uvijet je bio da imas kapetanski.
Prije par dana otisao momak sa srednjom pomorskom za 2/O.
Onako kako ti kapt.Bozic rece to vam je 120 na 100% sigurno. jedan od napostenijih i najkorektnijih agenata, svaka mu cast.
meni je bia reka da skupljam iskustvo i da ne gledan puno na pocetku sto i kako..i meni se svidia..
''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''
zavisi sve di upadnete, jer gearbulk je dio kgjs-a, a imaju i tankere i obo-e i balkove i cementaše...
meni je na obo-u plaća 2600e permanent, a 10/10 se uglavnom poštuje, inače ljudi im treba, ja san uletija u roku 15 dana jer in je triba sekondo a dana tanker iskustva nisan ima, bija san uglavnom na balkovima
Vidim da je ovaj tread napisan već prije par miseci ,al to nije bitno jer je onaj koji pita uvik pogleda ??ta ima novo, pa ću i ja ne??to reći.
Prika mi navigaje na gearbuku, naravno na bulku, sad je električar, al je u početku i??a za asistenta .Posla je bija aplikacije na dosta firmi,al je ima sriću da ga bas prvi pozove kapt. Bo?žić(agencija TA-NA), već par godina navigaje i jo?? je tamo, mislim da je vi??e nego jasno da je uletia na pravu firmu i ??ta jo?? va?žnije priko korektnog i super agenta kapt. Bo?žića.
A kakve sam ja bija sriće ,bolje da i ne spominjem.
Zaboravia sam reći da nisam isa priko agencije TA-NA.
I pitanje za zombija, bija si napisa da ti je kapt. Bo?žić reka da na početku...
jel si to i??a ka kadet priko njega i ako jesi na koji brod i kompaniju?
Ma ne prika,to je kad san polozia Poručnički,onda san sla svima zivima mailove oce me priminit i naravno ljudi su me zvali i tako i kap.Bozic koji mi se ucinija maksimalno korektan covjek...
Zanima me ??ta radi treći kuverte kod njih i kolika je placakako se radi u portu?
hrvoje, aj da ti ja odgovorin, baren onoliko koliko ja znan... Terco kuverte (ovo govorin za terca na OBOu i tankeru, al mislin da je tako sad na gerbulku) drzi cifovu gvardiju 4-8, jer je na brodu uglavnom i junior terco filipinac, u portu isto normalna gvardija, a od posla ti je punjenje boca za disanje BA i EEBD, i fire oprema, ostalo je juniorovo i njegovi su papiri za porat, barbu i tako... iz iskustva znan da ova dvojica nasih trecih uglavnom pritacu misli i surfaju po netu... Eto, ako san pomoga, drago mi je, a ako sta nisan napisa pitajte...
Jos 25 dana pa doma![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)