Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/43
    Kadet
    Datum registracije
    Feb 2010

Početno kusakovic kre??o

zna li itko ista o agenciji dotičnog kapetana?pozdrav
    Posljednje uređivanje od djerdj : 12-06-2010 at 09:17 AM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

Clan Posade morski_pas avatar
    Datum registracije
    Apr 2009

Početno

dr?ž se ti dalje i od njega i od njegove agencije,poradi vlastitog zdravlja.radije sam iskopaj ne??to preko neta,il preko nekog po??tenijeg agenta.

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma
    Pranciok Crewing Services LTD , Singapore

Početno

Citiraj Prvotno napisano od morski_pas Vidi poruku
    dr?ž se ti dalje i od njega i od njegove agencije,poradi vlastitog zdravlja.radije sam iskopaj ne??to preko neta,il preko nekog po??tenijeg agenta.
    Koja je to agencija ?
    Agencija PRANČIOK CREWING SERVICES Ltd , Singapore - preko 1900 ukrcaja i iskrcaja u godini dana - Ukrcaj po mjeri covjeka !

Kadet
    Datum registracije
    Feb 2010

Početno

imas neko iskustvo bas sa njim pa tako kazes ili?

Časnik stroja Kotlar avatar
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od djerdj Vidi poruku
    imas neko iskustvo bas sa njim pa tako kazes ili?
    Samo prezime kaze Kusakovic sto bi po domaci ispalo da kusa po pola.
    "Tko se cjeli ?život nada sa osmjehom umire"

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma

Početno

Pa dobro koja je to agencija jebo je tito
    Agencija PRANČIOK CREWING SERVICES Ltd , Singapore - preko 1900 ukrcaja i iskrcaja u godini dana - Ukrcaj po mjeri covjeka !

medecinka dalmacija avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    ENT

Početno

A šta si izbrisa ono o 100 kn koje mu tribaš poslat ??????????
    Djeluje puzdano za pop...t
    Guglam ja al te agencije o kojoj si jutros pisa nema ni za lik.
    Evo neki dan od jednog momka tj. od matere mu doznajem da Stevo ili ti STIV i dalje ordinira i još mnogi njemu slični poput tipa IVE ŠANKA koji uzima 200 kn.
    Pobogu mladosti pazite šta radite. Svi znamo da je kriza al takvi vas neče ukrcat. Sve možete doznati ode na forumu ali vi i dalje idete glavom kroz zid i hranite te hoštaplere i krpelje i što je najžalosnije svi ti hoštapleri ordiniraju upravo među kadetima i asistentima i upravo oni jedan drugom daju brojeve ovih krpelja. Još se ode nije javija ni jedan kojeg su ti mudrijaši ukrcali.
    Zar je teško pronjuškat po forumu i vidit o čemu se radi??????
    Posljednje uređivanje od dalmacija : 12-06-2010 at 05:47 PM

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma

Početno

Citiraj Prvotno napisano od dalmacija Vidi poruku
    A ??ta si izbrisa ono o 100 kn koje mu triba?? poslat ??????????
    Djeluje puzdano za pop...t
    Guglam ja al te agencije o kojoj si jutros pisa nema ni za lik.
    Evo neki dan od jednog momka tj. od matere mu doznajem da Stevo ili ti STIV i dalje ordinira i jo?? mnogi njemu slični poput tipa IVE ?*ANKA koji uzima 200 kn.
    Pobogu mladosti pazite ??ta radite. Svi znamo da je kriza al takvi vas neče ukrcat. Sve mo?žete doznati ode na forumu ali vi i dalje idete glavom kroz zid i hranite te ho??taplere i krpelje i ??to je naj?žalosnije svi ti ho??tapleri ordiniraju upravo među kadetima i asistentima i upravo oni jedan drugom daju brojeve ovih krpelja. Jo?? se ode nije javija ni jedan kojeg su ti mudrija??i ukrcali.
    Zar je te??ko pronju??kat po forumu i vidit o čemu se radi??????
    Ivo ?*anko je budaletina prve klase. Bio sam kod njega doma ili ti ga u uredu Lika treba dobro izubijat a ne dat mu 200 kuna

Stiv ili ti ga Stevo ti reče ??ta i kako pa ako ti se kocka kockaj se a ovi ?*anko je ba?? idiot

Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    ENT

Početno

Citiraj Prvotno napisano od bilicws Vidi poruku
    Ivo Šanko je budaletina prve klase. Bio sam kod njega doma ili ti ga u uredu Lika treba dobro izubijat a ne dat mu 200 kuna

Stiv ili ti ga Stevo ti reče šta i kako pa ako ti se kocka kockaj se a ovi Šanko je baš idiot

EVO MENE BAŠ ZANIMA KAKO IZGLEDA STEVINA PROPOVID KOJU ON DRŽI I SA ĆIM SE TO TRIBA KOCKAT. ŽIVOTOM, ZDRAVLJEM ĆIM????????' I PO ČEMU JE TO STEVO MANJI DEBIL OD ŠANKA I NJEMU SLIČNIH.
    STAVIMO TO JEDNOM ODE ZA SVAGDA PA DA SVI VIDE!!!
    AKO I NAKON TOGA TE KRVOPIJE BUDU OPERIRALE MEĐU MLADOSTI KOJOJ MATER DAJE ZA TE UKRCAJE ONDA NEK IDE SVE U MATERINU.

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

Dalma bogati,prestani prsima razbijat radijatore po bolnici i ne vici,pored svega napisanoga,cekan da ko dojde plakat da su ga zajebali,
    kako rebra(tvoja,ne od radijatora,njima nema pomoci) i nastavis li tin tempom,ubice te muz,jebate imas vise oziljaka nego rambo

Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    ENT

Početno

Citiraj Prvotno napisano od kokolo Vidi poruku
    Dalma bogati,prestani prsima razbijat radijatore po bolnici i ne vici,pored svega napisanoga,cekan da ko dojde plakat da su ga zajebali,
    kako rebra
    Ode neće doći plakat nitko upravo i je u tome problem. Tu mladost je sram priznat da su ih zajebali, a ionako mater daje za takve stvari pa je lakše pribolit
    Odma mi se digne tlak i još je najžalosnije šta ta ista naivna mladost misli da su u pravu i dalje turpijaju po svom, lakše je u matere uzet 200 kn nego provjerit na portalu ko su krpelji..
    Posljednje uređivanje od dalmacija : 12-06-2010 at 06:23 PM

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma

Početno

Citiraj Prvotno napisano od dalmacija Vidi poruku
    EVO MENE BAŠ ZANIMA KAKO IZGLEDA STEVINA PROPOVID KOJU ON DRŽI I SA ĆIM SE TO TRIBA KOCKAT. ŽIVOTOM, ZDRAVLJEM ĆIM????????' I PO ČEMU JE TO STEVO MANJI DEBIL OD ŠANKA I NJEMU SLIČNIH.
    STAVIMO TO JEDNOM ODE ZA SVAGDA PA DA SVI VIDE!!!
    AKO I NAKON TOGA TE KRVOPIJE BUDU OPERIRALE MEĐU MLADOSTI KOJOJ MATER DAJE ZA TE UKRCAJE ONDA NEK IDE SVE U MATERINU.
    U Stiva je ka u svakoj drugoj agenciji , uzme ti papire i kaže da će dat sve od sebe da ti nađe nešto, na kraju ti kaže da se kod njega plaća ukrcaj i da ti cijenu koju odredi za tu poziciju i to je to. Prema meni je što se tiče cijene ajmo reć bio fer ali ne može ni on ništa nać za asistenturu očito. Bi li platio ili ne bi ? Nemam love pa se ne trebam ni misliti oko toga.

Ivo je prva klasa idiota. Najprije je pričao kako on pomaže ljudima pa sam mu ja reka da ne priča pomaže nego da radi svoj posa. Nakon što mi je objasnio da ću kod njega ka asistent imati 1800 € i da me može uvaliti na Stenu ( a Zorović se kune da ne može ) rekao mi je da platim 200 kuna članarine ali da ne može posa prije 15.1 jer su mu firme uzele već kanidate za 12 misec. Nakon toga sam mu ja reka da me uvali s ovima u dvanesti ( malo zajebancije ) da ću mu dat odma ne 200 kuna nego 2000€ a ovi se počeo izmoljavat i pizdit da on ne uzima toliku lovu nego samo simboliku od 200 kuna za pomoć u traženju posla. Što se tiče ureda ili ti najneurednijega dnevnoga boravka kojega sam vidio u životu ne treba reći ništa , to se mora otići i vidit. Daleko najveća budala koju sam sreo do sada ali smo bar udarili na zajebanciju ja i kolega kad smo vidili o čemu se radi ( a čim ga vidiš znaš šta je i kako je ).

A o lokaciji ureda da i ne govorimo. Kasnije mi je Stiv ili Stevo , kako god oćete , rekao da je lik varao ljude nešto oko zdravlja da ih on može izličiti. Lik očito računa da mu za 200 kuna neće nitko ništa. Iza nas je bila žena koja je tražila posa sobarice, iza nje lik šta mu je ovi treba srediti kredit a iza njega lik za na platformu. Ovi očito u glavi sređuje sve. Kasnije smo tu ženu odveli u Eurosa ( mi smo jadni ali ona jadnija ) spasili je troška od 200 kuna i ovi su joj čak rekli da će joj naći nešto.. Nadam se da i jesu

Inače evo i dokumenata koje dobijete kod famoznog Ive

Postoji još i lista dokumenata koje je dotični ispisao rukom i kopirao ( tajnica mu je na godišnji kako kaže ) među kojima nećete naći kopiju matrikule iako ''idete'' za mornara

Ali za njih dva znaš da su drkaroši ( iako Stiv , ajmo reći , ti da do znanja koja je shema i nema obećanja u ludo a ovi je teška psihijatrija koji koristi neobrazovane , bezidejne , bezilzlazne ljude kojima je sve propalo pa će probati i s tih 200 kuna ) , ima njih još koji su tražili proviziju ( obični radnici agencija ili kadrovnici ) ali nećemo o tome , bar dok ne nađem nešto..

Jedino mi je žao što Frankie nije imao vremena da ode s nama do Šanke
    Posljednje uređivanje od Bilich : 12-06-2010 at 06:37 PM

Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    ENT

Početno

Da ža , drugi put kad bude Frenki iša iči ću i ja

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Ovo je jako koristan thread za onoga ko zeli da mu bude koristan. I bilo bi bolje za sve nas da oni koji su zajebani tj prevareni recu i ko ih je prevario te navedu ako taj nije na listi ode.
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    ENT

Početno

Ono što ja znam, a to je da beizidejnost i ovu tešku situaciju u kojoj se nalaze kadeti i asistenti oni i te kako koriste ali na žalost brojevi koji kruže kruže upravo između vas.
    Eto i ti si dobija njihove brojeve pretpostavljam od nekog svog prijatelja koji je isto asistent bez posla. O tome pričam.
    Pa momci uključite mozgove .
    Ja znam momka koji je popušija kod Šanka , a nakon toga dobija je broj od Stiva, a znam da je na forumu i ja sam mu rekla da pazi , ali ne on i dalje gura po svom i nasjeda i takvih je na stotine a njima krpeljima posal cvita
    Posljednje uređivanje od dalmacija : 12-06-2010 at 06:56 PM

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    Ovo je jako koristan thread za onoga ko zeli da mu bude koristan. I bilo bi bolje za sve nas da oni koji su zajebani tj prevareni recu i ko ih je prevario te navedu ako taj nije na listi ode.
    Ne mo?že mene nitko prevariti jer niti sam idiot niti dajem ćaćine pare pa da me nije brige. Ja sam i Stivu rekao da ću mu platiti ( ako slučajno nađe ) tek kad potpi??em ugovor i dođem u prvu luku s brodom. Tu nema problema. A i uostalom da imam love za platit ukrcaj ne bi sad ni pozdio po forumu nego bio na poslu jerbo njih 2 su najmanji problem. Kad se malo dublje zađe vidi?? da se i veza izbija lovom ako je ima??

Barba RAUL avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    HRM

Početno

Zanimljivo kako ti windfuckeri ne uzimju vise od 1000 kuna
    Tko rano rani zajebo je pjetla

Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    ENT

Početno

Citiraj Prvotno napisano od bilicws Vidi poruku
    Ne mo?že mene nitko prevariti jer niti sam idiot niti dajem ćaćine pare pa da me nije brige. Ja sam i Stivu rekao da ću mu platiti ( ako slučajno nađe ) tek kad potpi??em ugovor i dođem u prvu luku s brodom. Tu nema problema. A i uostalom da imam love za platit ukrcaj ne bi sad ni pozdio po forumu nego bio na poslu jerbo njih 2 su najmanji problem. Kad se malo dublje zađe vidi?? da se i veza izbija lovom ako je ima??
    Ti si ti i takvih je malo i zato i jesi tu sa nama i napisa si ovo gore, ali takvih kao ti je malo vi??e je ovih drugih

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma

Početno

Citiraj Prvotno napisano od RAUL Vidi poruku
    Zanimljivo kako ti windfuckeri ne uzimju vise od 1000 kuna
    Razlog je u tome ??to ga nitko neće doći zamlatiti radi 200 kuna. Naće se nitko zajebavati. Simple as that... Ovi drkaro??i ka ??ta je ?*anko samo pizde , seru , la?žu , ma?žu... lik je u pola ure reka vi??e pizdarija nego ??to bi Carl Sagan u najboljim danima mogao pojmiti...

Ja i dalje govorim , da imam 2000â?? bio bi odavno na brodu. Nema toga Hrvata koji će ukrcati sina prije nego ukrcati 2000â?? na d?žep. Ako treba neće mu mali ić , ići će onaj ko plati. Tako je kako je. Danas dobra i po??tena čovika je nać te?že nego ?život baziran na siliciju ( kad su već na??li na arsenu ).

Ja sam mi??ljenja da onaj ko se doveo u situaciju da ga se zajebe ( ne mislim na starije i ekipu kojima je net nepoznat pojam pa se ne mogu informirati ) nije ni??ta drugo ni zaslu?žio kad je već toliko traljav da nije mogao proguglat prije nego ode. Mi smo obi??li sve pa tako i njega , ako ni??ta da ubijemo malo ?žalost

milenijski fotograf Patayuta avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    Music shop "? kembe"

Početno

Evo ljudi kad smo vec kod famoznog Ive S. iz Rijeke i njegovih 200 kn (ili je tada bilo 150, nisam siguran), imao sam i ja mali "posao" s njim prije nekoliko godina; preko telefona - "oces ovamo,oces tamo, saljem ti papire za popunit a ti uplati preko poste...", i sto cu, gorilo pod nogama i uplatim mu skoro zadnje pare, stigne mi doma velika zuta kuverta puna papirina koji veze nisu imali jedan s drugim, a kamoli s onim sto smo razgovarali, na kraju su zavrsili u smecu (srecom sam dosao u medjuvremenu do nekakvog posla).

Jos jaci je bio neki lik iz Makarske; zovem telefonom - sve super/odlicno/krasno - svi samo mene cekaju da dodjem radit kod njih. Uglavom radilo se o raznim poslovima na stranim brodovima. Lik kaze da ce mi poslati nekakve papire, da mu uplatim 100kn, i kad mi stigu sve dalje ovisi o meni. Ok, kazem (a sto cu drugo onako neiskusan, naivan i dekintiran). Dosli "papiri", kao ono najobicnija knjizica iskopiranih naziva/adresa/telefona raznih stranih kompanija. U stvari lik je sa njihovih web stranica ispisa i isprinta stotine brojeva i to je to, sad sam ja ka samo triba okrenuti neki od tih brojeva i dobit posao (mos' mislit).

...do oba slucaja doveli su me oglasi koje mozete pronaci u skoro svim novinama, pa savjet svima koji nemaju previse iskustva je da se jednostavno klone takvih jebivjetara i njihovih spika.

Inace kako Miso Kovac kaze "matematika je egzaktna nauka";
    - mozes zaj... covika za 1000 eur
    - mozes zaj... 100 ljudi za 10 eur
    ---------------------------------------
    u oba slucaja u plusu si za 1000 eur, samo u ovom drugom slucaju su daleko manje sanse da ce te netko poci traziti uokolo.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •