Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/10
    Kadet
    Datum registracije
    Feb 2010

Početno vrijeme za ukrcaj..

dečki recite mi koliko ste cekali na ukrcaj za kadeta palube?ja cekam tek mjesec dana.poslao 50ak aplikacija..i cekam i cekam..dali se isplati cekati necu vas pitati jer to ide od osobe do osobe ali recite mi koliko vam je trebalo vremena da se ukrcate?pricam o zadnjim godinama kada je nastupila ova vrazja kriza..hvala momci!i cure ako ih ima..

Timunjer na Oil Rig Perza avatar
    Datum registracije
    Apr 2010
    Firma
    PFST"

Početno

Evo prika mi je isa na kadeturu ima par dana a do tada slao papire na razne agencije , vatao veze da ga ubace, da bi nakraju uspio na Losinjskoj Plovidbi oni jedan period nisu uzimali kadete i asistente a sad su valjda poceli ponovno . Moj savjet ti je probaj aplicirat kod njih , a to koliko vremena ce ti proc to ni sam bog neznan uvati se mobitela,telefona,interneta salji svima nebiraj samo salji i valjda ces uletit negdi !! sretno u daljnom tra?ženju
    Ja po kočnici, kočnica ne radi! Ja po ručnoj, ručna ne radi! Ja u kiosk, kiosk radi!!

Kadet
    Datum registracije
    Feb 2010

Početno

istina..slazem se stobom..hvala na odgovoru..dobio sam bio jednokratnu stipendiju od Lo??injske kao dobar maturant( ne kurcim se haha) pa se nadam da ce mi to pomoci..poz!

reci mi ti je frend imao vi??u?
    Posljednje uređivanje od djerdj : 09-29-2010 at 05:33 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

Timunjer na Oil Rig Perza avatar
    Datum registracije
    Apr 2010
    Firma
    PFST"

Početno

Citiraj Prvotno napisano od djerdj Vidi poruku
    istina..slazem se stobom..hvala na odgovoru..dobio sam bio jednokratnu stipendiju od Lo??injske kao dobar maturant( ne kurcim se haha) pa se nadam da ce mi to pomoci..poz!

reci mi ti je frend imao vi??u?
    ne zavsio srednju pomorsku skolu - nautićar i otisa je odradit kadeturu pa ce onda na faks, intezivno je tra?žio da se ukrca preko 6 mjeseci a evo sad upalilo
    Ja po kočnici, kočnica ne radi! Ja po ručnoj, ručna ne radi! Ja u kiosk, kiosk radi!!

ass..man ties avatar
    Datum registracije
    Sep 2010

Početno

i ja apliciran i cekan za asistenta,samo iman problem jer mi nije matrikula gotova(onda mi dosta firmi vraća odgovore da ne mogu "procesuirat" aplikaciju jer nije dovr??ena iako naveden da ce bit sve une??eno kroz par dana)-tek iduči tjedan,jer jebiga komad karte triba dva tjedna da se napravi,ali to je normalno u ovoj zemlji,sasvim normalno

Clan Posade
    Datum registracije
    Jan 2010

Početno

dva tjedna???
    pa dobro si proso!!!
    ja sam 1.7 predo zahtjev za izdavanje c kategorije (skiper) dobio sam je prije par dana!
    sto mogu radit sad s tom dozvolom. nista prije sljedeceg ljeta, a do tad trazim brod za terca!!!

Kadet vrijebac avatar
    Datum registracije
    Jun 2009

Početno

eto ja za asistetna struje cekam vec godinu dana...

slao svugdje, zvao sve moguce veze ali nista....vec mi polako sve ide na neku stvar...

ali nadajmo se "čudu"

a, što si reko?? vmozara avatar
    Datum registracije
    Dec 2009
    Firma
    elec JDN

Početno

Atlantska plovidba?? Jeste tu probali
    the machine spirit is with me!

Kadet
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    chevron

Početno

pozzzz,momci,evo ja obavio liječnički i razgovor u Glasgowu kod Shevrona,ukrcaj ka deck kadet mi je sredinom studenoga,iman završeno 5 god pom faxa znači ono po Bolonji svima brz ukrcaj i puno strpljenja
    Posljednje uređivanje od mladeno : 10-06-2010 at 06:58 PM

2.Casnik meho avatar
    Datum registracije
    Oct 2009

Početno meho

55555
    Posljednje uređivanje od meho : 06-02-2011 at 01:35 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •