Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/3
    Kadet
    Datum registracije
    Feb 2010

Početno Dečki traba mi pomoć!

pozdrav svima..ugodno je čitati ovaj forum i doslovno pregleda sam sve teme i svaka je dobra na svoj način!imam jedno pitanje:zavrsio sam nautiku 4 godine u srednjoj te 3 godine logistike na fakultetu u Rijeci te se pritom zajebo sta nisam upisao nautiku( logistika mi zvučala izazovno a dobija sam k)..!trenutno trazim kadeturu međutim dost agenata i kompanija kaze mi da traze ljude sa vi??om.recite mi: postoji li mugucnost polaganja razlike predmeta da se prebacim na nautiku i dobije 7 matrikula?da pola?žem matrikule na učili??tima i ima li to smisla?ili nesto treće?molija bih vas pomoc sve!hvala ragači!

3.Casnik MadMaX avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    -

Početno

Za navigavat ti ne treba vi??a ??kola,ali je svakako prednost. A pitaj na referadi svog faksa,hoće li ti priznat polo?žene predmete i koliko. Mislim da bi trebali pod uvjetom,da ponovno upisuje?? prvu godinu,po bolonji. A ne ku?žim,kakvih 7 matrikula,valjda breveta? To isto mora?? vidit na referadi.. Pozdrav!

Kadet
    Datum registracije
    Feb 2010

Početno

da breveta j..ja sebe..pardon!hvala na odgovoru..ako imate jos koji savjet recite..neda mi se gulit opet 3 godine..znam ljude pomorce samo sa srednjom iz Bakra a maheri u svom poslu..i trazeni sta je najbitnije..

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •