Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/3
    1 eng
    Datum registracije
    Dec 2008

Post Saudi Pacific Star

Pozdrav svima,

Evo da spomenem danas sam dobio i prihvatio ponudu za zaposlenje na SPS preko Nothern Marine Management iz Hamburga za prvoga makine a gledajući njihovu web stranicu vidio sam i da traze ostle kadrove jer dobivaju neke novogradnje uskoro pa ako koga zanima web stranica je:www.northernmarine.de pa moze viditi flotu brodova i ostalo ??to ga zanima a koliko sam vidio i mo?že aplicirati za posao.
    Ugovori za seniore su 3-3 a plaća je oko 62000 Eur godi??nje.
    Brodovi su sve VLCC prisječne starosti do 5-6 godina.
    Pa sretno kandidatima.....

Clan Posade Lampara avatar
    Datum registracije
    Nov 2008
    Firma
    GMM(D)

Početno

Evo informacija iz prve ruke,koga zanima,nedavno sam bio na nekoliko njihovih brodova pripremao ih za vetting.Kompanija je solidna,place pri vrhu za tankere,smjene redovne.Top 4 oficiri su multinacionalni,ispod obicno filipi iako ima i evropskih juniore.Na jednom brodu su rusi stalni seniori,juniori filipi a posada indijci(Apollo Glory,15 godina i najstariji u floti).Nasih ima na njihovim brodovima ali u malom broju.U office-u su uglavnom englezi,nesto njemaca i jedan nas(HEQ manager).Brodovi su dobro odrzavani.Inace management je neovisan,odvojen od NMM UK(Stena).

1 eng
    Datum registracije
    Dec 2008

Post Saudi Pacific Star

Pozdrav svima,

Evo odlomak iz maila o ugovorima i plaći koji sam dobio iz firme.

We are currently managing 12 VLCCs of an age between 1 and 13 years old. The next newbuild is planned to be delivered at the beginning of 2011 and other newbuilds are lined up.

The current salary for Second Engineers is USD 12,000.00 monthly consolidated or USD 6,000.00 USD on a leave contract (means: USD 6.000,00being paid every month no matter if you are on board or at home).

A normal tour of duty will be 3 - 3.5 month and same at home. We aim to have a back-to-back-system so you will work with a fixed reliever on "your" vessel.

We work with mixed nationalities. Senior Officers are mainly NW-and S-European, Russian, Romanian, Indian and Croatian. Junior Officers and Ratings are mainly Filipinos.

Eto pa aplicirajte ako se kome dopada,što više naših .......
    Posljednje uređivanje od Propuh : 09-10-2011 at 04:15 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •