Pozdrav svima, za par dana bi se trebao ukrcat preko zorovica na brod Genmar Ajax. kruda?? od 100 000 GT. Da li netko ??ta zna o toj firmi i brodu i kako je tamo? Bio bi zahvalan na informaciji.
Pozdrav svima, za par dana bi se trebao ukrcat preko zorovica na brod Genmar Ajax. kruda?? od 100 000 GT. Da li netko ??ta zna o toj firmi i brodu i kako je tamo? Bio bi zahvalan na informaciji.
brod mozda mores vidit na www.shipspotting.com,upisi u search ime broda ili imo,za firmu ne znan
Genmar je grcka firma koliko znam. Pretezno Grci i Rumunji.
Prvi put cujem da neko od nasih ide tamo.
A odes pa vidis...nemos danas ni puno birat firme bas.
odavno nasi idu na genmar brodove (prvo preko v shipsa,a sada preko zorovica).
nedavno sam pricao preko vhfa sa chiefom, nasim covikom koji je tamo..i kaze da je nelose (nije najbolja,ali nije ni najlosija kompanija)..
...ca smo na ovom svitu...
Stretan Bozic i Nova godina svima i pozdrav iz Texas Citya sa Genmar Ajaxa.
Da vam malo prestavim firmu, Genmar je americka firma a crewing im je u Portugalu. Zorovic je od 5 tog mjeseca poceo krcat nase na Genmar. Ima par nasih kapetana i cifova, a ja sam prvi junior kojeg su ukrcali. Ukrcali me za 3 oficira i nakon mjesec dana me avancali za sekonda.Zadovoljan sam firmom, place nisu najvise ali nisu ni lose. Brodovi prosjecno stari oko 10 godina, crudasi aframax i suezmax. ja sam na aframaxu i vozimo Venezuela - Texas cijelo vrijeme.
Preporucio bi svima ( juniorima ) koji ne mogu naci ukrcaj da se raspitaju kod Zorovica za ovu firmu.
Pozdrav svima
kolika ti je placa ko sekondu na genmara ako se smije znat?
placa je 6300 dolara, samo na brodu
pa to je super...a koliki su vam ugovori?
4 na brodu doma 3, sa time da ako trebas ostat duze ili na brodu ili doma, izlaze u susret
moje osobno misljenje je,sa kojin se ne moraju svi slagat da bi sve,ali bas sve firme koje legalno posluju,trebale uvest ugovor 2-2(izizev offshore i specijalne vrste kao dredgeri i platforme)i uvele bi time puno vise reda u poslovanje,a prvo bi bilo da bi prestale gubit kvalitetne ljude koji zbog sve tezih uvjeta navigacije 'pucaju' nakon duzih perioda na brodu,a i rjesile bi se kukolja koji se na to izvlaci
kokolo sa time se slazem, ali umjesto tih 2-2, ja bi stavio 3-3. Jer taj mjesec vise doma mi znaci vise od ovog na brodu. Ali to je moje misljenje.
ja sam za svoje zdravlje zakljucija da preko 3 miseca ne mogu i da mi pada standard za popizdit progresivno radi svakog dana vec nakon 2 sto ovisi o stanju na brodu,na er su mi ponudili permanent 4-2 i elegantno san ih odjeba i drza 3-3 dok san moga jer sta kazes,sve dobro je pobiglo
Hebate,kod mene kuvari imaju 2 on/off
Gdje se konji tuku i igraju,tu magarcu nigdje mjesta nema
3on 3off je daleko najbolji ugovor njemu tezim![]()
Natko Zrnčić PIČKIN Dim...
Pozdrav svima,
Da ne duljim,da li ima neko tko je bio ili je trenutno zaposlen na Genmar-u i kako mu je tamo....?
genmar je americka firma kojoj je gazda peter georgiopulos, americki grego. uglavnom kupuju polovne brodove , ali nstare kante. posada je najcesce misana - ja san vidja i engleze i nase, i svabe i filipe, i sta mi se svidilo, nema ono englez jednu, nas drugu, svabo trecu placu. svi su isto placeni prema poziciji koju drze. tako je bilo prije par godina, ja san in proda par brodova i ekipa mi se cinila ok. posli je jedan od mojih prijatelja bija tamo za prvoga i bija skroz zadovoljan. e sad, ako se sta prominilo...
Ajde puno hvala.Iman neke sanse za tamo na dobru placu i dobar ugovor,pa cemo viditi kako ce to proci.
Pozdrav svima.....
e, lipo. aj drz se. ja iman osjecaj da je tamo sve ok, samo se ne eksponiraju puno. cim ima engleza, nece bit losa placa.
Ako nije tajna kolike su plaće i ugovori za seniore?
Pozdrav.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)