Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 42 12311 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/836

Tema: SSM - frka

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno SSM - frka

svitu, zalosti ljute! nisan tija ovo dat javno, dok ne izadje u novine...javila mi se sinoc zena jednoga pomorca sa ssm-a. brod se zove swift split. na putu iz mombase za gabon imali su 6 pozara. posli su crkli svi generatori, bili bez letrike setemanu. paricali su spizu na gradele, tecu na rastele u po bacve ulja i udri kuvat. misec dana su na sidro, imaju jos vode i spize za dva dana. na brodu 7 nasih, 3 ukrainca i 15 burmanaca. izgleda da su jos 4 ssm broda u slicnoj gabuli.
    bozic govori da je sve u redu... pomorci imaju neku vezu mobitelima, sms i te pizdarije, totalni raspad. zena bidna izbezumljena, sta ce kako ce... savjetova san da zove itf u london (sta je ucinila), ne ove brace i slicne glupane i da stavi sve u novine. sad da vidimo sta ce dalje bit. e...jebi ga. moderator - druze kad izadje u novine, mos ovo stavit i javno. za sada, bolje da ne dimi di ne triba.
    Posljednje uređivanje od maninjorgo : 09-01-2010 at 10:59 AM Razlog: kriv navod

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Kad je meni otelo prijatelja u spanjolskoj isa sam dole s posadom u dva auta i izbavili ga.Prije toga sam odradija operativni dio u Karlovcu dok nismo saznali di ga drze.Uzelo mu je pasos.Uspija sam mu poslat poruku ako mu se pruzi prilika da utece i udje u prvu komunu od Reta i pozove se na mene sta je i napravija tako da je sam plan evakuacije iz spanjolske na kraju bio samo tehnicke naravi kako proc granice bez da nas fermaju,a on bez papira.Zasto ovo govorim nije mi jasno da je nemoguce napustit brod na kojemu te nitko ne drzi prisilno i na bilo kakav nacin se dokopat kuce.Pa valjda neko ima kreditnu karticu.Ako ne proda bi sve sa broda sta se prodat da.Proda bi brod na kraju ako triba u Gabonu i dosa bi doma.Ostat i patit je najgora opcija.Kao sto sam puno puta prije reka kad prva placa ne dojde ne treba cekat da ne dojde i druga nego putuj Selma.

guc
    guc je odsutan
    kupujmo hrvatsko guc avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vrana d.o.o.

Početno

Jbga Frenki i ja razmisljan ka i ti itakvog san stava,ali triba razumit ljude.
    Lako je napustit brod u nekoj pametnoj zemlji,a di ces u toj divljini.
    Isto tako svi mi se i razlicito znamo snaci.
    Vezano s time je i nedobivanje place redovno.Medjutim prva povoljna prilika tj porat pravac doma pa makar i griza stine od gladi.
    Jebat ga ,valjda se ljudi nadaju placi.....pa tako misecima.Skroz pogresno.
    Gdje se konji tuku i igraju,tu magarcu nigdje mjesta nema

guc
    guc je odsutan
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vrana d.o.o.

Početno

evo,Braco ka i uvik rjesava u letu probleme Hr pomoraca

http://www.index.hr/vijesti/clanak/h...ni/499048.aspx

terco palube zujac avatar
    Datum registracije
    Nov 2008
    Firma
    krizno podrucje

Početno

Grozno je kad se ovakve stvari desavaju i sta sve familije tih ljudi sokove dozivljavaju i za onako i ovako tesku profesiju. Al sreca da imamo ovaj pomorac net. Pa se nesto da napravit.

?žena pomorca nera avatar
    Datum registracije
    Mar 2010

Početno

Upravo sam doznala da su pomorcima oduzete putovnice kad su do??li u Owendo od strane lučkih vlasti i jo?? nisu vraćene.

guc
    guc je odsutan
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vrana d.o.o.

Početno

Eto,sto sam ja reka.Lako je s pametnim svitom imat posla,a s kime ces tamo?
    Interesantno je ta se takva sranja i teske situacije,za pomorce opcenito dogadjaju u slicnim i najgorim vuebinama.

Datum registracije
    Mar 2010

Početno

sutra u 10h SPH ima konferenciju za tisak o situaciji u SSM-u. Ima jo?? brodova u ovakvoj situaciji.

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Draga Nera, nažalost, poznavajući vrlo dobro šta je Pumpiljo napravija Jadroplovu, mislin da će bit "tresla se brda, rodija se miš", neka ti Maafia potvrdi, bija je na Bitumen Expressu, slična storija...
    Najvjerojatnije će veliki gazda kad sve ovo prođe uzet malo odmora, Buljo mu može posudit "Malo Vitra" pa će krstarit po Jadranu, a za žuntu šta je pokra bidnim ljudima novce može i kupit zere stančića u nekoj od svjetskih metropola, sramota...
    Pretpostavljan da imaš nažalost negog svog na tome brodu pa samo da znaš da san koliko je u mojoj mogućnosti pogura stvar da se malo pročuje u medijima, malo ćemo Božiću protrest granu na kojoj sidi...
    Posljednje uređivanje od Netijak : 06-29-2010 at 05:47 PM

guc
    guc je odsutan
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vrana d.o.o.

Početno

Citiraj Prvotno napisano od nera Vidi poruku
    sutra u 10h SPH ima konferenciju za tisak o situaciji u SSM-u. Ima jo?? brodova u ovakvoj situaciji.
    Ima cilu noc za pripremit odgovore.Do u tancine ce razradit po nekoliko varijanti odgovora na svako eventualno pitanje koje moze ocekivat.Onda po potribi.....
    Sutra je dan "D",revolucija pocinje.

Datum registracije
    Mar 2010

Početno

Citiraj Prvotno napisano od stari guc Vidi poruku
    Ima cilu noc za pripremit odgovore.Do u tancine ce razradit po nekoliko varijanti odgovora na svako eventualno pitanje koje moze ocekivat.Onda po potribi.....
    Sutra je dan "D",revolucija pocinje.
    Uvik na kraju preostaje stara dobra bejzbol palica. Pa redom

guc
    guc je odsutan
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vrana d.o.o.

Početno

Nema druge,a ni trece i to po glavnom glavonji.
    Uvik izbjegavan nasilje ako se moze drukcije,ali viruj ovo sa palicon(ili slicnim pomagalima)uvik upali tj dovede u u neki red.
    Vidices sutra smijurije od konferencije.

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Meni je jedino ?žaj ??ta onaj moj nije u Splitu nego je po??a na ??koj pa ćemo vidit koga će poslat na tiskovnu, (ala jesan pismen) oće li poć ko pametan ka ?*kalabrin...
    Vrime je da se SSM-u stane jedan put na rep, a Peđa je ka ??ta čitan diga već bilu zastavu u arju, ba?? me zanima oće li ??ta novo izbalegat večeras na blogu...

Datum registracije
    Mar 2010

Početno

Citiraj Prvotno napisano od jadran74 Vidi poruku
    Meni je jedino ?žaj ??ta onaj moj nije u Splitu nego je po??a na ??koj pa ćemo vidit koga će poslat na tiskovnu, (ala jesan pismen) oće li poć ko pametan ka ?*kalabrin...
    Vrime je da se SSM-u stane jedan put na rep, a Peđa je ka ??ta čitan diga već bilu zastavu u arju, ba?? me zanima oće li ??ta novo izbalegat večeras na blogu...
    Koliko sam ja razumila presica je Rijeci, ne u Splitu. Novi list će popratiti.

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Aaaaaa, ja san sku?žija da SSM ima presicu, ali to ti je ista bratija SSM=SPH, vrana vrani oči ne kopa, to će Branka Malnar onda pratit, ajd ona nije lo?? novinar...

Datum registracije
    Mar 2010

Početno

Aaaaaa, ja san sku?žija da SSM ima presicu, ali to ti je ista bratija SSM=SPH, vrana vrani oči ne kopa, to će Branka Malnar onda pratit, ajd ona nije lo?? novinar...
    Od nečega triba početi. Najgore je mučati i virovati u njihove la?ži koje su beskrajne, a jadni ljudi su tamo na rubu očaja.

guc
    guc je odsutan
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vrana d.o.o.

Početno

Citiraj Prvotno napisano od dalmacija Vidi poruku
    Tu pali samo palica Triba đubra pribit do te mire da more disat samo na ??krge, obe mu noge i ruke polomit
    To će stoku naučit pameti
    Eto ti ga vraze,iz prve ruke,drito iz zdravstvenih redova,onda mora da nema druge,a ni trece

terco palube zujac avatar
    Datum registracije
    Nov 2008
    Firma
    krizno podrucje

Angry

Prvo ih treba po depu pa po rebrima pa vise nece zajebavat posten narod sto hoce koru kruva zaradit. M.....u im.

3.Casnik nexus-st avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    jos nigdje

Početno

boze sacuvaj!!!! Coviku ne dat pojest i popit.....pa nebi tako sa be??tijom se pona??a, a kamoli sa čovikom......Ta budala nema ni du??u, a ni srce!!!

3.Casnik Groff avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    .

Početno

Aaaaaa, ja san skužija da SSM ima presicu, ali to ti je ista bratija SSM=SPH, vrana vrani oči ne kopa, to će Branka Malnar onda pratit, ajd ona nije loš novinar...
    Je kako ne,naročito kad govori o skijanju i intervjuira Natka Zrnčića,a da ni nje ne bimo ni znali da imamo "veletržnicu ribe",najbolja je kad muči,ma nima je u svit!!!!!!

Žal mi je ča san šporkala temu, ali nisan mogla premučat,sorry!!!!
    Posljednje uređivanje od Groff : 06-29-2010 at 09:09 PM

Stranica 1 od 42 12311 ... PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •