Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/54

Tema: Ahlers

Terco muky23 avatar
    Datum registracije
    May 2008

Početno Ahlers

Pozdrav,

zanima me jeli ima ovde netko da treba ic preko Ahlers-a na Katyavalu u Angolu,općenito jeli ima ko da naviga tamo? Treba san ic početkom ovoga mjeseca ali stalno ne??to odgađaju pa neznan ??ta je zapravo,zadnje ??ta su rekli da se neće ić u Angolu nego u Namibiju radi vize.

Salamat
    Omnia praeclara rara.

Banned
    Datum registracije
    Aug 2008
    Firma
    Bourbon Offshore Greenmar

Početno

Postovanje,
    Ja sam bio u carteru za njih, inace je to velika korporacija (cini mi se Belgijska), bave se spedicijom, agenturom, a svime i svacime, znam da su place bile solidne i sam sam aplicira na njih, ali bezuspjesno.
    Probaj pa ces izniti iskustva, hebiga, netko mora probiti led, ajde i bolje ti je da je sto manje nasih

Terco muky23 avatar
    Datum registracije
    May 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od casper2005 Vidi poruku
    Postovanje,
    Ja sam bio u carteru za njih, inace je to velika korporacija (cini mi se Belgijska), bave se spedicijom, agenturom, a svime i svacime, znam da su place bile solidne i sam sam aplicira na njih, ali bezuspjesno.
    Probaj pa ces izniti iskustva, hebiga, netko mora probiti led, ajde i bolje ti je da je sto manje nasih
    A eto izgleda da cu probit led,bar ovde na forumu....letim u nedilju ujutro i oficiri su sve naši,i ne idem sam,još trojica ideu s emnom
    Omnia praeclara rara.

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Citiraj Prvotno napisano od muky23 Vidi poruku
    A eto izgleda da cu probit led,bar ovde na forumu...
    A sta imas probivat led.Led je probiven odavno. Napisa sam ti davno da je Ahlers ok agencija ali tebi treba neko na firmi di ides da bi zna kako je. Sve u svemu ako odradis korektno imas mogucnost micanja kod njih,a imaju puno puno lipih stvari.
    Sad je sve na tebi.Nema opravdavanja nego stisni zube i trpi.

Clan Posade
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    jadrolinija

Početno

alo muky meni ti je ujac tamo,sve najbolje,nemas se sta brinit,on je strojar al svejedno je ok,isto u angoli..pozd i mirno more

Terco muky23 avatar
    Datum registracije
    May 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Frankie Vidi poruku
    A sta imas probivat led.Led je probiven odavno. Napisa sam ti davno da je Ahlers ok agencija ali tebi treba neko na firmi di ides da bi zna kako je. Sve u svemu ako odradis korektno imas mogucnost micanja kod njih,a imaju puno puno lipih stvari.
    Sad je sve na tebi.Nema opravdavanja nego stisni zube i trpi.
    Frankie,Frankie Znam,objasnija si mi sve zadnji put,zahvaljujem još jednom ali san mislija da ima neko ko naviga tamo vec a da je na forumu... I nastojat ću da odradim korektno...

@yam500

Jeli znaš na kojem brodu ili jeli on možda ide sutra jer ide jedan secondo makine isto?

Hvala!!
    Omnia praeclara rara.

Clan Posade
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    coasteri po nordu

Početno

ahlers je ok kompanija
    placa redovita,dobija se family allowance(za malo dite i nezaposlenu zenu je lani bilo 25 eur per day,a dobije se i godisnji bonus od par eura po danu provedenom na brodu-bonus ovisi o ranku i stazu).flleet manager je zenska,capt. Rebeca.jedini je ''problem'' puno poljaka.a kao i svih,ima poljaka dobrih i profesionalnih pomoraca ali ima ih i veoma neugodnih. globtik radi s ahlersom,a na web stranici www.ahlers.com imate vise info s cim se sve bave i aplikaciju
    a west afriku za navigavanje ne preporucujem.
    pozdrav iz lagosa\nigeria .-)
    mirno more

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od otocanin Vidi poruku
    ahlers je ok kompanija
    placa redovita,dobija se family allowance(za malo dite i nezaposlenu zenu je lani bilo 25 eur per day,a dobije se i godisnji bonus od par eura po danu provedenom na brodu-bonus ovisi o ranku i stazu).flleet manager je zenska,capt. Rebeca.jedini je ''problem'' puno poljaka.a kao i svih,ima poljaka dobrih i profesionalnih pomoraca ali ima ih i veoma neugodnih. globtik radi s ahlersom,a na web stranici www.ahlers.com imate vise info s cim se sve bave i aplikaciju
    a west afriku za navigavanje ne preporucujem.
    pozdrav iz lagosa\nigeria .-)
    mirno more
    S vasim postom je ovaj thread tek dobio smisao. Sad je jako koristan thread.
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Barba srelec avatar
    Datum registracije
    Apr 2008

Početno

Ahlers preferira Poljake(iako neznam zasto)

od onoga di su najaci Pride ,Sevan, nesto Dodi

guraju ih nevjerovatno cak vise nego Belgijance

moje kolege imaju preko njih impresivna primanja i sve se ispostuje

Terco muky23 avatar
    Datum registracije
    May 2008

Početno

Evo za početak pozdrav iz Luande.

Evo meni pro??lo već pola ugovora,dojmovi su svakakvi ali evo samo ukratko,prvi put sam preko Ahlersa,ovde u Luandi imaju 2 broda,product tankera koji rade ka bunker barge,posa nije te?žak,te?že je psihički izdr?žat jer nema nikakvih sadr?žaja na brodu,vanka se nemo?že a i ne isplati se,u Luandi su problem smjene,meni kapo koji je s menon na brodu čeka vi??e od misec dana za doma i tako...??ta se tiče plača ovde su junori super plaćeni,jo?? oni koji su o?ženjeni prođu jo?? bolje...uglavnom,s financijske strane je odlično ali ipak ima dosta nedostataka,nema neta na brodu (ovo smo nas par na brodu o svom tro??ku nabavili net za sebe) i tako...sljedeci put ću detaljnije malo opisat,ovo sam u gvardiji,?žurim sada...

Pozdrav svima!!!
    Omnia praeclara rara.

2/Off Fiume avatar
    Datum registracije
    Jul 2010

Početno Ahlers

Ima li neko kakvu informaciju o Ahlers offshore...da li uzimaju nase ljude?

Barba srelec avatar
    Datum registracije
    Apr 2008

Početno Ahlers

Citiraj Prvotno napisano od Fiume Vidi poruku
    Ima li neko kakvu informaciju o Ahlers offshore...da li uzimaju nase ljude?
    vidim da si iz Rijeke ima dva momka koje znam da su na offshore iz Rijeke(drilling)Ahlers
    upast na takve stvari preko njih jedino dobra preporuka od dobrih ljudi i onda malo srice
    inace Poljaci su im omiljeni zbog nekih meni nikad znanih razloga.

Ako nemas nikog onda se lipo sredit uputit na put (predhodno najavit da ces bit u Belgiji) i da bi volia svratit do njih.(tako je upao jedan od ove dvojice)

poslovi koji su placeni puno vise od barbe/Kapa na Lng su zanimljivi svim nacijama tako da to rijesit i dobit telefonom ili mailom bolje ne gubit vrime.

A dobra stvar je upast na njih malo se pokazat i polako gurat put offshore
    mahom ucinu uslugu kasnije.

nadam se da sam barem malo pomogao.
    Posljednje uređivanje od srelec : 09-13-2010 at 10:34 AM

2/Off Fiume avatar
    Datum registracije
    Jul 2010

Početno bb

ja sam trenutno na onim coasterima po nordu....nema nasih,poljska u mome srcu total skoro i belgijski sirevi tako da je uuuuuu za vriskat,znam da imaju po africi par broda i to je to,jel imaju po mediteranu sta....mali su ugovori sto je ok ,i to ti to....ako ima ko jos kaka,hehe, iskustva ,udri...ce hajduk ostavit tri boda na kantridi? ma oce

Kadet
    Datum registracije
    Nov 2009
    Firma
    world wide

Početno Ahlers

Postovanje i sve najbolje za ove Bozicne i Novogodisnje blagdane. Zanima me zna li netko na koje ro/ro brodove krca Ahlers i koje su place juniorima na njihovim ro/ro brodovima da znam jel mi se isplati mjenjati

2/Off Fiume avatar
    Datum registracije
    Jul 2010

Početno ahlers

ne znam dal ahlers ima ro'ro brodove,kolko znam kemiche i offshore.....a krca ekipa podno marjana...u cvitu mediterana...

Kadet
    Datum registracije
    Nov 2009
    Firma
    world wide

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Fiume Vidi poruku
    ne znam dal ahlers ima ro'ro brodove,kolko znam kemiche i offshore.....a krca ekipa podno marjana...u cvitu mediterana...
    Gospodja iz ureda u Antwerpenu kaze da imaju i da bi u prvom misecu trebao ici a moji sadasnji isto zovu za 1. pa sam se domislia da bi dobro bilo ode na forumu unaprid pokupiti koju informaciju.
    Zivia nam ovaj forum i dobre konobe

3/0
    Datum registracije
    Jan 2011
    Firma
    ahlers

Početno pozzzz ma jel mi

Citiraj Prvotno napisano od muky23 Vidi poruku
    Evo za početak pozdrav iz Luande.

Evo meni prošlo već pola ugovora,dojmovi su svakakvi ali evo samo ukratko,prvi put sam preko Ahlersa,ovde u Luandi imaju 2 broda,product tankera koji rade ka bunker barge,posa nije težak,teže je psihički izdržat jer nema nikakvih sadržaja na brodu,vanka se nemože a i ne isplati se,u Luandi su problem smjene,meni kapo koji je s menon na brodu čeka više od misec dana za doma i tako...šta se tiče plača ovde su junori super plaćeni,još oni koji su oženjeni prođu još bolje...uglavnom,s financijske strane je odlično ali ipak ima dosta nedostataka,nema neta na brodu (ovo smo nas par na brodu o svom trošku nabavili net za sebe) i tako...sljedeci put ću detaljnije malo opisat,ovo sam u gvardiji,žurim sada...

Pozdrav svima!!!
    ma jel mi mozes rec samo koliki su to brodovi ti produkti i bunker barze, meni su rekli da imaju oko 6000 kW ja neznam koliko je to u gt jer jedino to razumijem hehehh i kako je tamo samo ukratko jer idem prvi put za casnika tamo pa da me bar malo uvedes sta radis ja bi trebo za treceg kuverte tako su mi rekli

2OFF Spuzvasti avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    Ahlers

Početno

Brodovi su ti do 170m, 13 000GT.
    I ja cekan intervju.....
    Konacno dobija ono sta san tija

3/0
    Datum registracije
    Jan 2011
    Firma
    ahlers

Exclamation pozzz

trbao bi na ahlers tj na intervju u gloptika moze li mi se ko javit da mi kaze iskustva

2/Off Fiume avatar
    Datum registracije
    Jul 2010

Početno kk

otkad Ahlers ima intervjue ? kad se odrzavaju i di? u globtika? ko je kontakt osoba?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •