Evo prvo da se predstavim. Dakle Mirko iz Rijeke. Zanimalo bi me dali je netko bio / je na Veli. Zvali me na intervju pa da vidim malo za placu, kako i sto je na intervjuu
Evo prvo da se predstavim. Dakle Mirko iz Rijeke. Zanimalo bi me dali je netko bio / je na Veli. Zvali me na intervju pa da vidim malo za placu, kako i sto je na intervjuu
Pozdrav, Mirko...
Ima jedan struja koji je tamo...mouda se ukljuci ovih dana pa ti odgovori..
ja sta sam cua je da kapo ima tamo 4200 funti x 12...
Tko radi interview? Ugovor je 4,ako se ne varam...
...ca smo na ovom svitu...
Hvala puno na odgovoru
Ja sam se aplicirao na netu i nakon dan i pol mi javili da me pozivaju na interview u Dubai. Sad sam skenirao neke papire za vizu pa pitam da znam barem nesto
pozdrav mirko ovdje josip iz rijeke mislim da ti je tamo dobro.
mozes na doli navedenu stranicu..imas aplikaciju,tj moras se logirat i ispunit aplikaciju...traze ti iskustvo na vlcc i/ili product brodovima
Vela International Marine Limited
Mirko dobar ti dan. Ja iman prijatelja koji je kapo na Veli i koji je jako zadovoljan s tom firmom i ne pomislja ici nigdi drugo. Kao sta je napisao neko gori placa je 12 miseci godisnje i u funtama je. Moj prika ima oko 5000 funti a prvi makine ima ( znan jednog isto) ima oko 4000 ali to ti govorin oko nije fiksno toliko. Isto tako imaju neki seniority pa se placa dize godisnje a uz to imas na kraju godine i bozicnicu. Eto
moze bit da onda imaju razlicite uvjete za neke ljude,sta je moguce...jerbo moj prika (kapo) ima 4200...
Istina je da na Veli ima nekoliko kategorija medjutim Hrvati su u "najskupljoj" grupi tako da ta podjela otpada. I svi imaju apsolutno jednake ugovore, nema i nemoze biti iznimaka!
Seniority bonus je 2% na godinu provedenu u ranku.
Ako koga zanima koknkretna placa neka se javi na PM, nebih zelio iznositi place ovako javno, i molim ostale da se pridrzavaju istog pravila.
[url]www.domovinskirat.com
E moj Dalmos,
ovo ti je vec drugi put da si se uhvatio mene, ni kriva ni duzna!
I ovaj si put u krivu s tim de ti se necu vise mijesat u posao posto vidim da si najpametniji od sviju nas i da o svemu sve znas, nema posta u kojem nema tvog komentara.
Pametnomu dosta!
Odustajem od foruma jer mi nije potreba da me se proziva lazovom i da me se vrijedja,
a pogotova sto sam se ukljucio u najboljoj namjeri da pomognem mladjim kolegama da se sto prije uhvate dobrih komapnija i pozicija.
I dalje stojim na raspolaganju na PM jos mjesec dana prije nego sto podjem na brod.
P.S. Sea_st je objavio tocnu osnovnu placu za Cheng-a na Veli
[url]www.domovinskirat.com
Dragi Struja moj ja san tom mom priki ( Kapu) vidija bustu i on ima sad zadnju placu sta je primia 4950 funti eto da znas da nije prica rekla kazala
Dragi moj struja prijatelju mozda si ti slab na obaracu ali reci mi cime san ja tebe vrijedao s gornjim postom????Ja san ti reka sta san vidia i nisam te s tim uvridio a to mozemo gledati i tako da ti mene nazivas lazovom jer govoris da ja lazen i govoris da san najpametniji jer san s ljidma u komunikaciji. Isto tako ti mogu reci da svaki dan dobijam po 10tak PM-a i sudjelujem da se dourm razvije sve vise i vise. Nista drugo ne zelim.
U tom si slucaju ti mene uvridio. Ne zelim se svadati i to mi nije ni najmanja namjera. stoga lipi pozdrav i uzivaj
DAKLE, citam otvoreno more i vidim oglas od SSM-a (Split Ship Management - Full ShipManagement, Crew Management, Chartering, Brokering, Maritime training, New Build Supervision, Consultancy, Tickets and Travel - SSM, Split Croatia) gdje traze ljude za putnicke (STAR-NCL-PRINCESS), za kontejnere (CMA-CGM), ali i za svjetski poznatu kompaniju (CITAJ VELU).....
place su sljedece:
CAPTAIN - 9120 GBP CHENG - 8700 GBP E/E - 6000 GBP
C/O - 7300 GBP 2/ENG - 7200 GBP
2/0 - 4500 GBP 3/ENG - 4500 GBP
3/0 - 3700 GBP 4/ENG - 3650 GBP
Ovo su place izrazene u totalu, tj place onakve kolike bi bile da se ne prima kuci....(vjerovatno radi dojma)...
Ugovor je 4/4, ka sta je vec receno na forumu....
![]()
meni su prijatelja zvali za elektronicara na velu rekli su mu 6000usd placa ugovor 4on/2,3,4off
ma nemoguce, jer Vela otkad znam za nju ima place u funtama....
plata sto je prikazana u novinama je tocna a da ce se intervju raditi u SMS isto samo ce biti prisutni njihovi masteri i upravitelji.
samo ne zaboravite da nude ruske i egipatske ugovore jer imam info iz prve ruke da i to rade.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)