Ako ima neko koje bio na ovoj kompaniji da kaze nesto vise o uslovima ,platama i ostalo za makiniste,ili makar neku informaciju o pomenutoj kompaniji.Unaprijed zahvalan![]()
Ako ima neko koje bio na ovoj kompaniji da kaze nesto vise o uslovima ,platama i ostalo za makiniste,ili makar neku informaciju o pomenutoj kompaniji.Unaprijed zahvalan![]()
nasi su davno, davno navigali tu priko magazinovica. sad uzimaju strogo azijate i koliko ja znan samo je jedan nas barba tamo osta. kontejnerasi... ima novih nesto, a boga mi i ramina. za place nisan siguran, ali ne virujen da su nesto narocito. uglavnom... ako je stislo, triba pokusat, ali ne nadat se necemu super dobrome. ako i uzmu, uzest ce seniore, juniora imaju ka salate
(indija, indonezija, banglades, burma, vrlo malo filipa.....). gazda je kinez, znaci nije bas siroke ruke.... eto, ja mislin da je dovoljno za stvorit prvi zakljucak.
Hvala na odgovoru,ne znam nikoga ko tamo naviga niti neko informaciju tako da mi i ovo znaci.Veliki pozdrav![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)