Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/16

Tema: DGS d.o.o.

seki
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    OSG

Početno DGS d.o.o.

aso elec cuj za pocetak se javi nekoj manjoj firmi kao DGS ili tako nesto.lova ok a uzet ce te za struju odmah ako imas tu skolu.vjeruj mi bio tamo. kontejneri su ti stari posla ko u prici ali nisi bas da biras. ko struja 3600eur.uzivaj

3rd oow
    Datum registracije
    Apr 2008

Početno DGS d.o.o.

Pozdrav svim kolegama!
    Zanima me dali je netko od vas ukrcan preko gore navedene agencije iz Rijeke, i kakva su iskustva, uvjeti.

2/O mili_vanili avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    Celebrity Cruises

Početno

od kolege koji je bio tamo čuo sam sve najbolje, i ja sam im poslao aplikaciju...
    Od mora do mora...

3.Casnik Groff avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    .

Početno

Citiraj Prvotno napisano od davor Vidi poruku
    Pozdrav svim kolegama!
    Zanima me dali je netko od vas ukrcan preko gore navedene agencije iz Rijeke, i kakva su iskustva, uvjeti.
    Agencija je OK,ljudi ki delaju va njoj su jako OK,a i plaće su OK. Sin je kod njih odbavil pol kadeture,ali htel je poć na tankere pa se je prehitil na drugu agenciju i kad je odlazil od njih bili su jako korektni nisu ni?? komplicirali, rekli su da se uvik more vratit.

3rd oow
    Datum registracije
    Apr 2008

Početno Dgs

Puno hvala!

edward
    Guest

Početno

Pozdrav svim kolegama!

ugovori su pet mjeseci,sada su prodali neke stare brodove i riješili se balkova,grade matice po pet milja TEU.

za sekonda je čini mi se tri milje eura.

inače,moji neki frendovi su imali teške zajebancije za dobit smjenu,pa je umjesto četiri mjeseca kao što je dogovorio odležao sedam mjeseci

inače povremeno imaju periode kad se avanciva ko blesav,znam ih ne mali broj koji su postali čifovi sa 26 godina,znam jednog koji je avanco za barbu sa 28.

uglavnom,ovisi kako se postaviš ali recimo za naučit šljaku i neku lovicu donijet doma nije uopće loše

Kadet
    Datum registracije
    Apr 2008

Početno

danas me zvalo iz DGS-a za poc na brod pocetkom 9mj,za kadeta,inace sam odradio vec 6mj kadeture na drugoj firmi.Brod je Maersk Davenport pa ako je netko bio na njemu bio bih zahvalan da objasni uvjete i sl.hvala

zena pomorca Spuzvasta avatar
    Datum registracije
    Apr 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od drasko24 Vidi poruku
    danas me zvalo iz DGS-a za poc na brod pocetkom 9mj,za kadeta,inace sam odradio vec 6mj kadeture na drugoj firmi.Brod je Maersk Davenport pa ako je netko bio na njemu bio bih zahvalan da objasni uvjete i sl.hvala
    Meni je muz bija na njemu isto priko DGS-a drugi dio kadeture.
    Placa mu je bila 1100$.
    Koliko god je brodova bija nakon toga,uvik govori da je tamo upozna najbolje ljude. Za mi je sta ti nemogu dat vise info jer on je sad na brodu.
    ........sretna ?žena...........
    16.01.2009
    11.05.2011
    E sad nas je cetvero

Clan Posade chief_mate avatar
    Datum registracije
    Sep 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od drasko24 Vidi poruku
    Brod je izasao 11/2005, RKS ga preuzeo 03/2006. 294m, klasa 5000TEU, oprema na brodu vise nego dobra. Brod ko brod je super, ovisi kakva je ekipa trenutno tamo. RKS ti je za kadeta i suhi teret vise nego dobar. Plaja sigurna, 1100 usd. Oficiri su uglavnom HR, tu i tamo koji 2/O Filip i tu i tamo koji master GERMAN, uglavnom HR.

na Maerskovoj web stranici mozes pogledati schedule, mislim da je brod trenutno na liniji Far East- US West Coast-Panam-East Coast, ali nisam siguran

Kadet
    Datum registracije
    Jan 2009

Početno

Pozdrav! Evo ja sam cijelu kadeturu napravio na RKS-u i mogu reći samo pohvale. Kako ćeš raditi i u kojoj gvardiji ovisi ti o barbi i čifu. Ja sam prva 2. mjeseca bio na kuverti od 8-17, a ostatak ugovora od 8-12 na kuverti i popodne gvardiju sa čifom od 16-20. Drugi brod bio sam u čifovoj gvardiji, a od posla uglavnom nešto oko safetya poslije jutarnje gvardije

Banned
    Datum registracije
    Aug 2008
    Firma
    Bourbon Offshore Greenmar

Početno

Pozdrav svim kolegama!
    Jedna od najboljih agencija u Hrvatskoj i jedan od najpostenijih agenata u Hrvatskoj, pravi gospodin i gentleman, bio 5 godina, sve pohvale, i dan danas me se sjetu i zvrcnu, ako imate priliku otici kog Golesa (DGS), odmah to i prihvatite, a nisu mu ni place male, za onu vrstu brodva koje posluzuje.

Kadet
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno dgs

ima li tko iskustva sa dgs agencijom iz rijeke?

Banned
    Datum registracije
    Aug 2008
    Firma
    Bourbon Offshore Greenmar

Početno

Citiraj Prvotno napisano od betelgeuse Vidi poruku
    ima li tko iskustva sa dgs agencijom iz rijeke?
    Dok sam ja bio tamo (2000-2005), mogu rec samo najbolje, i o agenciji i o Golesu, kao i o firmi na koje on zaposljava, no kao sto se vec pokazalo u vecini slucajeva, ovo vridi samo za mene, i ne moze se koristiti kao dokaz na sudu niti kao pravna cinjenica za povrat poreza ili neke druge pravno ili ne pravno stecene imovine

Kadet amigoos avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    kopno

Početno

lo??e samo lo??e

čif palube
    Datum registracije
    Sep 2009
    Firma
    Kontejneri..

Početno

Citiraj Prvotno napisano od amigoos Vidi poruku
    lo??e samo lo??e
    obrazlo?ži, ??to je lo??e. ljudi, brod, firma, plaja, ajde podijeli to sa svekolikim pukom.svojom izjavom si nas ostavio u neznanju.velikom.
    I can't change direction of the wind, but can adjust my sails to reach destination...

Kadet amigoos avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    kopno

Početno

a zna se tko prolazi u toj agenciji Bakrani,a ostale tko j...,iskusio na svojoj ko?ži

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •