aso elec cuj za pocetak se javi nekoj manjoj firmi kao DGS ili tako nesto.lova ok a uzet ce te za struju odmah ako imas tu skolu.vjeruj mi bio tamo. kontejneri su ti stari posla ko u prici ali nisi bas da biras. ko struja 3600eur.uzivaj
aso elec cuj za pocetak se javi nekoj manjoj firmi kao DGS ili tako nesto.lova ok a uzet ce te za struju odmah ako imas tu skolu.vjeruj mi bio tamo. kontejneri su ti stari posla ko u prici ali nisi bas da biras. ko struja 3600eur.uzivaj
Pozdrav svim kolegama!
Zanima me dali je netko od vas ukrcan preko gore navedene agencije iz Rijeke, i kakva su iskustva, uvjeti.![]()
od kolege koji je bio tamo čuo sam sve najbolje, i ja sam im poslao aplikaciju...
Od mora do mora...
Puno hvala!
ugovori su pet mjeseci,sada su prodali neke stare brodove i riješili se balkova,grade matice po pet milja TEU.
za sekonda je čini mi se tri milje eura.
inače,moji neki frendovi su imali teške zajebancije za dobit smjenu,pa je umjesto četiri mjeseca kao što je dogovorio odležao sedam mjeseci
inače povremeno imaju periode kad se avanciva ko blesav,znam ih ne mali broj koji su postali čifovi sa 26 godina,znam jednog koji je avanco za barbu sa 28.
uglavnom,ovisi kako se postaviš ali recimo za naučit šljaku i neku lovicu donijet doma nije uopće loše
danas me zvalo iz DGS-a za poc na brod pocetkom 9mj,za kadeta,inace sam odradio vec 6mj kadeture na drugoj firmi.Brod je Maersk Davenport pa ako je netko bio na njemu bio bih zahvalan da objasni uvjete i sl.hvala
........sretna ?žena...........
16.01.2009
11.05.2011
E sad nas je cetvero
Brod je izasao 11/2005, RKS ga preuzeo 03/2006. 294m, klasa 5000TEU, oprema na brodu vise nego dobra. Brod ko brod je super, ovisi kakva je ekipa trenutno tamo. RKS ti je za kadeta i suhi teret vise nego dobar. Plaja sigurna, 1100 usd. Oficiri su uglavnom HR, tu i tamo koji 2/O Filip i tu i tamo koji master GERMAN, uglavnom HR.
na Maerskovoj web stranici mozes pogledati schedule, mislim da je brod trenutno na liniji Far East- US West Coast-Panam-East Coast, ali nisam siguran
Pozdrav! Evo ja sam cijelu kadeturu napravio na RKS-u i mogu reći samo pohvale. Kako ćeš raditi i u kojoj gvardiji ovisi ti o barbi i čifu. Ja sam prva 2. mjeseca bio na kuverti od 8-17, a ostatak ugovora od 8-12 na kuverti i popodne gvardiju sa čifom od 16-20. Drugi brod bio sam u čifovoj gvardiji, a od posla uglavnom nešto oko safetya poslije jutarnje gvardije
Jedna od najboljih agencija u Hrvatskoj i jedan od najpostenijih agenata u Hrvatskoj, pravi gospodin i gentleman, bio 5 godina, sve pohvale, i dan danas me se sjetu i zvrcnu, ako imate priliku otici kog Golesa (DGS), odmah to i prihvatite, a nisu mu ni place male, za onu vrstu brodva koje posluzuje.
ima li tko iskustva sa dgs agencijom iz rijeke?
Dok sam ja bio tamo (2000-2005), mogu rec samo najbolje, i o agenciji i o Golesu, kao i o firmi na koje on zaposljava, no kao sto se vec pokazalo u vecini slucajeva, ovo vridi samo za mene, i ne moze se koristiti kao dokaz na sudu niti kao pravna cinjenica za povrat poreza ili neke druge pravno ili ne pravno stecene imovine![]()
a zna se tko prolazi u toj agenciji Bakrani,a ostale tko j...,iskusio na svojoj ko?ži![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)