Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/21
    u potrazi za poslom prirodnjak avatar
    Datum registracije
    Jul 2009
    Firma
    M/Y

Početno ako ista znate o Zodiac kompaniji

Zamolio bi sve koji bilo sta znaju o kompaniji Zodiac da prenesu svoja ili tudja iskustva i bilo koju korisnu informaciju? Zvali su me prije neki dan i najvjerovatnije da ce biti nesto. Eto najzad da se pomjerih i ja sa mrtve tacke.Dragi forumasi pozdravljam vas sve i ako sto znate o kompaniji pisite.

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

nije medju najboljima ali more proc ako te pogodi bolji brod,bija san davno pa ne znan kako je sad,placaju uredno iako ne bas previse,ako trazis duze,ne biraj nego ajde

4th ENG Dra?žen avatar
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    SHELL

Početno teska vrimena

Stari bolje ista nego nista...
    Zdravi i veseli bili... ma gdje bili.

Datum registracije
    Jul 2009
    Firma
    M/Y

Početno

hvala kokolo, ma idem ja obijerucke na bilo sta, odavno sam prestao da biram kad sam se uvjerio kakva je situacija , a pare me trenutno ne zanimaju ali bi onda barem volio da naucim sto vise.

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

znali su imat groblja od brodova,ali mozda se sta prominilo,meni je prvi brod bija ajme,vec drugi je bija normalan,onda san nasa bolje

1st Off nikopfri avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    Royal Caribbean

Početno

Citiraj Prvotno napisano od prirodnjak Vidi poruku
    Zamolio bi sve koji bilo sta znaju o kompaniji Zodiac da prenesu svoja ili tudja iskustva i bilo koju korisnu informaciju? Zvali su me prije neki dan i najvjerovatnije da ce biti nesto. Eto najzad da se pomjerih i ja sa mrtve tacke.Dragi forumasi pozdravljam vas sve i ako sto znate o kompaniji pisite.

Pozdrav, reci mi da li se radi o ovoj agenciji: http://www.zodiac-maritime.com/publi...blic/index.jsp, i jesi li ispunio njihovu online aplikaciju ili imas neki mail....i meni bi dobro dosao.

Hvala
    Zivot je more

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

to su oni,izgleda da su se dobro obnovili,pare skroz dobro u odnosu na 88-89 kad san ja bija,imali su ramina za nevirovat a ovo je sve manje-vise novo,samo ne znan kakve su in place sad,nikad nisu bile nesto

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

uzmi i ne misli. ramine ili ne, ne mozes birat. za naucit posal tamo je mozda i najbolje. puno se radi, cesto improvizira... a to je najvaznije za napunit utakmice u noge. posli toga, ako podjes na malo bolje... bit ce super. a kad sa odlicnih uvjeta dodjes na normalne... pari ti se da se svit srusija. znaci, provat teze da bi ti posli bilo lakse. za pare.... a neces postat miljuner u godinu dana di isa da isa. sad je vrime od ucenja, a o parama triba mislit kad si spreman sam sebi rec, e ja san profi. uzmi i ne misli !!!

Datum registracije
    Jul 2009
    Firma
    M/Y

Početno

hvala dobri ljudi na odgovorima , ocekujem uskoro poziv i nadam se na brod uskoro.

Odgovor za Nikopfri, idem preko agencije Albatoni iz Beograda , mail im je: albatoni@eunet.rs. Broj telefona +381 11 311 5667 Razgovarao sam sa gospodinom Milosem. Plata ce mi biti 550 dolara ,tako mi je receno a ugovor 7+5 najvjerovatnije. Polagao sam Marlins English Test na Fakultetu(to su mi trazili) i poslao ga uz sve ostale dokumente.Sjediste kompanije je u Londonu tako da sam cekao odgovor nekih mjesec dana i sve je islo preko te agencije i doticnog gospodina Milosa.

Sretno!
    Posljednje uređivanje od prirodnjak : 03-01-2010 at 08:18 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

3.Casnik be?žmek avatar
    Datum registracije
    Nov 2009
    Firma
    yachting

Početno

Citiraj Prvotno napisano od prirodnjak Vidi poruku
    hvala dobri ljudi na odgovorima , ocekujem uskoro poziv i nadam se na brod uskoro.

Odgovor za Nikopfri, idem preko agencije Albatoni iz Beograda , mail im je: albatoni@eunet.rs. Broj telefona +381 11 311 5667 Razgovarao sam sa gospodinom Milosem. Plata ce mi biti 550 dolara ,tako mi je receno a ugovor 7+5 najvjerovatnije. Polagao sam Marlins English Test na Fakultetu(to su mi trazili) i poslao ga uz sve ostale dokumente.Sjediste kompanije je u Londonu tako da sam cekao odgovor nekih mjesec dana i sve je islo preko te agencije i doticnog gospodina Milosa.

Sretno!
    jako mala para; a jesi li proba kontaktirat Nimont iz Bara, možda bi ti oni ponudili bolje uvjete, vjerojatno bi i plaća bila veća, jer ovo je skroz sitno

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

je, nije neka para, ali je 550 puta vise nego li ima sada , sideci doma i svireci kurcu cekajuci da mu bane posal iz snova.

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

a zove li za istu firmu drugu agenciju lako more ispusit i ovo

Datum registracije
    Jul 2009
    Firma
    M/Y

Početno

probo sam ja na mnogo adresa ali bezuspjesno

slazem se sa maninjorgom u prevodu dosta je bilo sviranja hahaha
    Posljednje uređivanje od prirodnjak : 03-02-2010 at 09:31 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

Clan Posade MarkT avatar
    Datum registracije
    Feb 2010
    Firma
    -----------------

Početno

Zamolija me prijatelj da pitam ako neko zna kolika je para za terca ,sekonda i chiefa pa ako nije problem .... uvik ta jeb... para ali pomagajte

asistent soferu Turist avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    tamo amo way

Početno

Pa sta se ne logira i pita. ili i on misli da smo "frustrirani srednjoskolci"? A bi li on onda isa za terca ili sekonda ili cifa? ili sva tri odjedanput

guc
    guc je odsutan
    kupujmo hrvatsko guc avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vrana d.o.o.

Početno

Zao mi je,ne mogu pomoc.
    BTW,istina,kvragu i ovakva pitanja,onda se ljute kad ih se uvati malo u djir.
    Ne zamiri,sritno tebi i prijatelju.
    Gdje se konji tuku i igraju,tu magarcu nigdje mjesta nema

Peace Brother,Save planet Barkariol avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Firma
    Atlantska

Početno

Bio sam 9 mjeseci na brodu Talana(1994).g,27.000 m/t,dobar brod,plaća bila oko 2000 USD za sekonda.Tretman o.k.posada mix,hrana o.k.plaća redovna...Uglavnom preporučam.
    ...da se doma vratim molim Boga
    Dalmaciju di??en misto zraka

Clan Posade MarkT avatar
    Datum registracije
    Feb 2010
    Firma
    -----------------

Početno

Zahvaljujem

Clan Posade
    Datum registracije
    Aug 2011

Početno terco zodiac

evo da malo osvježim temu
    dobia san ponudu od zodiaca za na njihove kemikal tankere za treceg kuverte.placa je 3800 dolara plus rejooining loaylity bonus 400 dolara po mjesecu provedenom doma i njihov privatni penzioni fond.duljina ugovora je 5 mjeseci na brodu 2.5 doma.brod je novogradnja kemikalac i ukrcaj bi mi triba bit do kraja miseca.ono šta zasad znam od informacija da če mi zapovjednik bit turčin a chief mate rus.
    ono sta me zanima ako ko sa foruma ima itko tko je bia na zodiaca posebno na njhovim tankerima može li mi dat kakvu informaiju kako in je bilo i jesu li bili zadovoljni uvjetima na brodu,placom,posadom ili bilo cime?posebno ako je neko navigava sa turcima jer ovo mi je prvi put da cu poc sa turcima navigavat.bilo kakva informacija mi je dobrodošla.
    ono šta znan da imaju dosta rumunja,bugara i ukrajinaca po brodima jer su oni u zadnju prevladali na kompaniji.
    zahvaljujen unaprid na odgovorima

odisej
    Datum registracije
    Jan 2012
    Firma
    zodiac

Početno zodiac

Citiraj Prvotno napisano od amnesty Vidi poruku
    evo da malo osvježim temu
    dobia san ponudu od zodiaca za na njihove kemikal tankere za treceg kuverte.placa je 3800 dolara plus rejooining loaylity bonus 400 dolara po mjesecu provedenom doma i njihov privatni penzioni fond.duljina ugovora je 5 mjeseci na brodu 2.5 doma.brod je novogradnja kemikalac i ukrcaj bi mi triba bit do kraja miseca.ono šta zasad znam od informacija da če mi zapovjednik bit turčin a chief mate rus.
    ono sta me zanima ako ko sa foruma ima itko tko je bia na zodiaca posebno na njhovim tankerima može li mi dat kakvu informaiju kako in je bilo i jesu li bili zadovoljni uvjetima na brodu,placom,posadom ili bilo cime?posebno ako je neko navigava sa turcima jer ovo mi je prvi put da cu poc sa turcima navigavat.bilo kakva informacija mi je dobrodošla.
    ono šta znan da imaju dosta rumunja,bugara i ukrajinaca po brodima jer su oni u zadnju prevladali na kompaniji.
    zahvaljujen unaprid na odgovorima
    pozdrav,svima od prve sam sa vama ali nisam se javlja,,a imam da kazem ovdje par rjeci o zodiacu,navigam na toj firmi 8 godina ,usponi i padovi ,moze proci,ako si prvi palube plata ok,ako si drugi ko ja cili zivot,a nemam ovaj famozni specijalisticku izobrazbu ili ti kako se zove a i ne namjeravam da prosipam 10000 eura na ispi,pa mogu biti secondo sviju paluba ,dok se ne desi neko cudo sa ovim ispitom,ili ne uvede ko u crnoj gori tri mjeseca i 4000 eura.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •