Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/19
    Kadet
    Datum registracije
    Jul 2008

Exclamation Ahrenkiel Shipmanagement

Sta mislite o kompaniji Ahrenkiel Shipmanagement od koje sam dobio ponudu za asistenta{kadeta} elektricara, jel' je moguce da je plata 600 evra, a za elektricara preko 3000, ili je to neka prevara? Da li mozda neko zna preko koje agencije se moze najlakse otici po mogucstvu za malo bolju platu? Ako neko zna malo bolju agenciju,molio bih ga da mi posalje broj, i sta mislite o agenciji ta-na i da li moguce otici preko njih? Hvala i pozdrav svima

2/O DPO popaj avatar
    Datum registracije
    Jul 2007
    Firma
    Bourbon offshore

Početno

pozdrav

zorovic ti krca kadeta struje na OSG placa je 900eura,evo ti broj pa se raspitaj:
    051345665 sritno

Aeng High Voltage avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    NCL

Početno

Ja sam ti bio na Ahrenkiel-u pred 8 godina,placa mi je tada bila 2400$,krcao je tada Dolinsek-agencija Techmar iz Rijeke.Meni nije bilo o.k. jer su bili ljudi malo skurcani,bas tada je pocelo nadmetavanje medju agencijama pa su se ljudi medjusobno izivljavali jedni nad drugima,kao recimo moj kapo koji je bio direct employee na meni koji sam dosao preko agencije.Zao mi je da sam mu zaboravio ime jer bi mu se rado sad javio da ga stresem jednom dobro u glavu.Samo se sjecam da je bio iz Sibenika.

Moguce je da je to placa,zasto ne,i naravno...da nebi nesto krivo shvatio,firma je odlicna,problem je bio u ljudima,nadam se da sad nije tako....

Prvi kuverte sea_st avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Firma
    TK

Početno

kako sam skuzia, zorovic sada radi sa ahrenkiel'om....pogledaj malo na njihovim stranicama listu klijenata...ZOROVIC - Maritime services
    ta-na...svi kazu da su jako korektni.....
    po meni, zorovic je mozda trenutno najbolji izbor (ako bas zelis preko agencije)....
    ...ca smo na ovom svitu...

Barba zombi avatar
    Datum registracije
    Oct 2007
    Firma
    Garage I.N.C

Početno

Neznan nista al san cua da je Zorovic korektan...vise puta...od seniora...
    ''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
    ''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Samo da se ubacim za Ta-nu . Znan i cuja san da su vrlo korektni. Upravo mi brat ide priko njih na cruisera i oni koji su bili su rekli da je kapetan Bozic stvarno fer covik. Eto ali to vec pise negdi po forumu
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

2/Off
    Datum registracije
    Aug 2008
    Firma
    Exmar Shipmanagement - LNG Fleet

Početno Apprentice Electrician

Javi se Globtiku, krcaju istina bog ne puno njih ali otislo ih je par ove godine, pogotovo ako imas faks bit ce puno lakse na Jan De
    Nul - dredgeri 1200 eura permanent a kada te avancaju za struju placa je oko zavisno od broda i lokacije broda 3000 eura + permanent,
    javi se nemas sta izgubiti

Kadet HomoDelphinus avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Boka Pilot & Tug Boat Services

Arrow Ahrenkiel Shipmanagement

Pozdrav kolegama na forumu! #D
    Interesuje me da li neko zna nesto o pomenutoj kompaniji, pri tome mislim na licna iskustva i uslove na container i bulk cargo brodove koje posjeduju u floti.
    Takodje interesuje me plata za kadeta?

Hvala

Ivan

Banned
    Datum registracije
    Aug 2008
    Firma
    Bourbon Offshore Greenmar

Početno

Citiraj Prvotno napisano od HomoDelphinus Vidi poruku
    Pozdrav kolegama na forumu! #D
    Interesuje me da li neko zna nesto o pomenutoj kompaniji, pri tome mislim na licna iskustva i uslove na container i bulk cargo brodove koje posjeduju u floti.
    Takodje interesuje me plata za kadeta?

Hvala

Ivan
    Kad sam ja bio kod njih, na njihovim multipurpose-ima i kontejnerasima, onda je tamo ukrcava Dolinsek (Techmar), Hrvati koji su bili tamo, mahom su bili zadnji solo sa Jugolinije, znam da ce se neki sad naci uvrijedenim, ali iskreno, zaboli me, to je firma di sam ima najgora iskustva sa nasim ljudima i sa basaforcom, tada je tamo basaforca bila sa Tuvalu Otoka, i svako malo bi izbijala tuca, cak su se i neki nasi zapovjednici sakama obracunavali sa njima, iako su ti nasi zapovjednici bili i sami ɐuʌoƃ pɐu ɐɯıuʌoƃ da nebi opet ispalo da nagadjam,ovo su moja osobna iskustva i tamo sam bio 4 godine dok nisam razvalio jednog od nasih a onda otisao sam ca, iako su me njemci trazili natrag, Kompanija nije bila losa (Mislim na sam Ahrenkiel) ali place su bile male (Ja sam ima ka prvi 3400 USD), pricam o prije 10 i vise godina, inace i sama pomisao da tamo krca TECHMAR, tjera te da bizis sto dalje, ali bilo je i dobrih oficira i makinista, a sto se tice samog iskustva nasih zapovjednika tamo, poznato je da su im ljudi ginuli na vjezbama i da su inspektorima ruke kidali na survejima, eto toliko o Ahrenkielu, nadam se da te nisam pokolebao u tvom naumu.
    Posljednje uređivanje od casper : 04-25-2009 at 12:19 PM

Aeng High Voltage avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    NCL

Početno

Slazem se sa Casperom, ja sam tamo bio jedan brod i hvala bogu da nisam vise isao,moj je brat bio malo duze ali je i on ulovio pedalu......Neznam kako sad stoje ali za vrijeme kad sam ja bio tamo,bilo je jako lose,govorim na posadu i probleme medju ljudima,jednom rjecju-katastrofa !

2nd Off N3bULA avatar
    Datum registracije
    Nov 2008
    Firma
    JPC shipmanagement - ALI VOLIO BI OFFSHORE :)

Početno

Trazi se kadet, navali narode

Cindy.Paarmann@ahrenkiel.net

Thunder Germa avatar
    Datum registracije
    Oct 2009
    Firma
    Ahrenkiel Shipmanagement

Početno

aj,da budemo iskreni,firma nije nesto narocito,al od nekud se krenit mora! rado bi i ja ima placu 7t eura, i neradija kurca,al bitno je krenit! firma ima dosta novogradnji oko 14 balkera, 8 kineza(veliko smece) i 6 koreanaca! rezervni dijelovi se mogu samo samo sanjat pa se izmislja topla voda! ima pun k...ufer frustriranih bugara koji zagorcavaju zivot svakome ko nije Bg,i jos puni k...ufer rumunja koji apsolutno nemaju pojma sta rade! ponekad se naleti na neke nelose,s kojima mozes imat normalan odnos! posada su filipi i tuvalu,a ti piju i tuku se! sad se dosta nasih pocelo dovlacit ode,jer ka za balkere im place nisu lose,iste ka za kontenjere, jer su prakticki novi u poslu sa balegarima! ako je ko nezaposlen i ocajnicki trazi posa,neka pokusa!

place idu ovako:
    kapo i barba oko 7t eura
    choff i drugi makinje te struja oko 4t eura
    treci makinje i drugi palube oko 3,2 dolara
    i treci palube oko 3t dolara
    kadeti 800,600, pa cak i 300eura,ovisi
    naravno imaju neke bonuse,razna sranja....

firma je solidna,nista pretjerano dobro a ni lose! moze se prezivit!
    gore je navedena adresa pa pokusajte,mail nekosta novaca!
    takoder imaju i podosta kadeta, sad i nas hrvata,pogotovo struja i makinista, jer palubari imaju place u dolarima,a tu zovu rumunje!XD

sve mi se cini da guraju nas Hr,iako su se "rijesili" bili nasih ljudi zbog problema(pice,nasilje....),iako su bili dobri radnici,al sad dolaze novije generacije pa pokusavaju opet!
    dragi radoploveci narode ko voli nek izvoli!

P.S. navodno imaju i neki kontakt sad u Hr,pa ako ko ima neka napise!
    Posljednje uređivanje od Germa : 11-07-2011 at 03:32 AM

3.Casnik
    Datum registracije
    Jul 2011
    Firma
    norveska firma

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Jaksa Djurkovic Vidi poruku
    Sta mislite o kompaniji Ahrenkiel Shipmanagement od koje sam dobio ponudu za asistenta{kadeta} elektricara, jel' je moguce da je plata 600 evra, a za elektricara preko 3000, ili je to neka prevara? Da li mozda neko zna preko koje agencije se moze najlakse otici po mogucstvu za malo bolju platu? Ako neko zna malo bolju agenciju,molio bih ga da mi posalje broj, i sta mislite o agenciji ta-na i da li moguce otici preko njih? Hvala i pozdrav svima
    Nemam pojam,al ti mogu potvrdit da je agencija Zorovic prekorektna,ama bas svi zaposleni tamo su ljubazni i usluzni, i nemoj zaboravit da o tom tipu (Zorovicu) ja jos nisan cuja niti jednu losu ric...

A Ta-Na je prica za sebe...ta agencija ka da nije iz Hrvatske! Kapetan (bolje receno gospodin) Ivan Bozic je jedini tip koji je mene osobno primija (bas on), ponudija mi kavu i posvetia nekih 20-30 minuta. Kad s njim pricas imas osjecaj da si covik a ne pomorac! Nazalost,mene tada nije ukrca,al o njemu sve NAJBOLJE di cuja i necuja. Po mom iskustvu jedini normalan agent u RH i najveci gospodin medju njima!!!

Neka ti je sritno....

Master Apsyrtides avatar
    Datum registracije
    Jul 2011
    Firma
    Zelena sesula-Nigerija

Početno

Citiraj Prvotno napisano od casper Vidi poruku
    ...to je firma di sam ima najgora iskustva sa nasim ljudima i sa basaforcom,... a sto se tice samog iskustva nasih zapovjednika tamo, poznato je da su im ljudi ginuli na vjezbama i da su inspektorima ruke kidali na survejima, eto toliko o Ahrenkielu, nadam se da te nisam pokolebao u tvom naumu.
    Hehehe,e moj Casper,vidim da te jezi sama pomisao na Ahrenkiel i Peru...Aj dobro mislim nije da si imao najgora iskustva sa bas svim nasima??
    A ovo sto se tice inspektora i kidanja ruku,evo ja sam bio na tom brodu,master je bio Dario Petkovic,jedan jako dobar covjek i odlican kapetan,a taj incident sa rukom desio se teskom nepaznjom samog inspektora koji je,dok se lifeboat spustao na sohama naslonio ruku na coket di soha staje,tako da to nije greska ni kapetana ni posade.Imao sam i ja losa iskustva tamo,al ne mogu rec da nije bilo i dobrih iskustava,sve ovisi kako naletis,na koje ljude i kakav im je mentalni sklop u glavi.

Citiraj Prvotno napisano od High Voltage Vidi poruku
    ...moj kapo koji je bio direct employee na meni koji sam dosao preko agencije.Zao mi je da sam mu zaboravio ime jer bi mu se rado sad javio da ga stresem jednom dobro u glavu.Samo se sjecam da je bio iz Sibenika.
    Da nije mozda Zeljko Rude?
    Posljednje uređivanje od Apsyrtides : 11-07-2011 at 12:18 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

El. Eng.
    Datum registracije
    May 2011
    Firma
    Ahrenkiel

Početno

Tribala bi mi mala pomoć, naime u mailu san dobia odgovor da se trebam sastat sa kapetanom u splitskoj luci za koji dan pa me zanima ako ima ko konktretnih informacija vezano uz asa struje(koliko se da naucit i kakvi su brodovi)

Sve me zanima a malo se da nać o njima pa sta van padne na pamet pišite. (može i pm ko ne želi vamo iz nekog razloga)

Fala najlipsa unaprid!!!!!!

Kadet
    Datum registracije
    Nov 2011

Početno

Citiraj Prvotno napisano od duco78 Vidi poruku
    Jesi bija na razgovoru? Ne obaziri se ba ovaj dislike, slucajno stisnija na mobitelu.

Zanima me jer sam i ja u potrazi za ass elektricara pa neznam dal da im se javim?
    Nemoj im se niti slučajno javit!
    Neka oni naprave taj prvi korak i neka se oni tebi prvi jave, a valjda će uspjet pronać tvoj broj u imeniku.

El. Eng.
    Datum registracije
    May 2011
    Firma
    Ahrenkiel

Početno

Citiraj Prvotno napisano od duco78 Vidi poruku
    Jesi bija na razgovoru? Ne obaziri se ba ovaj dislike, slucajno stisnija na mobitelu.

Zanima me jer sam i ja u potrazi za ass elektricara pa neznam dal da im se javim?
    Bia san na razgovoru i evo me sad u hong kongu cekan da pokrcaju te sve kontenjere

sibaj cv cindy i to je to

Poglavica gigi-split avatar
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    CSM

Početno

Jel to bio bio brod Moravia ili tako nesto slicno ja sam stiga popodne u hong kong
    Sta nisam isa u ginekologe

El. Eng.
    Datum registracije
    May 2011
    Firma
    Ahrenkiel

Početno

Citiraj Prvotno napisano od gigi-split Vidi poruku
    Jel to bio bio brod Moravia ili tako nesto slicno ja sam stiga popodne u hong kong
    Masovia

kuća narednih 6 miseci
    di ste vi cijenjeni kolega? nas krcaju jos par sati iden malo odmorit pa krecemo za tawan
    Posljednje uređivanje od popi : 12-29-2011 at 09:14 AM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •