Evo zanima me ako netko ima ikakva iskustva sa doticnim agencijama...
Ako je netko mozda bio ukrcan preko njih pa zna o cemu se tocno radi ( vrste brodova+ugovor+place) bio bih zahvalan
Pozdrav
Evo zanima me ako netko ima ikakva iskustva sa doticnim agencijama...
Ako je netko mozda bio ukrcan preko njih pa zna o cemu se tocno radi ( vrste brodova+ugovor+place) bio bih zahvalan
Pozdrav
Zivot je more
paic ti radi sa njima,iz moga iskustva trci-lazi
Ja nisan naviga ma Globe Marine, ali san cuja da su kante od brodi, a place na nizen srednjem nivou. Pajic radi tamo, cini mi se da je bija kazneno gonjen zbog prodavanja breveta. Pri 10-tak godin.
Colship ti vodi kapetan Rogic, i njegova kcer Sandra. Pri je radi za Columbiju. Sad ima norveske tankere crude ili product (nisam siguran), i place solidne iako ne na vrhu za tankere. Bija san razgovara sa njin, ali ima vise od lito dan, pa san zaboravija detalje. /nimam brevet za tankere pa nisan bija zainteresiran. Uzima je tamo i nasu basaforcu.
Za Capt. Rogica, svi kazu da je ozbiljan i nema muljanja. To je i moj dojam.
ukratko:
paic - ne prilazi ni blizu
rogic - dobar i posten covik, korektan
rogica ne znan,ali globe marine je trci lazi
Hvala svima na informacijama!!
Zivot je more
Maninjorgo je to lipo reka: u dvi rici!
Ako netko ima jos kakvu informaciju o kapetanu Ivanu Rogicu (COLSHIP), neka slobodno kaze... da li krca samo na tankere ili ima i jos nesto????
Zivot je more
Goldfish thanx na tel .kontaktu.
Evo bio jucer na razgovoru i rekao je da bi mozda se nes moglo nac...
Posto sam ostavio svoj C.V.,ada ispunjavam aplikaciju njegovu za poslat,pa se cujem se njim sta dalje.
Od onog sto sam ja razgovarao s njim 15 min cini se u redu.
Cim budem znao vise javim.
zna li ko koji je ugovor i placa na Colshipu za tankere![]()
Evo,ovih dana je poslao moje papire,pa je rekao da unutar tjedan dva ce mi znat rec.....
Cim budem znao vise,postam.![]()
Jel zna tko na cije tankere krca Colship (Rogic) i kakvi su uvjeti, posebno me zanima za 3/O kakva je situacija...
Zahvaljujem![]()
Oni ti rade za NCM, Norwegian Crew Management a oni opet neznam tocno ali sigurno za neku tankersku Norvesku firmu. Plate ne znam kolike su. Mozes pitat, ljudi su OK, super korektni.
jel ima ko njihov mail,nasa san neki colship@ri.t.com.hr,al mi odma javi gresku cim nesto posaljem.![]()
Postovani kolega,
Mail adresa je "colship@gmail.com"
Rogic korektan, a GLOBE MARINE bizi ca od tih
mene su jednom zvali da jesam li spreman ici na jedan brod za jednu poziciju itd...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)