Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/26
    Kadet
    Datum registracije
    Jun 2008

Početno bandic pomorska agencija

Dobar dan dragi moji kolege a i vi ostali

Jedna informacija jeli iko cua od vasza doticnu agenciju, imate li kakvih iskustava s njima savjeta i slicno

Evo i internet stranica njihova

http://www.bandic.hr/

Navodno imaju dva broda koja plove po mediteranu a prije su ti brodovi bili u losinjskoj plovidbi ili nekoj drugoj firmoi koja ima veze s losinjom

zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

ne znam nista o agenciji ali stranica mu je mrak
    Life is too short to remove usb safely

Barba
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Stranica mu je ka od pogrebnog poduzeća..

2AE Al Debeel avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Mitsui

Početno

Citiraj Prvotno napisano od mladeno Vidi poruku
    ne znam nista o agenciji ali stranica mu je mrak
    Po??to me moj avatar odlično opisuje, molio bih cijenjene foruma??e da mi pomognu sa savjetom kako da uđem na gore navedene stranice dotične agencije.
    Duboko zavaljujem

zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

jedino ako si haker mo?žda uđe??,a ako uspije?? sru??i mu stranicu.........

Barba moonlight avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    ?žena pomorca

Početno

Meni je na stranici najjača adresa: Smiljanića street Biće i??a po onoj logici Tomića stine, Kru??čevića gumno, ...
    "Sloboda čovjeka nije u tome da mo?že činiti sve ??to ?želi, nego u tome da ne mora činiti ono ??to ne ?želi."

zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

a bit ce su i braca vidis mu adrese bandic@bandic.hr

Barba
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

To vam je Živko Bandić, 098 422 062
    Na stranice možete uć jedino ako ste mu dobri s materon...

Off
    Off je odsutan
    Mornar/Motorista Off avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Početno

Citiraj Prvotno napisano od zrile Vidi poruku
    To vam je ??ivko Bandić, 098 422 062
    Na stranice mo?žete uć jedino ako ste mu dobri s materon...
    Oli mu je mater webmaster?
    "Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."

2AE Al Debeel avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Mitsui

Početno

Najorginalnija stranica koju sam vidio u zadnje vrime ,nema aplikacija,nema flote,nema kompanija koje zastupa,nema company news,nema ničega hahaha...jak je i gotovo...

Kadet
    Datum registracije
    Nov 2009
    Firma
    trenutno slobodan

Početno

Citiraj Prvotno napisano od spiritus Vidi poruku
    Dobar dan dragi moji kolege a i vi ostali

Jedna informacija jeli iko cua od vasza doticnu agenciju, imate li kakvih iskustava s njima savjeta i slicno

Evo i internet stranica njihova

http://www.bandic.hr/

Navodno imaju dva broda koja plove po mediteranu a prije su ti brodovi bili u losinjskoj plovidbi ili nekoj drugoj firmoi koja ima veze s losinjom
    To su brodi od Nikše Giovanelija;a Bandić drži menagment
    2-3 broda sister shipa 5-6000t; Anamarija i Viki.Ima je neke linije Alžir,Bar,Kopar...Sve skupa totalno rasulo od firme.
    Ako misliš iti malo uspit u životu, biž ća od BANDIĆA!

neradnik skembo avatar
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    Chevron

Početno

Jaka mu je internet stranica nema sta...Koliko ja znam,krca sve nase i atmosfera je pravo domaca,nediljom se pece janjetina na krmi i tako to...

2.Casnik gold fish avatar
    Datum registracije
    Oct 2009
    Firma
    po moru

Početno

A jos nek imadu i malo prsuta i refuzo vina, placa im ni ne triba. Cini se sasvim ok, za kadeta da nauci zanat i ono "kako se nekad navegalo"....

C/O
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Exmar

Početno

Citiraj Prvotno napisano od dalmat25 Vidi poruku
    To su brodi od Nik??e Giovanelija;a Bandić dr?ži menagment
    2-3 broda sister shipa 5-6000t; Anamarija i Viki.Ima je neke linije Al?žir,Bar,Kopar...Sve skupa totalno rasulo od firme.
    Ako misli?? iti malo uspit u ?životu, bi?ž ća od BANDIĆA!

Brodovi od Nik??e Giovanelija??? Aj ba?? lipo... Čovik uspija u Jadroplovu, pa sad di?že i vlastitu TOP CLASS kompaniju... Kakvi likovi moj bo?že...

Clan Posade Domeniko avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    M/V "Sampan"

Početno

Na brodu "Ane" ima jos jedno slobodno mjesto za timunjera ako nekome treba neka se javi.
    Sin: Tata,tata jeli istina da internet zaglupljuje? Otac: LOLZ, WTF? ROFLMAO.

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

nece moj longo, ne boj se! pametniji je ovi od onoga u zagrebu! ovi se sulja okolo po pomorstvu, dok je oni "purger" vata gusterice po poganoj vlaki. dakle, covik je malo navigava, pa bija sef carteringa obalne plovidbe, pa kod magazinovica i zadnjih 15-tak godina je sam. agentura mu je glavni izvor prihoda. dosta su mu 2-3 americka ratna broda na godinu da sidi i broji zjake.
    ali, nevolja nikad ne dolazi sama,malo megalomanije, ocjenija je da on moze vodit i managent. dobili se krediti u austriju, kupila se 2 broda od splitske, koja su neslavno zavrsila. ko je tamo naviga? specijalci! mala moja ko te nece, oce lavcevica poduzece. profil ljudi s splitske, jos neki i gori. npr, kuvar je doslovno beskucnik.stoji na brodu jer nema di.... itd, itd. jedna stvar je bila sigurna ( bar prije desetak godina) - strogo pazi da ljudi dobiju place na vrime, a kolike su - tolike su.sta je sad i je li se stagod prominilo... ne znan.
    covik je cisti ercegovac, jos se nije kultivizira i nece, radija s njime nikad nisan, tako da ne mogu elaborirat sta je tamo i kako , ali je bi ga... posla nema,ljudi idu trbujon za kruvon. vrabac u ruci!

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

dakle, da nastavimo. tip nije totalni negativac, ipak ne muti s placama. problem je sta nije uspija pobic od mentaliteta splitske plovidbe, tako da je sistem rada skoro pa fotokopija. jedan put , davno, sidi nas par pomoraca u birtiju i evo ti njega. posli malo... a jel boga ti jel istina sta san cujo da ti je placa tolika? ja govorin - je! on ce: mlad si, vidin i ima te komad, onda mora bit da imas zerce i u glavi.... ma da ti je placa 5 puti veca od s... b.... (u to vrime najpopularniji kapo na obalnoj), ne ide mi u glavu i gotovo. eto, tako se tamo razmislja. kako se on skompa s gjovanellijen, ne znan. bile su tu neke kombinacije po austriji.... ukratko, mladima ne bi preporucija niti za "sporkat matrikulu", sve sta tamo vide, nema puno veze s danasnjin navigavanjen. ali... ako je voda u usi i nema se di smokrit gace prvi put... jebi ga, uzmi sve sta ti zivot pruza.

Kadet
    Datum registracije
    Jun 2008

Početno

ljudi hvala vam puno ste mi pomogli. bilo jse svakavih postova na ovu temu ali eto odluka je pala. idem pa sta bude.
    Nije da nezelim uspit kako je netko od vas spomenuo ili zavrsit kako kuvar beskucnik pa ic na brod samo da imam di, nego eto jednostavno su mi se sad stvari poslozile tako da bi se tia vratit u 6 misec da mogu diplomirat do 9 do kada mi istice rok jer sam stari student. ponudili su mi posao cistaca koji je duplo vise placen od asistenta tako da virujem da cu se naradit ko pas al opet bar cu donit doma vise od 5 eura za kavu kao sta je to bilo prvi put )

a sad vas i moram pitat. Zna iko od vas onda nekufirmu koja trazi asu sa diplomom jos malo al da bi se odma ukrca.

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

ajde spirituse, to je spirit! gledaj okolo i uci, ne virujen da ce ekipa tamo slomit se za pokazat nesto. fakultet ne spominji ni za zivu glavu. a bar ces naucit i malo teze strane posla a boga mi ces i ojacat vrteci odojka na krmi. sritno ti bilo.

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

spirituse, evo san jucer dozna, taj brod na koji ides je vjerojatno ex srakane od losinjske. kupila ga bratija prije par dana, a sta je i kakvi je moze ti napisat ko sa losinjske ili ex losinjska.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •