Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/8

Tema: Lng lagos

2AE Al Debeel avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Mitsui

Početno Lng lagos

Po??tovani
    Bio bih vam zahvalan ako imate kakvu informaciju vezanu za ovaj brod.Znam da je građen 1977(ajme majko) i da je pod NLNG-Shell,NigerianLNG-Shell.Da li da mijenjam firmu ili da idem na ovo?
    ??ivili i hvala na odgovorima

2nd Mate
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Chevron

Početno

ispričavam se,evo korekcije.......

IMO number : 7360124
    Name of ship : LNG LAGOS
    Call Sign : ZCAK8
    Gross tonnage : 81472
    Type of ship : LNG Tanker
    Year of build : 1976
    Flag : Bermuda
    Status of ship : In Service
    Last update : 2006-11-20

Management

1475280 Ship manager STASCO SHIP MANAGEMENT 2, York Road, London United Kingdom
    1341898 Registered owner BONNY GAS TRANSPORT LTD Bermuda
    9999999 ISM Manager UNKNOWN

Classification society -- Date survey -- Date next survey -- Details

Bureau Veritas 2009-06-28 2014-08-31

List of port state controls

Paris MoU Portugal Sines 2009-05-22 N 0 0
    Paris MoU Spain Ferrol 2008-12-16 N 0 1
    Paris MoU Spain Huelva 2007-12-13 N 0 0
    Paris MoU France Nantes 2006-11-10 N 0 0
    Paris MoU Portugal Sines 2006-04-07 N 0 0
    Paris MoU France Nantes 2006-01-02 N 0 2
    Paris MoU France Nantes 2005-04-29 N 0 4
    Paris MoU Spain Huelva 2004-10-22 N 0 0
    Paris MoU Portugal Sines 2004-01-16 N 0 1
    Paris MoU Spain Huelva 2003-05-26 N 0 0
    US Coast Guard U.S.A. MSD Lake Charles 2001-08-31 N 0 0
    US Coast Guard U.S.A. MSD Lake Charles 2001-04-25 N 0 0
    US Coast Guard U.S.A. MSO Port Arthur 2001-04-25 N 0 0

Human element deficiencies

PSC Organisation Authority Port of inspection Date of report Human element deficiencies Details

Paris MoU France Nantes 2006-01-02 1

2nd Mate
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Chevron

Početno

jel to to kolega??aj na brod dosta ekipe bi slikovito receno ubili da dodju na LNG...Best regards

C/O
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Exmar

Početno

Živija Al Debell. Mislim da nećeš imat nikakvih problema s time šta je brod 1977. i da će sve bit više manje OK. Doduše ti si makinjist, a na tim brodovima obično je najviše problema u makinji, al nisan puno kompetentan o tome govorit. Moj savjet ti je da ne minjaš firmu, jer nije baš vrime za te egzibicije. Ako ti na tog Lagosa uleti OK kapo ili prvi, bit će ti sigurno OK, tj. ka i na novim brodima. A na tim starijim da se u akciji ta i naučit.

Sritno i stoj dobro.

2AE Al Debeel avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Mitsui

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Kolega Vidi poruku
    ??ivija Al Debell. Mislim da neće?? imat nikakvih problema s time ??ta je brod 1977. i da će sve bit vi??e manje OK. Dodu??e ti si makinjist, a na tim brodovima obično je najvi??e problema u makinji, al nisan puno kompetentan o tome govorit. Moj savjet ti je da ne minja?? firmu, jer nije ba?? vrime za te egzibicije. Ako ti na tog Lagosa uleti OK kapo ili prvi, bit će ti sigurno OK, tj. ka i na novim brodima. A na tim starijim da se u akciji ta i naučit.

Sritno i stoj dobro.
    Prika moj nije ovo moj prvi stari LNG,bio sam ja i na starijima,B-klasa od shella brodovi građeni od 1974-1977 godine i to ti je ?živa pokora,evo ti za primjer jedna mala (ne)zgoda koja mi se desila drugi dan na brodu da vidi?? o čemu govorim.Nakon partence 2nd eng me je poslao da zaustavim turbo generator,zatvorio sam prvi ventil od pare koji je odmah do T/A i dok se on zaustavljao po??ao sam kat vi??e da zatvorim drugi ventil,samo ??to sam dohvatio volantin ventila i krenuo ga zatvarati, trinele od ventila su popustile i para od 60 bara mi je skoro ruke odnijela,sreča blo je prostora oko ventila uspio sam se baciti na leđa, a nakon nekoliko trenutaka je doletio i 2nd eng koji je u kontrolnoj sobi čuo zviduk pare, zatvorili smo ventil sa F-ključem i cijevi i tada je para stala. E sad nakon takog iskustva kad zna?? da si na mini i kad mora?? se osvrtati po makini očekujući hoče li ti ??to doletiti u glavu nije ba?? ugodno i zato bih volio da mi neko ako je bio na ovom LNG LAGOSU prenese svoja iskustva ??to me čeka tamo. Uspio sam naći na net-u da su radili neke modifikacije(stavljali su ne??to novije-ne znam ??to) a obično ovi upgrade-i na staroj kanti donesu samo jo?? vi??e nevolja.

C/O
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Exmar

Početno

Je znam za tu B-klasu da su u kurcu, neki poznanici su mi tamo navigali. Ja sam bia samo jedan ugovor na NLNG-u 2003. na LNG-Edi, al to je druga priča i nisu isti brodovi(Lagos je mislim membrana). Ne znam nikoga ko je tamo bia. Uglavnom ako ne možeš birat, nemoj odbit, iako se i meni gade starudije kad ima toliko lipih novih brodova. Proša san i ja fala Bogu sve Golarove perjanice iz sredine sedamdesetih... Zato mi je Exmar danas drag, jer im je najstariji LNG-RV - 2005.! Neka novih i velikih brodova...

Pozdrav

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Drug, ja san ti odavno zapiva šta mislin o Shell-u i Magazinu, tako da sve znaš...
    Jesu te rekli avancat ako ideš na Lagosa, ili ćeš opet ka topovsko meso???

2AE Al Debeel avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Mitsui

Početno

Citiraj Prvotno napisano od jadran74 Vidi poruku
    Drug, ja san ti odavno zapiva ??ta mislin o Shell-u i Magazinu, tako da sve zna??...
    Jesu te rekli avancat ako ide?? na Lagosa, ili će?? opet ka topovsko meso???
    A stari gledo sam crew list,dva su crna 3/E tamo i oba su se ukrcala u devetom mjesecu,tako da mi nije jasno ??to ću im jo?? i ja, uglavnom ni??ta mi nisu obečali oko avancamenta

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •