Pozdrav svima, novi sam ovdje pa me zanima ima li tko informacije oko ukrcaja na ro-ro brodove u Europi? Radio sam kao treći strojar 4 ugovora. Hvala
Pozdrav svima, novi sam ovdje pa me zanima ima li tko informacije oko ukrcaja na ro-ro brodove u Europi? Radio sam kao treći strojar 4 ugovora. Hvala
Probaj kod TransEurope
Kontakt:
Darej Ser??en
+386 81 603210
darej.sersen@tsl.si
www.transeuropaferries.com
kakva se vam čini ta kompanija????
probaj na snav preko eurosa iz rijeke ,transeurope ni za zivu glavu tamo su ti neki iz rep. srpske ,crnogorci i nasi koji nemaju izbora.
a jos da napomenem place nikakve ,ili mozes na venezia lines poz.
sarsen je diaz
www.uecc.com
kratki ugovori,dobra placa (perm,eur)..uzimali nase ljude..
...ca smo na ovom svitu...
Hvala ti puno, sad gledam njihovu stranicu, ali nigdje ne vidim gdje da im cimnem CV..jedino ima mail od ovoga customer servicea
For inquiries regarding maritime positions, please contact our UECC Crewing department in Setubal (Portugal).
crewing@uecc.com
...ca smo na ovom svitu...
akde javi ako si sredio šta sa njima.......
ima li ko neke naslo od dtugih firmi ro-ro???.......hvala
Pozdrav gospodi pomorcima ili samo pomorcima,jer nas niko ne tretira ko gospodu
Ljudi sta je ovo doslo da se nemos nigdi ukrcat,ako boga znate dajte koju adresu
inace mazac san na swissatlantique vec 5 godina i sad mi kaze da nezna kad ce bit mista
Nije Darej Ser??en Diaz. Diaz je netko sasvim drugi i malo veća nju??ka (gazda firme) od debelog (da sad ne ka?žem njegovu seksualnu opredjeljenost)...
Na Transeropu (Diaz-a) nemoj ni u ludilu, to ti je moj savjet jer sam bio tamo pred dosta godina i bilo je nevjerojatno lo??e za razliku od danas kad je,kako čujem jo?? gore....Problema u principu nema sa crnogorcima jer su u manjini ( iako uvijek postoje izuzeci) nego su najveći problem slovenci od kojih ih je pola do??lo iz susjedne BiH pa glumataju neke slovence i gospodu iz E.U. pa po??to je management kompletan Slovenski oni se osjećaju povla??tenima, ostatak ljudi je iz HR i tu 80% ljudi spada od onih koji nemaju kamo i to im je jedina firma di mogu navigavat, o pona??anju i I.Q.-u ne ?želim pričati.
Ka?žem,uvijek ima iznimaka i ne ?želim generalizirati ljude ali govorim iz vlastitog iskustva a i masa ljudi će isto reći....
Evo di?žen temu iz naftalina da ne otvaram novu, imam ponudu za ro ro brod na liniji Engleska-Francuska, na??a posada (Suardiaz Line ). I??ao bih za terca makine na 4 mjeseca.
Makina je inače u gvardiji, pa ako netko zna sistem rada bio bih zahvalan da ukratko opi??e.
Nema gre??ke stavit cu ode sve mane koje san navea i njemu u poruci u ostalom nicija imena neman namjeru otkrivat a svakako da bi tia nekom pomoč i neman ??ta skrivat.Prvo svakoga ko ode na Ivana čeka tarmapana od puta jer se ide prete?žno kombjen na brod znači nakon tranja kombijen do Calaisa u Francuskoj i puta preuzima?? smjenu i standardno ide??.Ali kombj je najmanji problem sve bi se dalo prigrmit da je brod u kakvom takvom stanju ali brod je totalna ??teta posebno u koleginom slučaju di je makina totalni nered i jako lo??e odr?žavan plus ??ta ih ima manjak ljudi tj.on i čif makine samo tako da če se satrat ka konj a minjaju mu se konstantno isti čifovi po familjarno rođačkin linijama koji su ka ljudi nula i katastrofa i imaju nosinu do neba ka da su boga potegli za bradu jednostavno karakteristika kreteni.Plus česte manovre tako da nema puno navgacije i ritam je doslovno ka da vozi?? gradski autobus a u ovon slučaju je ploveča gara?ža sa autima rađenima za englesko tr?ži??te.
Na kuverti je situacija sljedeča po??to brod konstantno vozi iste linije a to su Calais Sherness i Calais Grmsby terco vozi cili dan a sekondo cilu noč plus manovra.Ako nema tereta tj auta u Calaisu onda se piči za Zebruge u belgiji i iz njega u Calais onoga koga dopadne nočna za vozit jebate če boga i gospu samon sebi di se uvalia.Čifovi isto konstantno isti jedan starac koji nema autoritet nad nikin pa oficiri tegle ummisto timunjera a timunjeri svraju kurcu standardno po rođačkin linijama.Tu odma da pripomenem ako se dogodi vrme stoppiga tj kad brod ne vozi(najče??če osmi misec jer to ka sezona godi??njih u francuskoj) svi oficiri kuverte nek se odma pomire da h čeka ponovno đi?žlanje i pituravanje ka u danima kad su bili kadeti a dok neki povla??teni pripadnici posade čiji bi to posal triba bit ne rade doslovno ni??ta.Naravno uvik mo?? odbit na vlastitu odgovornost.Zapovjednici isti se minjaju jedan nelo?? spreman je pomoč a drugi totalna pjančina.Drugi čif glumi strogoču i isto ima nos do neba jer je cili ?život na tom brodu i praktički svoj posal zna napamet.
Smje??taj na brodu je te??ka katastrofa i sve je u raspadu.U biti brod je u sklopu Flote suardiaz a oni najče??če svoje ramine daju hrvatima jer ??panjolci doslovno kad dođu na takve brodove pobignu a da nečemo spominjat za koje vele pare dolaze.
Plača za terca bilo makine bilo kuverte je 2250 eura bez pokrivenih davanja ??to za količnu posla koja se radi je mala.Atlanska,Jadroplov ili bilo koja na??a firma ima kvalitetnije plače a i bar zna?? svoj posal nema nikakvih izmi??ljotina a ako ne ni??ta bar ti pokrivaju sva davanja a i ne tretiraju te doslovno ka stoku ka u ovon slučaju.
Moj savjet je svakome kome stvarno nije ljuta potriba tj.da su mu ?žena i dica gladna,da ima kockarskih dugova,ili kredita i da mu je tolika panika da tamo ne ide jer tamo doslovno idu oni koji nisu imali di i oni koji su zalutali tj.popu??ili priču slatkorječivog Hrvatskog agenta kojega neču imenovat a vjerovatno se zna o kojemu se radi koji pribavlja posadu za taj brod.I naravno standardna ista ekipa koja se tamo stalno minja a ti su za??tičeni ka lički medvidi i nemo?? in ni??ta.
Ako koga jo?? ??ta detaljno zanima mo?že me pitat pomoč ču mu koliko god mogu.
I da jo?? dodan ugovor 4 miseca mo?že neko zaboravit protegnut če mu se na 5 miseci sigurno jer smjena se vr??i sa kombijen pa se čeka da se skupi dovoljan broj ljudi za popunit kombij.To je obično par tura i to je to pa ko je jamio jamio a ko nije i neče.
Posljednje uređivanje od amnesty : 11-04-2011 at 10:07 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
A brate mili ??ta je ovo, ja mogu reći da je i transeuropa bolja od ovoga.
Nije daleko ali bolje, bar kad sam ja bio tamo,bilo je to davne 2008![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)