Ma ne shvaćam ali ne ide to ovako da vam ja mulac od 25 godina mora govorit kako se ponašat?
Ja sam ti reka Capsper,dijelim sa tobom mišljenje o Tankerskoj i mislin da si u pravu ali vrijeđanje nema mjesta na ovom forumu i to će se oštro sankcionirati ma ko god bia u pravu.
''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''
Tema je Tankerska i kako upasti na nju...pomozite mlađima,a prepucavanja ostavite za druge forume...od sada brišemo sve postove, a ako triba ide i baniranje...
...ca smo na ovom svitu...
Je u pravu si, ali svi moji postovi su dobronamjerni i istiniti,a to sto nekog pogode u zilu,a jebiga,ja ti volin odma u glavu,bolje nego ono,setala macka po krovu,pa se poskliznula,pa,....itd.,reci brate,pala i slomila vrat,rezultat je uvik isti,krepala macka,a sto nije tako?Cuj, mladima triba pokazat da zivot nije zajebancija i med i mlijeko,tako ja i svoju dicu ucin,a tako je mene i moj caca naucija,a po meni Tankerska je kompanija di mos nauciti posa i disciplinu,rekli bi svabe: arbajt,arbajt und disciplin....
![]()
![]()
moje misljenje je da je tankerska jedna od rijetkih kompanija koja osim nasim casnicima daje posal i nasoj posadi (sta je u danasnje doba VRLO VAZNO)...
e da te ispravim to vezi posade jer skoro svake godine skupa sa atlanskom i jo?? nekim firmama plače ministarstvu kad če doupustit dovođenje strane posade po hrvatsku zastavu.tako neboj se nije humanitarna udruga vole svi oni male ?žute
ljudi moji,atlantska i tankerska,pa i losinjska su nase tri dobre kompanije,daju mladim ljudima sansu da vide brod u svim njegovim oblicima(losim i dobrim)ali ja san prosa po ugovor na atlantsku i losinjsku i mislim da su bili potpuno korektni prema meni a prosa san stranaca toliko da bi moga u ginisa i nikad se na ni jednome od njih nisan tako dobro osjeca,uvik mi je najbolje bilo na najgoremu brodu sa najboljon ekopon jer nemojte zaboravit da ljudi cine brod,kad si sa dobron ekipon sve stima,cak i losi amo rec stambeni uvjeti na brodu(losinjska)ali svi mi trazimo najbolje za sebe i sta nan pase,meni je nakon lipoga konfora na belgijanca bas bilo dobro probat malo losinjsku di se i dan danas naviga ka sta je nekad bilo pa san na kratko ponovo zavolija svoj posal radi mladih ljudi i dobroga kapa sta su bili sa menon pa smo sve skupa prozivili tako da san u relativno stare dane dozivija osjecaj na brodu kaki mi je osta u glavu kad san bija asistent i radi cega san i zavolija ovi posal,danas radin samo za lovu i gusta vise neman,cak san ga poceja i mrzit i mislin da prestanen navigat ali imamo 3 razlicite i dobre kompanije koje su u okviru njihovih mogucnosti vrlo fer prema svojim ljudima i sve tri su toliko razlicite da samo ako probate mozete znat o cemu van govorin,i nisan ih moga probat sve tri jer mi je isteka advance oil ali iman prijatelja kapetana sa tankerske pa smatram da po dobivenim informacijama mogu rec ric.tija bi rec i nesto o nasoj posadi-baza forca
puno nas seniora ih nevoli jer nikad ne rade sta in se kaze odma nego uvik mora bit zasto,i ja san pa pod taj utisak svojevremeno i drza ga dosta dugo dok nisan skuzija da jednoga nasega iskusnoga i relativno savjesnoga mazaca (drzin se makinje)ne mogu ni usporedit sa filipincon ili bilo kojon nacijon koliko su dobri u odnosu na te,je da te snerva koji put sa zasto ovo,zasto ono ali kad pogledas i nije bas pitanje za bacit ali smo mi ljudi lini po prirodi i ocemo da nan sve ide po spagu a ima ljudi koji nan pomognu vidit kad se spag prekine i postane neugodno za sve samo jer nemamo strpljenja poslusat covika,na brodu ni jedno pitanje nije glupo koliko se god mi sa tin zajebavali,ovo govorin za onaj dio nase posade koji savjesno i odgovorno radi svoj posal jer ima i tu svega ali mi seniori smo tu da rascistimo situaciju i kazemo ko valja a ko ne jer i to nan je posal,tili ili ne
odličan post kokolo,slažem se
''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''
Amigo ja sam odradio kompletnu kadeturu na Tankerskoj i to u komadu 12 mjeseci i nisam pozalio. Ako imas volje ces nesto i nauciti s tim da ti moras biti taj koji postavlja pitanja. Inace nacekati ces se da te nesto nauce ako ne pokazujes interes. Sve ti je do toga kako se postavis ali tako ti je i na svakoj drugoj firmi. Ne znam kako ti sad stoje s placama za kadete/asistente ali bolja je i manja placa nego da si negdje za asistent/cistac pa ces malo imati vremena i volje za ucenje.
Pozdrav!
Tankersku blatu oni koji neznaju sto govore. kao prvo, sto ti nisu odma otisli na stranca kad im je bilo lose, nego su cekali da nesto nauce pa onda vanka, nasi ljudi ka svugdi, grintaju i grintaju
Ja sam tamo bija do prosle godine, cilu kadeturu, i ka treci i drugi. ali znam iz prve ruke zasto nas je poslo dosta, zbog duzine ugovora... sad su smanjili na 4-4. sekondo sa kapetanskim ima 5500 usd, plus dividenda oko 40000 kn i placaju zdravstveno ...
Sad ce biti lakse i za vancamenat, izlazi im par brodova i faliti ce im ljudi..
pozdrav
dali kadeti imaju placu na tankerskoj,a ako imaju kolka je?
normalno da kadeti primaju placu na tankerskoj...a kolika je njima placa neznam. ko bi piketiva i pituriva za badava..haha
ja sam kao kadet na tankerskoj ima 550$ a to je bilo prije 6g.
Za tankersku mogu reci sve najbolje...tamo sam napravija kadeturu i imam lijepih uspomena. Onu atmosferu necu nikad zaboravit...zasi ljudi..zajebancija.
tamo sam najvise stvari naucio o brodu..vise neg po strancima kao treci.
I ja sam ima 550 $ 1995-e na olibu pa velebitu i bija sam tamo trći pa drugi pa sam poša ća vanka pa sam požalija jer i dan danas nakon 5-6 firmi vidim da je tankerska u vrhu svijetskih firmi po svemu.Frižidere da ne pominjem,na jednoj firmi nam je owner oobno donija par kila mesa u New Yorku da imamo do mexika i reka je prvom palube da se troši puno sapuna pa da provjeri sva kupatila dali imaju suport ža sapun...Toga na Tankerskoj nije bilo,a posa se naučija jer se i radilo pa ko voli raditi je uživa...a ostalima nije odgovaralo.,,,
Ma tankerska je OK firma.Jedino je rezervirana za Zadrane i blizu okolici.Ali kad triba ko kaze da nemozes uletit, Tako sam cuja od nekih barbi iz zadra i svi su odlicni ka ljudi a i barbe na brodu.
tankerska je ok, ne vidim razloga zasto ne poceti karijeru na toj firmi ako imas priliku.
sea is our environment
Ta prica ne drzi vodu,
Ako netko pozna Tankersku jako dobro, onda to sigurno mogu tvrditi za sebe, naravno ne poznam bolje od onih koji rade u kancelariji ali stvarno provodim dobar dio svog godisnjeg u Tankerskoj, tamo imam dobre prijatelje i rodbinu koja radi, tako da mi nemoze nitko nista reci za Tankersku a da ja nebih mogao komentirati.
Kao prvo, zasto svi tvrde da Tankerska zaposljava ljude iz Zadra i okolice?
Zato sto su ljudi koji idu u Zadar u pomorsku skolu mahom stipendisti Tankerske, i normalno je da ce se njih zaposliti prije nego ostale, da se ulozen novac vrati, i sam sam bio stipendist Tankerske, a pogotovo u danasnje vrime kad se ionako tesko zivi, kako ce vam roditelji jos placati i obrazovanje kad nemaju nazalost ni od cega ziviti, rjesenje je stipendija, a i imate siguran posao kad zavrsite skolovanje.
Na Tankerskoj je nekad bila stega i Kapetani su bili kakvi su bili, njih sad mahom vise nema i tamo su sve mladi decki, vecinom mojeg godista, pa i dosta njih koji su isli samnom u skolu i znam da su dobri ljudi i kapetani, vise se ne zakljucivaju frizideri a ako ima i toga to je u manjini, a bogami ima toga i vani a najvise kod Njemaca, panatika im je 8 dolara, a ja je jos nisam ima toliko, iako sam vec godinama na stranca, a za nauciti posa,svakom bi preporucio Tankersku prije nego otidjete na stranca, Kolicina kvalitete i znanja se moze viditi i iz aviona, a to steceno iskustvo se nemoze platiti nicim, i zato kazem, ukoliko imate volje, srece i motivacije, nek vam Tankerska bude prvi izbor, virujte da necete nikad pozaliti, jedino sto je vec netko spomenuo i to je istina, nitko vama nece prici i pitati vas ocete uciti, ako vi sami ne pitate a onda ce vam se sve reci, tako sam i ja radio kad sam bio kadet a tako radim i sad kad sam cif pa kad me kadeti i ostali pitaju.
Pozdrav kolege
Evo maloprije san zva, nemaju mista za terce prije 7-og miseca. Iz okolice Splita san, al to im ne igra ulogu, jedino su me pitali iman li vi??u. Odma u glavu. Srića ??ta iman taj papir. Uvjeti su 4-4 ugovor, 4000$, skroz u redu za na??e prilike....
Konacno dobija ono sta san tija
I zaboravija si napisati da ti sve placaju, staz, socijalno,itd... a kad to stavis sve na papir, ispalo bi toga i malo vise, vise nego neki dobro razvikani stranci, jer kad sam sve platis, kesa se brzo topi, tako da to nije skroz u redu za nase prilike, nego ufatiti boga za bradu.![]()
E ljudi stavarno sam odusevljen. Idem 15. 5 kao kadet na Tankersku, a nisam iz zadra nego iz Splita, a ??ivim u K.Starom.Stvarno sam nasa ovdi sve sta me zanima o toj firmi i hvala jos jednom na iscrpnim informacijama.Nadam se da ce mi bit ka sta vecina pise, a to da im je bilo ludilo .
Pozdrav i svaka cast
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)