??to znate o V. shipsu, ugovori, place, ljudi u officeu...
??to znate o V. shipsu, ugovori, place, ljudi u officeu...
U officu radi Capt. Madunic a ta firma sadrz previse brodi i ugovora pa se na to pitanje konkretno neda osgovorit. Zavisi koja vrsta broda i di te posalje![]()
lng je u pitanju..., pa Dalmos ako nesto znas..
Oni imaju svoje training brodove, na kojima je izmedju ostalih Capt madunic i "predavac"...to su inace stari lng brodovi od CST-a (Annabela ili tako nesto)...Cak i TK salje svoje juniore tamo na training....
...ca smo na ovom svitu...
Znan da iz Ri posadu cesto konbijem voze u npr.Njemacku,Belgiju...
Ch.-ifovi i Zap. avionom....
Vecinom ekipa Ri i okolica,na tankerima po Eu.dobri uvjeti cak i HRT![]()
Pozdrav svima!
Evo da ne otvaram novu temu, isto je pitanje, placa, ugovori, dal netko zna sto vise za LNG na koje krcaju?
Hvala!
Evo ja sam ti na V-Ships-u bio sedam godina od asistenture pa mogu rec da prilicno dobro poznam situaciju.
Ja sam bio po Ro-Ro bridovima i na putnickim a za tankere itd. neznam ali ti je situacija ista, za placu se moras malo cjenkat pa ce ti uvjek dat malo vise nego sta kazu a pogotovo ako im fali ljudi.
Ugovori su cca 4 mjeseca i da putuje se s kombijem na brod i s broda u 99% slucajeva.Ali zato mozes i ranije s broda ako ima mjesta u kombiju pa im to nije veliki trosak.
![]()
dali neko zna ista za kadeturu tamo.....kakve su mogucnosti....uvjeti....placa
Mayday! Mayday! The captain lost control again....!
_ll__
_,-'::::::::'=._/t__
\___________/
Da se nadovezem.
Odradija prvi dio kadeture kod njih, dosa doma prije mjesec dana.
Vrsta broda - tanker.
Placa - 1000$
E sad... brod, posada, oficiri...
O tome mogu samo iz svog iskustva, koje nije veliko, jer tek sam napravija prvi vijađ.
Brod je bija star, sta nuzno i nije zlo, jer sam puno stvari vidija koje na novogradnji ne bi.
Malo je zeznuto bilo sta su mi ćifovi bili ukrajinac pa onda i rus... vridilo bi zlata da je bija neko od nasih, da mogu malo vise bit uz covika, upit posa.
Sta jos da ti napisem?
E da, spiza je bila ogavna. Ali onda se prominija kuvar pa je bilo koliko toliko dobro.
Drugi kapetan je bija talijan, smece od covika... tako da sve ovisi na koga ces naletit.
Firma sama po sebi nije extra losa, ali nije ni savrsena; ugovori su im malo dulji...
I prvi put cujem za ovo o kombiju?
Istina, nama je ukrcaj bija u Fujairi...
koji su ugovori i place na tankeru casnicima![]()
ja san bija na vship 2006god ka 3/E na lpg u nigeriji i mogu ti rec brodovi su ti ramine osim ako te ne pogodi novogradnja a spiza riza i kecap lova mi je tadbila nikakva al san odradija svoje 90 dana i sporka matrikulu tad za lpg
kolega elf dalmatae jeli ti taj barba talijan mozda bija Cap. Paolo Gialo? e i na kojem si brodu bio?ja san zavrsija kadeturu na V-shipa.
Za ljude sa LNGeva, Vship dobiva 6-8 brodova u sljedecih godinu i po a uvjeti:
- Master 23 000$
- Ch:engineer 22 700$
- C/O â?? 2/E 18 000$
- 2/O â?? 3/E 8.100$
- 3/O â?? 4/E 6 600$
- Electrician 11 100$
- Gas.Eng 13 000$
Rotacija za sve 3-3. Oficiri sve nasi. Brodovi para i DFDE.
Evo pa ko zeli probat covjek je Ivan Madunić.
Tel. 021 358 701 mob. 099 216 88 36
Meni su na TK isti uvjeti za seniore pa me nije volja minjat, ali su bolji od podosta drugih kompanija.
Pozdrav!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)