Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/52
    Kadet
    Datum registracije
    Oct 2008

Početno Tra?žim posao a svi me j....

Prije svega pozdrav svim pomorcima na ovom forumu. E sad me zanima dali itko plovi preko Capt.Neven Cvitanovića, Agency Modin d.o.o.: ?*.Ljubić 7 Office: Marasovićeva 67. Zanima me kakve ugovore imaju. Inače plovim preko BSM i več 4 mjeseca čamim čekajući da me po??alju na brod pa tra?žim pomalo i na drugim kompanijama. Ima li tko da zna gdje bi se mogao brzo ubacit za trečeg ili drugog na kontejnerima jer sam bez love. Inače zadnji sam brod avancao za drugog i sad mi nastalo sranje jer nemaju mjesta. Htio bi se ja ukrcat i na drugu vrstu brodova ali svi me jebu za neko iskustvo.
    U jebenoj sam krizi, pomagajte.

Chief Off
    Datum registracije
    Nov 2008
    Firma
    BOG

Početno

Domace je najbolje,a i znan da traze ljude:

Jadroplov d.d.

Obala kneza Branimira 16
    21000 Split
    Hrvatska

Tel: +385 (0) 21 302 777
    Fax: +385 (0) 21 398 380
    Opće informacije:

tel: +385 21 302 690
    e-mail: jadroplov@jadroplov.com

Brodospas

BRODOSPAS d.d. Split
    telex: 26118
    21 000 SPLIT, HRVATSKA

asistent soferu Turist avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    tamo amo way

Početno

Nista lose nisan cuja o Cvitanovicu ali koliko znan oni imaju brodove popunjene i tesko se stvori misto. Inace zastupaju feederlinea i ugovori 2-2. To su zadnje informacije sta ja iman. Prica s njima o nekin drugin stvarima ovo lito i paru ok tipovi. Covika koji u njih naviga nisan jos vidija jer se tek iskrca ali koliko znan nije se tuzija.

3.Casnik MarinST avatar
    Datum registracije
    Jun 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Pirat Vidi poruku
    čamim čekajući da me po??alju na brod pa tra?žim pomalo i na drugim kompanijama.
    Imas bar 100 firmi oglasenih ode na portalu, ma kakvo polagano cekanje, salji mail na svak adresu koju saznas, a ako si u takvoj krizi pristani i za treceg kako si krenio prije ces opet avancat nego tu docekat brod
    ...vrime ide, ne čeka nikoga, ni čovika ni Boga...

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

modin je u redu ali uglavnom krcaju kape i barbe,cak i za prve je tesko,na tin brodima ostala posada su zuti

Seki Mikaya avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    NCL

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Pirat Vidi poruku
    Prije svega pozdrav svim pomorcima na ovom forumu. E sad me zanima dali itko plovi preko Capt.Neven Cvitanovića, Agency Modin d.o.o.: ?*.Ljubić 7 Office: Marasovićeva 67. Zanima me kakve ugovore imaju. Inače plovim preko BSM i več 4 mjeseca čamim čekajući da me po??alju na brod pa tra?žim pomalo i na drugim kompanijama. Ima li tko da zna gdje bi se mogao brzo ubacit za trečeg ili drugog na kontejnerima jer sam bez love. Inače zadnji sam brod avancao za drugog i sad mi nastalo sranje jer nemaju mjesta. Htio bi se ja ukrcat i na drugu vrstu brodova ali svi me jebu za neko iskustvo.
    U jebenoj sam krizi, pomagajte.
    Ajmo poslodavci dajte momku sansu......kakvo brate iskustvo...nas mlad, pametan i ambiciozan covjek moze vise naucit za jednu noc nego neki filip za cijeli zivot!
    I ja sam prolazio kroz isto i uvijek se pitalo i pita za neko iskustvo...pa ne ide za barbu ili chifa....
    "Nije u soldima sve, neka te tu kraj mene"
    Sorry Mladene,..........ali nije to za mene....

Kadet
    Datum registracije
    Oct 2008

Početno

Mikaya hvala na potpori, vidit čemo kako če to ić s ponedjeljnika. Vidio sam da se neki isto bune kako im jeftini rusi i poljaci oduzimaju posal a to se i meni isto događa. Prova u Nyk pa nema mista a zna li tko koja je to agencija iz Zadra koja krca na mitsui. Čuo sam da bi se moglo tamo ima li tko kakvih informacija kakvi su tamo ugovori na tim brodima.

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

To ti je Capt.Ivanov. Vise krca na Mitsui Singapore,di su place malo manje od Mitsui Londona.Brodovi nisu losi. Mozes provat i priko Azalea Rotterdam.
    Za Feederline, brodovi su manji, prijatelj mi je tamo ja mislin najstariji kapo (po godinama u firmi), pare su solidne, ali je suvi teret, sta tebi ka mladome ne igra. I puno ima Rusa. Ali... kako vidin, tebi je frka, tako da je moj savjet: skupi sve ove adrese sa foruma, napravi solidan CV i sibaj! Ne se uljuljat, posla san pa ce se javit, to ne igra. Budi dosadan ka cimavica, zovi, salji mailove... ili ce ti nac stagod sta je iskrslo,ili ce ti nac brod jer si in dopizdija.Ako si iz Splita ili Rijeke, di ima dosta agencija... bani koji put i na vrata. Ucinit par skala ne kosta nista, a moze se isplatit i te kako.

Clan Posade
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Prijo ako ti je frka pokusaj ovdje
    ATLANASKA PLOVIDBA
    Dubrovnik
    Naci ces informacije i kontakt brojeve na sluzbenom sajtu.
    Znam da traze ljude a plate nisu lose uopce.
    Ali to su ti uglavnom bulk carrieri, nasa firma nasi ljudi a plata nikad ne kasni
    Sretno

3.Casnik nexus-st avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    jos nigdje

Početno

Ista stvar i meni....trazim posal a svi me j....

Kadet
    Datum registracije
    Oct 2008

Početno

Poslao sam CMA CGM-u pa NYK-u i još nekim agentima pa čemo vidit ko če mi se javit s nekom ponudom.

3/O tiamat avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    World wide

Početno

Citiraj Prvotno napisano od nexus-st Vidi poruku
    Ista stvar i meni....trazim posal a svi me j....
    Heh...znam kako ti je ja vec 6 jeseci pokusavam nac brod ...ni za lijek....

Barba zapa avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    megajahte

Početno

Pa ja opet ovo ne razumin. Agenti uvik nesto pizde da im fali ljudi, a kad se momci jave onda ih jebu sa iskustvima, brevetima i ostalim glupostima. Najvaznije im je kukat da nema ljudi. Traze uvik momke sa iskustvom, a ne zele im dat priliku da to iskustvo naprave na njihove brodove

3/O tiamat avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    World wide

Početno

Citiraj Prvotno napisano od zapa Vidi poruku
    Pa ja opet ovo ne razumin. Agenti uvik nesto pizde da im fali ljudi, a kad se momci jave onda ih jebu sa iskustvima, brevetima i ostalim glupostima. Najvaznije im je kukat da nema ljudi. Traze uvik momke sa iskustvom, a ne zele im dat priliku da to iskustvo naprave na njihove brodove
    E zapa ..imam sve sto je moguce(skole,papiri) imat osim nekog veceg iskustva...i nema sira...da se ubijes

Kadet
    Datum registracije
    Jun 2009

Početno

mi bez iskustva mislim da se mozemo nadati poslu za 10 godina.
    gdje god krenes traze iskustvo.Pa postoji li itko da krca ass.-kad.
    Evo ja bi se krco bilo gdje....gdje...kad nas niko nece....

Prvi kuverte sea_st avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Firma
    TK

Početno

Citiraj Prvotno napisano od cile Vidi poruku

Trazi Zorovic asistenta stroja..pogledaj pod www.zorovic.hr
    ...ca smo na ovom svitu...

3.Casnik MarinST avatar
    Datum registracije
    Jun 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od cile Vidi poruku
    Trazi ti i Jadroplov i ne samo jednog...stavija san ti oglas
    i na dnu pise Aditional crew needed
    ...vrime ide, ne čeka nikoga, ni čovika ni Boga...

Kadet Bosanski timunjer avatar
    Datum registracije
    Aug 2009

Početno

niko vise nece hrvatsku posadu....apsolutno niko

Clan Posade neny avatar
    Datum registracije
    Jul 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Bosanski timunjer Vidi poruku
    niko vise nece hrvatsku posadu....apsolutno niko
    Otkud to tebi da niko nece hrvatsku posadu,Mislis da smo mi hrvati losi ili ne znamo posa?Nece nas niko zbog vas koji imate hrvatske putovnice,a dosli ste iz ko zna di i nemate veze s pomorstvom ni morem,a nabavili ste brevete ka i pola crnogoraca sta je na MSC.Zbog takvih cobana hrvatski pomorci i imaju problema.

Časnik stroja Kotlar avatar
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od neny Vidi poruku
    Otkud to tebi da niko nece hrvatsku posadu,Mislis da smo mi hrvati losi ili ne znamo posa?Nece nas niko zbog vas koji imate hrvatske putovnice,a dosli ste iz ko zna di i nemate veze s pomorstvom ni morem,a nabavili ste brevete ka i pola crnogoraca sta je na MSC.Zbog takvih cobana hrvatski pomorci i imaju problema.
    Postovani kolega @neny.Ovo sto si sada napisao nikako ne stoji jer kao prvo uvrijedio si kolegu @bosanski pomorac.U nasoj struci nije bitno tko si i sta si,nego je bitno da radis svoj posao i da budes poslusnik poslodavcu,u protivnom noga.Danas je na trzistu ponude i potraznje da se vecini brodskih kompanija ne isplati drzati Hrvate ili bilo koje drzavljane europe na brodovima zastava pogodnosti jer smo im pre skupi.Nase mjesto polako preuzimaju pomorci s istoka.Na mojoj firmi bili smo mjesani Poljaci i Hrvati,sve je bilo super i eto firma se sjetila uposliti Filipe jer su oni jeftiniji i ostaju vise mjeseci na brodu tako da su nasi ljudi preko noci dobili nogu.I jos bih ti samo napomenuo nikada ne sudi drugoga na ovakav nacin kako si ti osudio svoga kolegu jer ni ja takve ne bih nikada ukrcao na brod.Jer kao sto znas ,ili ces saznati brod je kolektiv i postovanje prema svim nacionalnostima koji navigaju na njem.S toga mislim da dugujes izvinjenje svom kolegi.
    S postovanjem.
    "Tko se cjeli ?život nada sa osmjehom umire"

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •