Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/8
    neradnik skembo avatar
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    Chevron

Početno Chevron Nigeria Ltd.

Evala kolege.Evo ja prije nekoliko dana primija jednu ponudu od gore navedene kompanije,ali preko Libra Consultant limited iz Londona za sekonda palube u Nigeriji za tankere,placa misecna 17000$ i ugvor 28on/28off.Pari mi se da me neko zajebaje,jer sam i sam na toj kompaniji,ali priko drugoga managementa.Ima li neko ideju o cemu se ode radi,o zajebanciji ili se to ide negdi di mozes 50/50 poginut,mislim na krizna podrucja.Nisam mu jos nista odgovorija,sutra ga mislim zvat.da nije mozda neka greska...Pozdrav svima i vidimo se na prosvjedu....

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Nije ti gresak izbit ce ti neke pare na temelju troskova vize ili slicno,a posla nikad neces vidit.Imam ti jednu takvu ponudu za Shell Nigeria isto je dobra prilika

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od skembo Vidi poruku
    Evala kolege.Evo ja prije nekoliko dana primija jednu ponudu od gore navedene kompanije,ali preko Libra Consultant limited iz Londona za sekonda palube u Nigeriji za tankere,placa misecna 17000$ i ugvor 28on/28off.Pari mi se da me neko zajebaje,jer sam i sam na toj kompaniji,ali priko drugoga managementa.Ima li neko ideju o cemu se ode radi,o zajebanciji ili se to ide negdi di mozes 50/50 poginut,mislim na krizna podrucja.Nisam mu jos nista odgovorija,sutra ga mislim zvat.da nije mozda neka greska...Pozdrav svima i vidimo se na prosvjedu....
    Nazovi i pitaj nemas sta izgubit ali ka sta je Frankie drzi coi duplo otvorene da vidis kako puse taj sta te''ukrcaje''JA san dobija za neke cruisere u Angoli isto lude cifre ali nisan zva jer mi je parilo debilana ali ti probaj nazvat pa javi

sritno
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

neradnik skembo avatar
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    Chevron

Početno

Ma nista,zva sam tipa danas i on mi kaze da ne zna on nista o kojem se brodu radi i di,da ja prvo potpisem pa da ce on onda meni sve rec.Ma otpilija sam ga,necu nista potpisivat prije nego sve ne ispitam,u ostalom dobro mi je i ode di sam,ne triba kruha priko pogace kako se kaze....ajde pozdrav

medecinka dalmacija avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    ENT

Početno

ukrcaje a nezna ni di ni šta. iži ća od takvih na kilometre. mako moja ćim se sve ljudi bave

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

pa jedan od zadataka uph bi treba bit eliminacija takvih agenata,pocet sa stivon i paicen a ima ih jos

2 e Marenos avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Swire Pacific

Početno

Ja sam u 4 mj.dobio istu ponudu,ali preko neke nizozemske agencije,posla sam im mail sa detaljima koji su me zanimali,ali nikad više nisam dobio odgovor,znači to je neka muljaža.

C/O
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Exmar

Početno

To su agencije za prodaju organa na crno i mušku prostituciju za bakice po Evropi... Dobra je lova, a i koji će ti kurac dva bubrega... A i neke babe znaju ostavit dobru manču. Reka mi ovi jedan moj šta je tamo prvi već dosta godina... Nema Višu to ga jebe inače bi ga babe opsjedale od punte Portugala do Urala!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •