Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/40
    3RD Electrican
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno Silver Sea Cruises

Elektroničar,
    ja još uvijek tražim neku kompaniju za ukrcat se za asistenta struje pa me zanima kakav je Silversea,jeli ukrcavaju asistente , i ako da koje agencije ukrcavaju ,kavi su ugovori ,plaće itd...

Clan Posade Elektronicar avatar
    Datum registracije
    May 2008
    Firma
    Silversea

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Ivan13 Vidi poruku
    Elektroničar,
    ja još uvijek tražim neku kompaniju za ukrcat se za asistenta struje pa me zanima kakav je Silversea,jeli ukrcavaju asistente , i ako da koje agencije ukrcavaju ,kavi su ugovori ,plaće itd...
    Silversea,je kompanija koja ima svojih prednosti i jedine mane a to je jako male place!! bar po mom sudu,imaju gresku u radu tj. primaju ljude bez ikakvoga predhodnoga iskustva u radu(struci),vjerovatno zato sto fali kadra, a i ljudi koji imaju znanja nece ici raditi za male pare.ja prije 5 mjeseci nisam bio nista drukciji od tebe i ja sam trazio da idem kao asistent(naravno zelja mi je bila na kruzer ali oni ne primaju asistente osim koliko ja znam broda dalmacija i adriana) i da ovo sam zaboravio jos jedna mana ili mozda ne ali elektricari nemaju status oficira.

i tako sam ti ja poslao CV skoro svim agencijama, vise njih me je zvalo(i nudili samo cargo pretezito kontenjere)ali i medu njima agencija Zovoric koja mi je ponudila da idem na Silversea iako prijasnjeg iskustva na brodovima nemam ali imam iskustva na kopnu( i opet sam se bojao ocu li se snaci) i tako da meni se nije bilo tesko adaptirati na brod ,cca u 15 dana sam pohvato sve konce.ali bilo je drugih ljudi koji nisu imali nikakvoga iskustva i tu je bilo problema ponajvise njima je bilo neugodno jer teba rijesiti problem a neznaju kako.

i tako ti savjetujem ako nemas predhodnoga znanja i iskustva idi trazi negdje za asistenta ,a ako imas znanja(ne tipa provlacio sam kabele i neke istalacije)javi se agenciji Zorovic vjerujem da ce naci nesto za tebe.

BTW. ugovor je 4-2 imaju 5 brodova +1 u novogradnji za pocetnika mislim da je ovo dobra kompanija.(bar je meni bilo dobro)

p.s

na brodu bi se najbolje snasli elektromehanicari tj osobe koje popravljaju bijelu tehniku tipa ves masine i sta se sve nalazi u kuzini i slicno jer to je uglavnom poso 2 elektricara na brodu.

pozz

3RD Electrican
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

Hvala elektroničar na jako detaljnom odgovoru,nemam baš iskustva ,u elektronici bi se nekako i snašao ali kao elektromehaničar ne, ali valjda ćemo i to nekako naučiti barem se nadam da hoću, jer ću morati, tako svugdje počinju električari na putničkim brodovima,tako su mi rekli..

pozdrav

Banned
    Datum registracije
    Sep 2008

Ajmo ekipa, pucajte. Od masu kombinacija evo danas jos jedna, pa ako imate sto reći biće mi drago da čujem iz prve ruke.....

Banned
    Datum registracije
    Sep 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od iguazu Vidi poruku
    Ajmo ekipa, pucajte. Od masu kombinacija evo danas jos jedna, pa ako imate sto reći biće mi drago da čujem iz prve ruke.....
    Ajmo sta ste se stisli, frka mi je.......

edward
    Guest

Početno

sto dalje bjezh cha od te firme i tih brodova.ako bash nije frka,nemoj se tamo petljat.ne znash koga ili shto bi prvo bacio u more,dal talijane ili filipince.

Banned
    Datum registracije
    Sep 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od edward Vidi poruku
    sto dalje bjezh cha od te firme i tih brodova.ako bash nije frka,nemoj se tamo petljat.ne znash koga ili shto bi prvo bacio u more,dal talijane ili filipince.
    A to ti je isto ka da te pitam za neku sinjorinu a ti tako. Mozda ti ne volis felacio a ja obozavam. Razumis?Daj to malo objasni....

Prvi kuverte sea_st avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Firma
    TK

Početno

Iguazu, evo ti link za post koji je stavia jedan struja: http://www.pomorac.net/showthread.php?t=169
    Inace, mozes provjerit sve postove koje je on stavia (mislim da je pisa dosta o to firmi)
    ...ca smo na ovom svitu...

Banned
    Datum registracije
    Sep 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od sea_st Vidi poruku
    Iguazu, evo ti link za post koji je stavia jedan struja: http://www.pomorac.net/showthread.php?t=169
    Inace, mozes provjerit sve postove koje je on stavia (mislim da je pisa dosta o to firmi)
    Fala čovik na trudu Vidim te kako uzivas s internetom na brodu

edward
    Guest

Početno

A to ti je isto ka da te pitam za neku sinjorinu a ti tako. Mozda ti ne volis felacio a ja obozavam. Razumis?Daj to malo objasni....

je,isto tako pichka je zhenski spolni organ,a pizda karakterna osobina.

Banned
    Datum registracije
    Sep 2008

Početno

je,isto tako pichka je zhenski spolni organ,a pizda karakterna osobina.
    Je , je ali mislio sam da mi objasnis tvoje lose razmisljanje o silversea-u....

edward
    Guest

Početno

aaaaa....

pa recimo ovako,panatika je slaba dozlaboga,neshta malo se poboljshala pred kraj mog ugovora,ali iza devet navecher nema nishta za pojest ni za popit,chak ni gvardija.potom,placha nije neka,ne znam jesu li shto digli ali kad sam ja bio bila je zhivi ochaj.

nadalje,stav talijana (chitaj:kapo,barba,staf) je kako je to specijalna firma i maltene oni su izmislili cruising biznis a svi ostali su totalni shupci.chak je i medju nashima koji su na toj firmi a nisu bili nigdje prije ni poslije stav vrlo slichan.

dalje,sve se radi totalno amaterski,tresu se brda,rodi se mish,posadi se uchestalo prijeti otkazima ako bude prigovora od strane PSC i sl.

stafa se ne smije nishta pitati,e a kad je problem neki onda se prvo trazhi zhrtva pa se tek onda ide rjeshavati.

samo za primjer,inspekcija je nashla preveliku kolichinu klora ili neshta slichno u pitkoj vodi jednom,i pogodi tko je najebo?

uglavnom,shest zvjezdica za putnike,konc logor za posadu,osim ako nisi talijan.

plus shta komandant i kapo nose redikulozno sharene shtrike,jednu shiroku,dve tanje,heliosovo oko,i krunu.

ko da su jebeni viceadmirali...

3rd Officer Pelorus avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    Ostao bez posla

Početno

.....komandant i kapo nose redikulozno sharene shtrike,jednu shiroku,dve tanje,heliosovo oko,i krunu. ko da su jebeni viceadmirali...
    Hehehehe .... Mogu ih zamislitit ...

Chief Off
    Datum registracije
    Nov 2008
    Firma
    BOG

Početno

Ajmo sta ste se stisli, frka mi je.......
    Ne znan preko koga ides ? Mozda V-ship u rijeci ?
    Talijani,gluma,para losa,ali dobra odskocna daska !
    Odradi ugovor i bjezi !

Kadet bo.ian.merlic avatar
    Datum registracije
    Apr 2009

Ima li tko kakva iskustva sa Silver Sea Cruises , place oficira , duljina ugovora ,opca atmosfera, nacionalnosti ... ?

asistent soferu Turist avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    tamo amo way

Početno

E jesi ga uletija. A da se bilo predstavit ili pozdravit. Prosvrljaj po trazilici i naces ponesto.

http://www.pomorac.net/showthread.ph...ghlight=silver

Inace, dobro nan dosa

Prvi kuverte sea_st avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Firma
    TK

Početno

btw, trazi vam siversea cr. ljude preko maritime connectore
    ...ca smo na ovom svitu...

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od bo.ian.merlic Vidi poruku
    Ima li tko kakva iskustva sa Silver Sea Cruises , place oficira , duljina ugovora ,opca atmosfera, nacionalnosti ... ?
    Sve sta je napisa turist stoji.
    Pa nemoj da dobijemo dojam da si samo dosa da nas iskoristis i onda vise nikad log in?
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Clan Posade
    Datum registracije
    Aug 2008

Početno

bio sam kod njih tri ugovora, , plaća 1. na računu, internet, dobar smještaj, svaki dan u portu..a porti znaju bit atraktivni, posada uglavnom mlađa, dakle sve ok. ali dogodi li ti se nezgoda kao što je bio slučaj sa mnom, nemoj očekivati razumijevanje ili pomoć, samo sudom možeš ostvariti kakva takva prava, ali tako je na svim kompanijama, zar ne?

Kadet bo.ian.merlic avatar
    Datum registracije
    Apr 2009

Početno

Hvala! na linku s informacijama . cini se da sve svodi na : â??odradi ugovor kao odskocnu dasku I bjeziâ?ť
    Nazalost isto sam mislio I za T.E.L. , o katastroficnosti te Co. je vec pisano pa necu ponavljati â?? samo potvrdjujem , odtamo sam mislio doskociti na jadroliniju ali site im je potpuno bezvredan sto se zaposlenja tice , valjda ne traze bez-veznjakovice . Tako da moram dalje.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •