Ma na Royala je odlicno samo mi smo narod koji se uvik zali bilo dobro bilo lose glavno da se zalimo,ne kazem da meni mozda nece bit puna kapa ovog sistema za kojih 5 god ali za sad je tu odlicno,bolji ugovor`i lova tesko da ce se nac u kruz industriji,a na kojem si brodu asu...
Sta bude bit ce
Posljednje uređivanje od walk alone : 10-21-2011 at 10:33 AM Razlog: Krivo ime
Sta bude bit ce
Ima li tko koji drugi kontakt za ukrcat se za na most osim onog Frank Nilsena? Ne jebe on ni 5% .... a navodno da im fali 2/o, tako mi prijatelj kaze, dok Frank kaze vise srece drugi put
Ajmo ljudi...dajte te informacije od agenata, adresa da li se tra?ži kadar i ostalih stvari da se mo?žemo i mi ostali smrtnici ukrcat na kakvog pasanđera tipa RCCL, NCL...
Posljednje uređivanje od cepo : 02-04-2012 at 07:43 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
Kad san tia nisan smia kad san moga nisan tia..
?*to se tiće adresa agenata i firmi skupio sam popriličan broj sa foruma, svaka čast ali izgleda da ja kolega cepo u pravu...potrebna je sreća a ja bi dodao i strpljenje. ?*aljem i ??aljem aplikacije i sad mi ostaje samo da opet ??aljem i ??aljem i naravno čekam. Za sad nemam sreće ali rekao bi jedan moj prijatelj (bio je poprilično u balunu), karta je okrugla. Nije mi jasno kako saznate kad i koja firma organizira interviju za kadar?
Kad san tia nisan smia kad san moga nisan tia..
Za banderase
Oscar Castillo
OCastillo@rccl.com
If You can't fix it with a hammer,
you've got an elecrical problem!
kolika je sad palca na royala za 2/off
Već sam negdje vidio za Zorovića da čovjek krca tamo na??e i po??ten i sve to, svaka mu čast, na?? čovjek. Poslao sam mu par mailova pa ćemo vidit. Na ove adrese sam za sad poslao mail-dva:
CARNIVAL: Fleet.Recruitment@carnivalukgroup.com
suzana.zagar@ri.t-com.hr
NCL: shipboardresumes@ncl.com
RCCL: claudiamartin@rccl.com
MCelano@rccl.com
trivera@rccl.com
fnilsen@rccl.com
Poslao sam i par mailova na ove:
rebeccam@vikingrecruitment.com
recruiting@zorovic.hr
webmaster@cruiseshipjobs.biz
?*to se tice RCCL i NCL od pro??le godine sam registriran kod njih na njihovoj web stranici. Imaju moje podatke samo jo?? uvijek nemaju potrebu valjda.
Shvatio sam da treba bit uporan i dosađivat im te čekat priliku i pravo vrijeme.
![]()
bas trazim na toj stranici kako poslati aplikaciju i ne vidim nigdje tu opciju, nasao sam samo za osoblje Employment Power - Shipboard employment opportunities stranicu. gdje je na navedenoj stranici prijava za deck ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)