Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 22 od 25 PrviPrvi ... 122021222324 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 421/499
    Kadet
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Trenutno u autozubaku na jahti

Početno

Citiraj Prvotno napisano od mili_vanili Vidi poruku
    ...mile vracaj se na celebritija....
    Prijatelju ni za 10000 $ dolara mjesecno s onom Grckim debilima, nema tih novaca....

1 st Officer
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    RCCL

Početno

Ma na Royala je odlicno samo mi smo narod koji se uvik zali bilo dobro bilo lose glavno da se zalimo,ne kazem da meni mozda nece bit puna kapa ovog sistema za kojih 5 god ali za sad je tu odlicno,bolji ugovor`i lova tesko da ce se nac u kruz industriji,a na kojem si brodu asu...
    Citiraj Prvotno napisano od struja 7 Vidi poruku
    Evo da i ja napisem par rijeci o iskustvima s royala, toliko mi je lose bilo da mi ne pada na pamet da se vratim na carga vise. Zadnje 3 godine sam bio na relativno dobroj kompaniji KGJS sa nesto manjom placom i istim ugovorom kao i na royala tako da lova i ugovor nisu igrali nikakvu ulogu u odluci da podjem na royala. Dosta vise posla imam na royala nego sto je to bilo na tankerima radi se svaki dan minimalno 10 sati, ovu godinu sam 2nd Electrical Engineer zaduzen za hotel iducu godinu u 5. mjes idem na drugu poziciju i tad ce mi i posao biti dosta laksi al meni osobno ovo odgovara jer mi je cijeli dan ispunjen i vrijeme mi leti. Prva dva tjedna su mi bila katastrofa dok mi sve to nije malo leglo i dok sam malo upoznao brod koji je stvarno ogroman i trebat ce mi dosta vremena dok sve pohvatam. Svi elektricari su bili spremni mi pomoc sta god mi je trebalo, valjda sam imao i srecu da sam upao u tako dobru ekipu. U makini je dosta nasih ljudi sto meni osobno puno znaci, cijeli ugovor nije bilo jednog jedinog dana da sam mogao reci da mi je dosadno, bilo na poslu bilo poslje posla. Svaki tjedan sam bio barem jedanput negdje vanka ili na kupanju ili u shoppingu ili na rucku, svaki porat mogu izaci ako hocu 2-3 sata bez problema. Na tankeru su mi glavna zanimacija poslje posla bili filmovi, na royala u 10 tjedana nisam ni upalio TV. Sad tek vidim zasto su rijetki oni koji se sa putnickih brodova vrate na carga, a svima vama koji ste jos na carga bih preporucio ako imate sansu podjite na putnicke pa makar i za manju lovu ja vise nemam osjecaja da radim na brodu, nema valjanja nema promjene vremenskih zona spavas normalno svaku vecer a vjerujte mi puno sve to znaci, puno znaci i kad unaprijed godinu dana tocno znas kad si doma a kad na brodu pa svoj odmor mozes i kvalitetno isplanirati. Dosta sam postova tu citao od ljudi koji seru po royalu, pitao bih ih samo zasto su jos uvjek tamo ako im je tako lose, zasto se na vrate na carga ili ne podju na carnivala lumpovat ako im je do toga??? Moje misljenje je da trenutno bolji posao ne mogu naci, mogu dobiti par hiljada godisnje vise na nekim LNG ili slicnim brodima al nije sve ni u zelembacima.
    I za kraj, da, upao sam na royala bez ikakve veze u officeu, nikoga na firmi od prije nisam znao ispunio sam online aplikaciju i dogodilo se, zvali su me, prosao sam pismeni test i onda interview sa inspektorom i sad sam tu di jesam i ne micem se odavde. Tako da svi vi koji mislite da se ne moze doci na royala bez veze varate se, treba biti uporan i slati aplikaciju svako misec dva nekad ce se otvoriti ja sam cekao vise od godinu i pol jer su me par puta zvali na interview dok sam bio na brodu.
    Eto toliko od mene ako koga sto zanima pitajte
    Sta bude bit ce

E/E struja 7 avatar
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    RCCL

Početno

Citiraj Prvotno napisano od walk alone Vidi poruku
    Ma na Royala je odlicno samo mi smo narod koji se uvik zali bilo dobro bilo lose glavno da se zalimo,ne kazem da meni mozda nece bit puna kapa ovog sistema za kojih 5 god ali za sad je tu odlicno,bolji ugovor`i lova tesko da ce se nac u kruz industriji,a na kojem si brodu asu...
    Na freedomu sam, a ti?
    If You can't fix it with a hammer,
    you've got an elecrical problem!

1 st Officer
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    RCCL

Početno

Ja sam na Allure-a ,cekaj jeli ono Freedom upa u nekakvu oluju prije koji tjedan ,na freedoma je bija jedan Marko Bilic sekondo kuverte,bili smo skupa na NCL-a prije dvi godine samo neznam jeli jos tamo.
    Citiraj Prvotno napisano od struja 7 Vidi poruku
    Na freedomu sam, a ti?
    Posljednje uređivanje od walk alone : 10-21-2011 at 10:33 AM Razlog: Krivo ime
    Sta bude bit ce

E/E struja 7 avatar
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    RCCL

Početno

Ja sam na Allure-a ,cekaj jeli ono Freedom upa u nekakvu oluju prije koji tjedan ,na freedoma je bija jedan Ante sekondo kuverte,bili smo skupa na NCL-a prije dvi godine samo neznam jeli jos tamo.
    Nema nijedan Ante na brodu, uletili su bili u neko nevrjeme na izlasku iz port canaverala ja sam se taj dan iskrcao tako da ne znam sto je tocno bilo

ass..man ties avatar
    Datum registracije
    Sep 2010

Početno

Ja sam na Allure-a ,cekaj jeli ono Freedom upa u nekakvu oluju prije koji tjedan ,na freedoma je bija jedan Marko Bilic sekondo kuverte,bili smo skupa na NCL-a prije dvi godine samo neznam jeli jos tamo.
    Marko mi je prika i je jo?? uvik je na freedom-u
    kad se ??porka?? s hfo, operi se sa mgo

1 st Officer
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    RCCL

Početno

Citiraj Prvotno napisano od ties Vidi poruku
    Marko mi je prika i je jo?? uvik je na freedom-u
    A bravo znaci jos je tamo,jer znam da smo u ito vrime bili na NCL-a i onda se on ubacio na Royala a tako i ja nekih 6 miseci poslje,jeli jos sekondo tamo ili? bas bi mu posla mail da ga pitam sta je bilo ovo neki dan kad su se valjali po 12 gradi....
    Sta bude bit ce

ass..man ties avatar
    Datum registracije
    Sep 2010

Početno

A bravo znaci jos je tamo,jer znam da smo u ito vrime bili na NCL-a i onda se on ubacio na Royala a tako i ja nekih 6 miseci poslje,jeli jos sekondo tamo ili? bas bi mu posla mail da ga pitam sta je bilo ovo neki dan kad su se valjali po 12 gradi....
    je je jos je uvik sekondo, cak je isa i prije kraja odmora jer in je triba
    kad se ??porka?? s hfo, operi se sa mgo

2/O v3dran avatar
    Datum registracije
    Dec 2009
    Firma
    Celebrity Cruises

Početno

Ima li tko koji drugi kontakt za ukrcat se za na most osim onog Frank Nilsena? Ne jebe on ni 5% .... a navodno da im fali 2/o, tako mi prijatelj kaze, dok Frank kaze vise srece drugi put

Clan Posade Dzingo avatar
    Datum registracije
    Jan 2012
    Firma
    Atl.plovidba

Početno

Ajmo ljudi...dajte te informacije od agenata, adresa da li se tra?ži kadar i ostalih stvari da se mo?žemo i mi ostali smrtnici ukrcat na kakvog pasanđera tipa RCCL, NCL...

2 off cepo avatar
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    RCCL

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dzingo Vidi poruku
    Ajmo ljudi...dajte te informacije od agenata, adresa da li se tra?ži kadar i ostalih stvari da se mo?žemo i mi ostali smrtnici ukrcat na kakvog pasanđera tipa RCCL, NCL...
    za royala ti ne tribaju informacije nego srica

Citiraj Prvotno napisano od v3dran Vidi poruku
    Ima li tko koji drugi kontakt za ukrcat se za na most osim onog Frank Nilsena? Ne jebe on ni 5% .... a navodno da im fali 2/o, tako mi prijatelj kaze, dok Frank kaze vise srece drugi put
    koliko sam ja vidia fale im mozda dva al sad uzimaju dosta spanjolaca
    Posljednje uređivanje od cepo : 02-04-2012 at 07:43 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
    Kad san tia nisan smia kad san moga nisan tia..

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

A moj kolega (torcidas ) kakve ti informacije trazis reci ti meni? pA sta nemas sve adrese agenata i firmi vecnapisane. Osim ako ti neznas da se otvorila kakva nova za ukrcaj na RCCL ili NCL?
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Datum registracije
    Jan 2012
    Firma
    Atl.plovidba

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    A moj kolega (torcidas ) kakve ti informacije trazis reci ti meni? pA sta nemas sve adrese agenata i firmi vecnapisane. Osim ako ti neznas da se otvorila kakva nova za ukrcaj na RCCL ili NCL?
    ?*to se tiće adresa agenata i firmi skupio sam popriličan broj sa foruma, svaka čast ali izgleda da ja kolega cepo u pravu...potrebna je sreća a ja bi dodao i strpljenje. ?*aljem i ??aljem aplikacije i sad mi ostaje samo da opet ??aljem i ??aljem i naravno čekam. Za sad nemam sreće ali rekao bi jedan moj prijatelj (bio je poprilično u balunu), karta je okrugla . Nije mi jasno kako saznate kad i koja firma organizira interviju za kadar?

2 off cepo avatar
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    RCCL

Početno

?*to se tiće adresa agenata i firmi skupio sam popriličan broj sa foruma, svaka čast ali izgleda da ja kolega cepo u pravu...potrebna je sreća a ja bi dodao i strpljenje. ?*aljem i ??aljem aplikacije i sad mi ostaje samo da opet ??aljem i ??aljem i naravno čekam. Za sad nemam sreće ali rekao bi jedan moj prijatelj (bio je poprilično u balunu), karta je okrugla . Nije mi jasno kako saznate kad i koja firma organizira interviju za kadar?
    ni ncl ni rccl ne organiziraju intervjue , nakon sta te prime priko maila ili te nazovu ka sta je bia slucaj kod ncl-a ili te niti ne nazovu nego samo posalju neki test priko maila ka sta je bilo kod rccl-a,nakon toga ide ljecnicki i ostale piz...

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Što se tiće adresa agenata i firmi skupio sam popriličan broj sa foruma, svaka čast ali izgleda da ja kolega cepo u pravu...potrebna je sreća a ja bi dodao i strpljenje. Šaljem i šaljem aplikacije i sad mi ostaje samo da opet šaljem i šaljem i naravno čekam. Za sad nemam sreće ali rekao bi jedan moj prijatelj (bio je poprilično u balunu), karta je okrugla . Nije mi jasno kako saznate kad i koja firma organizira interviju za kadar?
    koliko dugo ti vec saljes aplikacije u RCCL i NCL? Intervjue radi Princess u Splitu koliko znam. Zorovic te moze ukrcat na NCL-a jer je on tu sad kao neki zastupnik za Hrvate otkad je SSM dobio pedalu. Carnival nisam upucen ko krca ali mislim da pise o tomena forumu dosta
    Posljednje uređivanje od Dalmos : 02-04-2012 at 08:27 PM
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

E/E struja 7 avatar
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    RCCL

Početno

Za banderase

Oscar Castillo
    OCastillo@rccl.com

bic
    bic je odsutan
    3.Casnik bic avatar
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lng

Početno

kolika je sad palca na royala za 2/off

Datum registracije
    Jan 2012
    Firma
    Atl.plovidba

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    koliko dugo ti vec saljes aplikacije u RCCL i NCL? Intervjue radi Princess u Splitu koliko znam. Zorovic te moze ukrcat na NCL-a jer je on tu sad kao neki zastupnik za Hrvate otkad je SSM dobio pedalu. Carnival nisam upucen ko krca ali mislim da pise o tomena forumu dosta
    Već sam negdje vidio za Zorovića da čovjek krca tamo na??e i po??ten i sve to, svaka mu čast, na?? čovjek. Poslao sam mu par mailova pa ćemo vidit. Na ove adrese sam za sad poslao mail-dva:
    CARNIVAL: Fleet.Recruitment@carnivalukgroup.com
    suzana.zagar@ri.t-com.hr
    NCL: shipboardresumes@ncl.com
    RCCL: claudiamartin@rccl.com
    MCelano@rccl.com
    trivera@rccl.com
    fnilsen@rccl.com
    Poslao sam i par mailova na ove:
    rebeccam@vikingrecruitment.com
    recruiting@zorovic.hr
    webmaster@cruiseshipjobs.biz

?*to se tice RCCL i NCL od pro??le godine sam registriran kod njih na njihovoj web stranici. Imaju moje podatke samo jo?? uvijek nemaju potrebu valjda.
    Shvatio sam da treba bit uporan i dosađivat im te čekat priliku i pravo vrijeme.

2 off cepo avatar
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    RCCL

Početno

Citiraj Prvotno napisano od bic Vidi poruku
    kolika je sad palca na royala za 2/off
    2934$ svako 15dana,plus overtime 20$ po satu ako ga imas

Clan Posade marko_ormarko avatar
    Datum registracije
    Jul 2010
    Firma
    nigdje

Početno

Citiraj Prvotno napisano od BiliBrod Vidi poruku
    Sta se tice ukrcaja treba ispunit on-line aplikaciju na web stranicama fime Welcome to Royal Caribbean Shipboard Careers - Royal Caribbean Shipboard Careers
    bas trazim na toj stranici kako poslati aplikaciju i ne vidim nigdje tu opciju, nasao sam samo za osoblje Employment Power - Shipboard employment opportunities stranicu. gdje je na navedenoj stranici prijava za deck ?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •