Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/11
    Clan Posade
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno Celebrity cruises Zivot i rad

Dobro jutro potovani nazovimo vas kolege !!!!!!!!!!
    Ako tko moze da mi javi sto?
    evo tece 26 god. zavrsena kadetura, porucnicki( citaj bio 2nd. palube na putnickom) da ne spominjem i fax
    E sad ovo ljeto se malo zaj..... i sad doslo vrijeme da se ide negdje
    Ja ljepo poslo CV sve redom i javi se Celano(zove za nekog Kadeta ADO)
    Buduci da sam vidio dosta ljudi da je poslo tamo ici cu vjerovatno i ja
    E sad KOLIKO OD VAS KOJI SU POSLI TAMO JE AVANCANO ZA SEKONDA ili mu je ovo samo neka navlakusa?
    E ako :mi tko moze sto javit fala velika, ON mi je poslo vec ugovor evo zavlacim ga vec par dana mogu jos koji pa cu mu morat javit!!

Terco palube
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    valjda NCL

Početno

Citiraj Prvotno napisano od dbosolt Vidi poruku
    Dobro jutro potovani nazovimo vas kolege !!!!!!!!!!
    Ako tko moze da mi javi sto?
    evo tece 26 god. zavrsena kadetura, porucnicki( citaj bio 2nd. palube na putnickom) da ne spominjem i fax
    E sad ovo ljeto se malo zaj..... i sad doslo vrijeme da se ide negdje
    Ja ljepo poslo CV sve redom i javi se Celano(zove za nekog Kadeta ADO)
    Buduci da sam vidio dosta ljudi da je poslo tamo ici cu vjerovatno i ja
    E sad KOLIKO OD VAS KOJI SU POSLI TAMO JE AVANCANO ZA SEKONDA ili mu je ovo samo neka navlakusa?
    E ako :mi tko moze sto javit fala velika, ON mi je poslo vec ugovor evo zavlacim ga vec par dana mogu jos koji pa cu mu morat javit!!
    Majstore kako je pro??lo?Evo i ja san sad u nekoj pričici sa Celanom pa me zanima kakvo ti je iskustvo bilo? Unaprijed zahvaljujem

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Ja neman nikavog iskustva s dotičnim gospodinom i firmom za koju radi ali...
    Nešto me drugo nagnalo da odgovorim na ovaj post. Možda nije moje da se mišan, ali imaš brajo velika muda u ovakvoj situaciji zavlačit čovika koji ti daje posal i još šalje ugovor na potpis...
    Neznan koliko je pametno kockat se s takvom prilikom, mislin da možeš birat tek kad si u situaciji da imaš jedan siguran posal a onda tražit drugi...
    Neki bi dali sve da se mogu ukrcat...
    Nemoj me krivo svatit, ali divin se tvojoj ludosti

Clan Posade
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    freelander

Početno

čovik je samo oprezan,ipak ga šalje kao kadeta(a odradio je kadeturu i to na putnickom)..nije rekao da ce ga odbit,samo želi saznat malo vise o svemu..

pa nije vrag da nitko s foruma ne navigaje tamo..

Chief Mate / SDPO Kile avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    Bourbon Offshore

Početno

Majstore kako je pro??lo?Evo i ja san sad u nekoj pričici sa Celanom pa me zanima kakvo ti je iskustvo bilo? Unaprijed zahvaljujem
    Svima koji smo bili tamo je isto,nakon odradenog ugovora opet ti ponude za ADO bez obzira na Apprisal form,vec je 10x napisano na forumu pod Celebrity Cruises...procitaj temu pa ce ti biti sve jasno...

2/O mili_vanili avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    Celebrity Cruises

Početno

...ja i kile smo jedni od prvih sta su dosli na celebritija za ADO...berba jesen 2008...ako ne mislis odradit minimalno dva ugovor CITAJ 1 GODINU, ne dolazi....bez obzira na prijasnje iskustvo i appraisal VELIKE su sanse da ces morat odradit minimalno dva ugovora (mozda tri)....nakon toga slijedi odlicna placa 7400$, pozicija sekonda...pa ti sada vidi...
    Od mora do mora...

3/O tiamat avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    World wide

Početno

Citiraj Prvotno napisano od mili_vanili Vidi poruku
    ...ja i kile smo jedni od prvih sta su dosli na celebritija za ADO...berba jesen 2008...ako ne mislis odradit minimalno dva ugovor CITAJ 1 GODINU, ne dolazi....bez obzira na prijasnje iskustvo i appraisal VELIKE su sanse da ces morat odradit minimalno dva ugovora (mozda tri)....nakon toga slijedi odlicna placa 7400$, pozicija sekonda...pa ti sada vidi...
    Isao bih ja na 3 takav ugovora,samo da je radit,ali kad sam ga je bio zvao(prije cca 3 mj)rekao je da nema posla.
    A za NCL mi nis ne javljaju,iako sam prosao interview i potvrdjeno mi je da sam primljen...
    Kvragu...valjda to sve vise nis ne znaci......

Terco palube
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    valjda NCL

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Kile Vidi poruku
    Svima koji smo bili tamo je isto,nakon odradenog ugovora opet ti ponude za ADO bez obzira na Apprisal form,vec je 10x napisano na forumu pod Celebrity Cruises...procitaj temu pa ce ti biti sve jasno...
    Ma jesan Kile sve to pročita,al evo čovik je ostavia ovi post ima biće i 7 miseci,a bia je već 2nd na putničkome,pa me zanima kako su njega do?živili tamo.Od vi??ka iskustava na ovon forumu glava ne boli-ni najmanje

Chief Mate / SDPO Kile avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    Bourbon Offshore

Početno

Dozivili su ga tako da su mu opet ponudili za ADO-a heheh...
    Tesko je bez USA putovnice,gledam ove talibane sto su samnom bili na brodu,a sada su isli na najnoviju klasu Solstice za koju sam i ja dobio poziv,ali eto odbio sam...svi sekoni USA oficiri i neznas koji je vise u banani,ovaj jedan sta je crto poziciju na kopnu je tamo velika faca...a to sto crta pozicje po kopnu nije frka,ali tamo takvi imaju prednost eheheheh....

Salu na stranu ponavljam tko ima volje izgubiti 2 godine kao ADO neka pegla i radi i to je to...ali ne zaboravite da nema mjesta za svih i nema garancije za avancamenat...

3/O tiamat avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    World wide

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Kile Vidi poruku
    Dozivili su ga tako da su mu opet ponudili za ADO-a heheh...
    Tesko je bez USA putovnice,gledam ove talibane sto su samnom bili na brodu,a sada su isli na najnoviju klasu Solstice za koju sam i ja dobio poziv,ali eto odbio sam...svi sekoni USA oficiri i neznas koji je vise u banani,ovaj jedan sta je crto poziciju na kopnu je tamo velika faca...a to sto crta pozicje po kopnu nije frka,ali tamo takvi imaju prednost eheheheh....

Salu na stranu ponavljam tko ima volje izgubiti 2 godine kao ADO neka pegla i radi i to je to...ali ne zaboravite da nema mjesta za svih i nema garancije za avancamenat...
    Ja imam volje izgubit 2 godine,samo kako do njih koji su uvijet...ja imam sve....sta je potrebno..a opet nikako.
    Danas opet Mariana zovem,hehehehe

Clan Posade
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno pozdrav nakon 7 mjeseci

E kolege
    Sto da vam kazem nakon dugo vremena ponovno s vama, evo proslo 7 mjeseci, a nije se puno stvari promjenilo
    ja jos uvjek ADO, kako je netko reko pomogla bi putovnica USA
    ali, sad cemo vidit ponovno, neke se stvari jednostavno nisu poklopile
    bio sam blizu ali je....
    napravijo dva broda, tijekom ugovora su me prebacili na drugi brod, e tu je bila greska, umjesto obecane promocije posao sam na drugi brod gdje su mjesta bila puna, trebalo je ostat jos mjesec dana ali to nisam mogo, pun mi je kufer nakon 6.5mjeseci
    sad sam lijepo doma uzivam u Subotu na Solistice 3 tjedna na odmor pa cemo vidit sto dalje
    ako ikome treba kakve informacije neka se slobodno obrati, pa cu mu sve lijepo objasnit
    pozdrav

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •