Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/50
    kadet Moto1 avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    na lati

Početno Oceania Cruises

Im li ko kakvih saznanja o oceania cruises,cuja san da su in ugovori 3-3 on/off (za oficire) neznan dali su permanent,i tri su broda bivsa od renaissanca cruises klasa R sada preimenovani u Regata,Insignia i Nautica.Znan da je i nas kapetan iz Dubrovnika jos tamo koji je bija na Renaissanca ,isto tako znan da v ships vise ne krca na oceania cruises vec su napravili svoj management za posadu. Posto san i sam bija na bivsem Renaissancu na toj klasi brodova mozda ima jos ko ko je osta iz dana renaissanca
    www.oceaniacruises.com
    ca je zivot vengo fantazija

2/O mili_vanili avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    Celebrity Cruises

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Moto1 Vidi poruku
    Im li ko kakvih saznanja o oceania cruises,cuja san da su in ugovori 3-3 on/off (za oficire) neznan dali su permanent,i tri su broda bivsa od renaissanca cruises klasa R sada preimenovani u Regata,Insignia i Nautica.Znan da je i nas kapetan iz Dubrovnika jos tamo koji je bija na Renaissanca ,isto tako znan da v ships vise ne krca na oceania cruises vec su napravili svoj management za posadu. Posto san i sam bija na bivsem Renaissancu na toj klasi brodova mozda ima jos ko ko je osta iz dana renaissanca
    www.oceaniacruises.com
    ja sam trenutno na toj vrsti broda, azamara quest....
    Od mora do mora...

kadet Moto1 avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    na lati

Početno

lipisu to brodovi malo putnika i malo posade ko da si doma
    ca je zivot vengo fantazija

3/O tiamat avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    World wide

Početno

Pozdrav ljudi.
    Ima tko kakve kontakte za oceaniu?

Clan Posade Kadet avatar
    Datum registracije
    May 2008

Početno

Evo da malo ozivim temu...ako netko navigaje odi neka napise par rici

Aeng High Voltage avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    NCL

Početno

Bili smo skupa vezani u St.Petersburgu sa njihovim brodom ''Marina'' imam neke poznate tao pa smo popričali,uglavnom,ono ??to znam je da su ugovori 12 On/Off i 10 On/Off za oficire,imao sam priliku upoznat isto i kadeta makine ali nisam dobio informaciju za ugovor,e sad...plaće,po??to sam pričao s kolegom po du?žnosti,plaće su im nezamjetno manje nego kod nas na NCL-u ali su poprilično svi zadovoljni,manji brodovi=manje putnika=manje problema.....jedino ??to se tiče ugovora,izgleda da su ''fleksibilni''.....ponekad smjena nije na vrijeme i tako to,ali sve drugo je fer i korektno,tako da je kompanija za preporuku

1.Casnik-Moderator morskipas01 avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    yahta

Početno

ja sam bio na nautici prije jedno 7 godina, lijep brod, samo im plate nisu bile nesto a ni ugovori, a evo koliko vidim situacija se popravila, a i sreo sam neke moje stare skolske kolege u genovi prosle zime. radili su na izgradnji novog broda koji bi nekad sad trebao ic u more
    Posljednje uređivanje od morskipas01 : 07-29-2011 at 12:08 AM

Barba cruise line avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    dao otkaz

Početno

Citiraj Prvotno napisano od morskipas01 Vidi poruku
    ja sam bio na nautici prije jedno 7 godina, lijep brod, samo im plate nisu bile nesto a ni ugovori, a evo koliko vidim situacija se popravila, a i sreo sam neke moje stare skolske kolege u genovi prosle zime. radili su na izgradnji novog broda koji bi nekad sad trebao ic u more
    Brod je "Marina" i vec je u drugi ili treci misec ove godine bija u navigaciji,od sestre mi muz je tamo ka ch.electronic bija tokom gradnje,a i trenutno je isto tamo,ali sada grade jos jedan novi brod mislim isto u Genovi.
    Mene su zvali za prvog makinje,ali mi uvjeti nisu bili nesto privlacni(placa u $$$...)

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Citiraj Prvotno napisano od morskipas01 Vidi poruku
    Brod je posa, i porucija ti je Piskulic da te pozdravin puno..

Clan Posade morski_pas avatar
    Datum registracije
    Apr 2009

Početno

moje osobno iskustvo:

plaće su povećali za dosta posto u zadnjih nekoliko godina,međutim do??ao sam u situaciju da sa svim svojim brevetima i 5 godina iskustva na kruzerima imam znatno manju plaću od jednog dotičnog ??to se ukrcao preko veze bez dana iskustva i ??to mu ne bi dao dvije nacrtane ovce da ih čuva,kamoli da vozi brod.

smjenu i nije problem dobit,ali uglavnom ljude zovu nakon mjesec i pol godi??njega koliko sam sku?žio.mene su zvali nakon mjesec dana pa su dobili srednjaka

to je zato ??to imaju debilnu kadrovsku politiku i konstantno im fali ljudi

sms je na brodu jer nekakav sms mora biti i tu priča zavr??ava.amaterskiji posao od toga vidio sam samo na jo?? jednoj kompaniji.i opet priča gdje četiri gleda jedan radi.

za pojest i za popit ima,kako kad,zajebancije ima,kabina ok (jedino ??to je zabranjeno pu??enje )

uglavnom preporučio bih firmu za nekoga bez iskustva na putničkima,za zamrčit matrikulu i nać ??ta bolje.ova tri starija broda R klase iz mojeg osobnog iskustva su vrlo dobri za posadu,jednostavni i funkcionalni za rad,nema ničega nepotrebnoga dakle manje zajebancije....

kontakt ta-na capt.bo?žić ili direktno na prestige cruise holdings.

Aeng High Voltage avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    NCL

Početno

Citiraj Prvotno napisano od cruise line Vidi poruku
    Brod je "Marina" i vec je u drugi ili treci misec ove godine bija u navigaciji,od sestre mi muz je tamo ka ch.electronic bija tokom gradnje,a i trenutno je isto tamo,ali sada grade jos jedan novi brod mislim isto u Genovi.
    Mene su zvali za prvog makinje,ali mi uvjeti nisu bili nesto privlacni(placa u $$$...)
    Mo?žda Chief Electrician ? Ako je o njemu riječ,upravo sam se sa njime upoznao i razgovarao,a znam i drugog sefa struje,nekad bio na NCL-u....

Barba cruise line avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    dao otkaz

Početno

Citiraj Prvotno napisano od High Voltage Vidi poruku
    Mo?žda Chief Electrician ? Ako je o njemu riječ,upravo sam se sa njime upoznao i razgovarao,a znam i drugog sefa struje,nekad bio na NCL-u....
    Ne znam kako tu poziciju zovu na oceaniji ali on je bio na Carnivalu prije oceanije i nema kose po glavi

Clan Posade Kadet avatar
    Datum registracije
    May 2008

Početno

Znaci firma ok...evo aplicira san za 3off pa cemo vidit sta kazu...svitu fala na informacijama

Aeng High Voltage avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    NCL

Početno

Citiraj Prvotno napisano od cruise line Vidi poruku
    Ne znam kako tu poziciju zovu na oceaniji ali on je bio na Carnivalu prije oceanije i nema kose po glavi

E...upravo taj !

Struja KEYBOARD avatar
    Datum registracije
    Dec 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od High Voltage Vidi poruku
    E...upravo taj !
    Pozdrav High Voltage-u, proslo je dosta vrimena. Ja sam onaj drugi Ch. Elect. sta jos uvik ima nesto kose ali je na dobrom putu da je izgubi. Odma da te pozdravim i u ime Ioannisa jer cu zaboravit garant. Eto sam se vratija na svoju starinu sta bi se reklo. Za one koji neznaju, bio sam i sa Renaissanceom, pa sa Oceaniom kad smo pocimali i onda su mi se malo poigrali sa zivcima pa smo se pozdravili. Nikad ne reci nikad i nakon 4 (i preko) godina na NCL evo me nazad. Uvjeti ugovora , prvenstveno mislim na placu i trajanje su se drasticno promjenili na bolje. Doduse Renaissance je onda bila jedna od najpozeljnijih ako ne i najbolja kompanija ali primjenom one nase iz novije povijesti "ko je jamio jamio je" poslo sve kvragu. Sa povecanjem koje predvidjaju i druge godine trebali bi vas i stici, mislim na senior pozicije jer drugi i ostala posada imaju manje. Razlika izmedju mene i prvoga je ogromna.
    U office-u je masu ekipe koja je dosla se NCL-a i sve se vise implementira taj sistem. U biti krajnji ulagaci su nam isti - Apolo. Samo mala napomena za one koji misle dolazit da je ovo cisto hotelska firma i da oni vode glavnu rijec. Mi smo tu samo mali, mali crvici ali dobro placeni. Nema restrikcija kao na NCL-u (kamere, 0% alk.), hrana nemjerljivo, nemjerljivo bolja, brodovi manji osim ovog novog na kojemu sam (gradi se jos jedan), nema azipoda, pa ko voli nek izvoli. E bravo, ugovori su seniorima 10-10 tjedana i ako imas smjenu koja se rotira nije problem. Sve je manje i problema sa nizim cinovima jer kad je lova bolja onda je i osipanje kadra manje i smjene osigurane.
    Pozdrav

Aeng High Voltage avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    NCL

Početno

Eeee,pozdrav meštre,svaka čast na opisu,iz navedenog se čini da ćete pomalo pregazit NCL

By the way....ne idu ti privatne poruke !
    Posljednje uređivanje od High Voltage : 09-04-2011 at 09:08 AM

CEL Morski Vuk avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    NCL

Početno

Eto High Voltage, upozorija sam Keyboarda da ga spominjes ovdje pa se javija (jer i ja i on slabo pratimo forum ).
    Ipak on zna najvise o Oceania Cruises.
    Meni je on bija sef na Insigniji (ex R1) prije 8 godina...
    A i zaboravija je dodat da je izmedju Oceanije i NCL-a, bija jos i sef struje na Princess Cruises, sto se malo Hrvata moze pofalit...
    A na NCL-u nije ima srice, pa se tako moglo dogodit da i ja budem sef njemu da mi je dosa ovde na Jadu (i nevolju) .

Inace Oceania bi nas mogla pregazit po placama za seniore s obzirom na nase zadnje povecanje place s kojim vise/manje nismo dobili nista...

Aeng High Voltage avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    NCL

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Morski Vuk Vidi poruku
    Eto High Voltage, upozorija sam Keyboarda da ga spominjes ovdje pa se javija (jer i ja i on slabo pratimo forum ).
    Ipak on zna najvise o Oceania Cruises.
    Meni je on bija sef na Insigniji (ex R1) prije 8 godina...
    A i zaboravija je dodat da je izmedju Oceanije i NCL-a, bija jos i sef struje na Princess Cruises, sto se malo Hrvata moze pofalit...
    A na NCL-u nije ima srice, pa se tako moglo dogodit da i ja budem sef njemu da mi je dosa ovde na Jadu (i nevolju) .

Inace Oceania bi nas mogla pregazit po placama za seniore s obzirom na nase zadnje povecanje place s kojim vise/manje nismo dobili nista...

Ma ne voli se on hvalit,skroman je,he,he..... Sve ??ta si napisao stoji,sla?žem se! Jesi doma ili na brodu?

CEL Morski Vuk avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    NCL

Početno

Na Jadi sam, plovimo kao i Jadrolinija od Splita do Dubrovnika, malo do Grcke i Turske i tako...
    Sa Marinom od Oceanije se nikako trevit u isti porat, ponekad se izbjegnemo za dan...

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Morski Vuk Vidi poruku
    KAd sam vidia CBA novi umra sam od smija. Svi se zale ali znam jednoga koji govori da vam je diglo doro placu jer nezna da sam i ja dobia CBA na mail. Ali nekako bi reka da ce za 2 godine svi Hrvati otic kako su otisli i Skandinavci kad smo mi dosli.

POzdrav, a mozda se i vidimo kad dode Edin pa cu do ST-a pa izadi i ti.
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •