Bok..ima li netko mo?žda kakav kontakt email za Costa Crociere...hvala
Bok..ima li netko mo?žda kakav kontakt email za Costa Crociere...hvala
probaj ovo
jobs@us.costa.it
a za??to ?želi?? na costu
hvala..a da pitam za kadeturu posto mi je talijanski odličan..možda mi se posreći
ali je kad ode?? tamo sreća?
sad ozbiljno, bit će?? okru?žen talijanima, i to onima s juga italije koje ni??ta ne razumi?? kad pričaju između sebe. tu i tamo među njima se nađe koji rumunj.
jedan moj prijatelj rumunj, andrei-3rd engineer, rekao mi je kako je nivo gluposti kod tih talijana ne??to nemoguće.
ako ni??ta imat će?? hrpu glupavih brazilki i istočnoeuropljanki oko kojih se neće?? morat nimalo potrudit tvoje su i bo?žje ili da ih ?ženi?? ili na jednu večer, svejedno
svejedno, sretno![]()
a stari neznam..ja bi svakako proba na kruzere a baš birat ne mogu..šaljem molbe svugdje a jedino mi g.Tokić(west-wind) daje šansu...za početak idem na bilo kakav kruzer...ako ne uspije onda tanker..
na costi stalno ima nekih kadeta, bilo kadet engineer, ili kadet officer...
ali naravno sve talijani. javi jesu li ti poslali kakav ogovor, mene je kod coste kad san tamo do??a najvi??e začudilo ??to nije bilo hrvata uopće, čak ni među oficirima, pa i kod bijelog osoblja je bija samo ass. bar manager iz splita
jedino ja u shopu, kako mi je lipo bilo bez znanja talijanskog milina bo?žja![]()
ok..javljam sta ce bit ali ako je tako onda valjda ništa od toga..ali probat treba..
dabogda ti to uspilo prika. kad vidin one balvane tamo stvarno nema razloga da tebe ne prime, i talijanski sigurno priča?? bolje od njih...
inače nikako da skontam njihovu politiku zapo??ljavanja, tj kako tra?že radnike, npr odakle one grupe azijata tamo, na svim pozicijama od HK i ass bar managera, ima ih i među engineerima...i hrpica brazilaca i latinosa.
a para nelo??a, plaća se u eurima
zašto ne probaš ici preko west wind-a ako ti gosp.Tokic to nudi? Cua san da je covjek posten.
''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''
Najvjerojatnije idem preko west winda, jedini problem sto se otvara mjesto za kadete tek u aprilu a meni je to malo kasno...
Zna li netko kako je tamo sa kadetima..rade li ko mornari ili ima i mosta..tražio sam po starim postovima ali nitko nije ništa konkretno napisao...hvala
ima ti tu par ljudi koji su bili preko njega a i brat od Dalmosa je naviga ka oficir stroja tamo pa ti moze i on pomoc virujen..inace,ka sto san i reka,nije ti neka lova i tu ces bit po mediteranu al gosp.Tokic je posten covjek sto san ima cut a to je jako bitno,viruj mi....ja san isto s njim u kontaktu al bi triba imat prije ukrcaj ako bude..vidit cemo jos sve...
''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''
Nisam vam siguran za Costu,ali Disney u zadnje vrime daje oglase po raznim casopisima (npr Teleghraph)...ugl,traze ljude sa iskustvom...http://dcljobs.com/deckengine.asp
...ca smo na ovom svitu...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)