Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/17

Tema: Seven seas

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno Seven seas

Imali neko da je bija na Seven Seas-a i da nam moze reci kako je tamo na tim brodima. Brat mi ima ukrcaj na Navigatora u Brazilu 4.12 pa me interesira kakvi je dir po brodu. Tj ako je neko bija na NAvigatora kakvi je brod? imali nasih ljudi i tako? Ja san na brodu s jednim tipom ( bugarom) sta je bija na Seven Seasu ali prije 5 godina tako da su njegove informacije dosta zastarjele.
    Eto
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

2nd Off N3bULA avatar
    Datum registracije
    Nov 2008
    Firma
    JPC shipmanagement - ALI VOLIO BI OFFSHORE :)

Početno

Ima mozda neko informacije kakvi su ugovori na ovoj kompaniji, i kakve su od prilike plate za junior i 2nd deck officera.
    Hvala

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Ugovori u 4-2 u principu za oficire. Vecinom Talijani. Brat mi je sad amo vec dva misec ai placa je oko 4500$ . Kaze da je osrednja kompanija ali je dobra odskocna daska za velike firme tipa RCCL,NCL,CCL i PCL.
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Chief Mate / SDPO Kile avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    Bourbon Offshore

Početno

Evo informacija iz prve ruke,tj. druge

Chief koji je samnom sada u gvardiji je prije bio na Navigator-u i kaze da je brod u dosta losem stanju,nije star cca. 8 godina,ali nije bas u nekom stanju...
    Odnosi na brodu izmedu oficira su ok...ali crew i nije bas...znaci nema zabave,plesacica i tih stvari...

Love je isto slaba...2 nd off 4500$ kod mene je 7400$,a to je jako velika razlika...

Sto se tice gvardija,malo je drugcije nego na velikim kompanijama,nema puno ljudi,2 sekonda i chief i oni uglavnom rade sve...od smeca,sanitation-a...ma sve zivo jer su kratki sa ljudima...sto se inace ne radi na jacim firmama...

Ali za pocetak i zadalje je svakako ok ako se planira drzati na kruzerima...

2nd Off N3bULA avatar
    Datum registracije
    Nov 2008
    Firma
    JPC shipmanagement - ALI VOLIO BI OFFSHORE :)

Početno

Hvala za informacije.

seki
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    OSG

Početno

Kile pa javi se za preduzece koji put, nego kako ti je? U kojem ste diru...Karibi or?
    Bio sam na regalu al samo 3 tjedna...doktor me poslo doma na bolovanje sa bahama..hebiga.
    Javi se Djole ZG
    pozz

Chief Mate / SDPO Kile avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    Bourbon Offshore

Početno

Alo stari
    Poslao sam ti p.m. da ne spamamo temu...

Pozz

2nd Off. Kosma avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Royal Caribbean

Početno

Evo sam pri po ure prihvatija ponudu da idem ka kadet na Navigatora i sad nakon tri ugovora ka terco se opet vracam na pocetak, al eto, sta kad ocu vidit kako je na kruzerima i moram od negdi pocet. Sad me zanima zna li ko ima i sta nasih tamo i tako te stvari.

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Samo se nemoj opet nakon 3 ugovora sitit da bi volija ic na plinase.

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

zasto,razlicitost je potrebna

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

a jebiga onda ce se i za 10 godina jos osjecat ka mladic.Kad ga pitaju sta si na brodu on ce rec.Ja sam kadet.Sjedi 2.

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

more,koji put ne razmisljan tako daleko

Clan Posade
    Datum registracije
    Jun 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Kosma Vidi poruku
    Evo sam pri po ure prihvatija ponudu da idem ka kadet na Navigatora i sad nakon tri ugovora ka terco se opet vracam na pocetak, al eto, sta kad ocu vidit kako je na kruzerima i moram od negdi pocet. Sad me zanima zna li ko ima i sta nasih tamo i tako te stvari.
    crew management ti se spojia s oceania cruises ukupno 7 brodova + 2 u gradnji.nasih tih ima dosta od zapovjednika pa do kadeta. Ne znam na tvom brodu ,ali koliko sam cuo atmosfera je zadovoljavajuca.Nedavno je bilo u novinama kako kap.Brajcic kandidat za plavu vrpcu jer je s pobjegao piratima,on je na jednom od tih brodova isto.

Barba cruise line avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    dao otkaz

Početno

Dosta ljudi je u office-u,a i na brodovima sta je otislo sa Carnivala.Mene su isto zvali par puta,ali je lova nesto manja nego na CCL(prvi 8500$) tako da nista od toga.
    Traze ljude ali se bas nisu itnili sa ponudom.Ko je sa CCL-a prisa tamo uglavnom su isli na visu poziciju,a ja dalje od prvoga ionako nemogu,zahvaljujuci nasim zakonima i "nobelovcima"sa vise pomorske i iz vlade.Ugovori su im u principu 4-2,ali se moze dogovorit(meni su nudili 3-3).

2nd Off. Kosma avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Royal Caribbean

Početno

Hvala na informacijama. Sta se tice ugovora, tu su fleksibilni jer su mi rekli da mogu birat duzinu ugovora. Isto su mi rekli da je avancamenat moguc u tokom ovog ugovora, sad ako se to dogodi, super, a ako ne valjda drugi ugovor posto imam iskustva ka terco.

2nd engineer skot avatar
    Datum registracije
    Sep 2008
    Firma
    Star Cruise

Početno navigator

Stari ja sam se iskrca sa Navigatora prije 20 dana .Brod je u skveru u Bremenhavenu.Ljudi u makini su za 5 .kapo ti je nas Tonci Masle iz Dubrovnika Pva liga Tip.Imas jos nasih,Secondo iz Splita Slobodan i 1 makine ti sad dolazi iz Zadra .Brod ce ti biti kao novi.Posada je odlicna u makini.I talijani sta su doli su za 5.Stvarno je atmosfera odlicna .stvarno ja mislim da ce ti biti dobro.I moga bi vancati brzo ako imas brevet za casnika .place su ti razlicite kako za koga.Nas ti je sefty i barba ti zna biti nas .ako te jos sta zanima pitaj.

Kadet Kado avatar
    Datum registracije
    Oct 2008

Početno

Jel moze molim vas kakva informacija o direktnom kontaktu za REGENT! Barem preko PM!

Hvala unaprijed!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •