Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/5
    Kadet
    Datum registracije
    Apr 2011

Početno Carnival UK ( Cunard, P&O )

Bog svima

Carnival UK ( Cunard, P&O ) organizira interview poćetak 11 / 2011 u Splitu.

Tra?že strojare i električare... Na?žalost za palubu ni??ta za sada...

Evo dolje ??to tra?že od pozicija:

SSE
    1st eng
    ventilation off
    2nd eng
    3rd eng

1st eto
    2nd eto

Iskustvo na putničkim brodovima nije uvjet.

Ugovori su trenutno 4 / 2, ali od 12 / 2011 ili od 1 / 2012 će biti ponuđeni posadi ugovori 2 on / 2 off...:

Ukoliko je netko zainteresiran neka se javi..

Poz
    Martin
    021485625
    Untitled Document

Kadet
    Datum registracije
    Feb 2012

Početno Carnival UK

pozdrav,kakva je situacia na Carnival kruzerima trenutno sto se tice makine,ugovori,dali je AC Engineer u ranku oficira ili je kao i odi di sam trenutno di ni sama firma nezna što smo(talijanska firma...).Fala unaprid

Clan Posade
    Datum registracije
    Jun 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od batman Vidi poruku
    pozdrav,kakva je situacia na Carnival kruzerima trenutno sto se tice makine,ugovori,dali je AC Engineer u ranku oficira ili je kao i odi di sam trenutno di ni sama firma nezna što smo(talijanska firma...).Fala unaprid

A/C je u ranku prvog makinje ili prvog kuverte 3 strike

nemoj nikad gadit tanjur iz kojega jedes ,pa kakav bio jer nije nigdje savrseno kako bi mi mnogi htjeli

Kadet
    Datum registracije
    Feb 2012

Početno Carnival UK

Citiraj Prvotno napisano od reful Vidi poruku

nemoj nikad gadit tanjur iz kojega jedes ,pa kakav bio jer nije nigdje savrseno kako bi mi mnogi htjeli
    Tog se i drzim,ali nekad ti se jednostavno skupi,jebiga odi si po pola godine,dilis kabinu,i tako vec 6 godina,pa sam te mislia pitati kakva je situacia sa frizideristima na carnivalu,da ti budem iskren jedino zasto bi minja firmu je zbog dugih ugovora,ne trazim med i mliku,najmanji problem je raditi.pozdrav

Kadet
    Datum registracije
    Feb 2012

Početno UK Carnival

Citiraj Prvotno napisano od reful Vidi poruku

pozdrav reci mi kakvi su ugovori na carnivalu za AC Engineera(vremenski-placa),cuo sam se sa nekom gospodjom mislim da se zove caroline ili slicno,uglavnom sve je ok osim toga sto bih trebao imati certifikat za f gas i 2709 ref.sistem,pa sam te mislia pitati dali ima to u nas napraviti ili se mora piciti u englesku.pozdrav

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •