Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/4
    Frigorista Marino1986 avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    MSC

Početno Viking Recruitment

zanima me samo ako je neko cuo za Viking recruitment? posto sam tamo napravio profil pred par dana i danas dobio mail od Andrew Howartha da ako sam jos zainteresiran i slobodan i kad bi bio spreman. nista jos nisam odgovorio jer nisam siguran ako je to spam ili neki zajeb, pa ako netko nesto zna o njima bio bih puno zahvalan!

1.Casnik-Moderator morskipas01 avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    yahta

Početno

profesinalna , dobra agencija. malo preferiraju engleze ali jebiga nije sve savrseno. dobio 2 posla preko njih
    VIKING Recruitment ? For Cruise Ships and Super Yachts Worldwide

Clan Posade morski_pas avatar
    Datum registracije
    Apr 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Marino1986 Vidi poruku
    zanima me samo ako je neko cuo za Viking recruitment? posto sam tamo napravio profil pred par dana i danas dobio mail od Andrew Howartha da ako sam jos zainteresiran i slobodan i kad bi bio spreman. nista jos nisam odgovorio jer nisam siguran ako je to spam ili neki zajeb, pa ako netko nesto zna o njima bio bih puno zahvalan!

odgulio tri ugovora preko njih.malo čudan način obračuna plaća,plaće su malo bolje od prosjeka ali nema gre??ke,za ??to si potpisao i odradio,to dobije??,na vrijeme.fleksibilni za dogovor,organizacija na brod/s broda doma rekao bih i vrlo dobra.sve u svemu nelo??e,ne kompliciraju gdje ne trebaju,a da posluju s boljim firmama dobili bi ocjenu -5.

ovako,odličan 4+

Fiume edvin avatar
    Datum registracije
    Mar 2008

Početno Posao na The World

Evo za zainteresirane.
    Dobio sam mail od Miss Rebecce Mackenzie iz Viking Recruit. , a tra?že 1st Officer Navigationa za THE WORLD , od ResidenSea iz USA. Tko zna o ovome njemu dovoljno.
    Ponuđena lova i uvjeti su dobri za ovu vrstu broda. Ugovor 10/10 , lova permanentna doma i na brodu. Mail sam dobio jučer , kako vi??e ne radim na tim brodovima sa ?živim teretom, evo neka se zainteresirani jave. E da , uvjet je kapetanski i 5 godina iskustva na kruzerima ( jeda dio i kao Navigation sigurno)

Viking Recruitment Limited
    Viking House
    Beechwood Business Park
    Menzies Road
    Dover
    Kent, CT16 2FG
    United Kingdom
    Tel : +44 (0) 300 303 8191
    Fax: +44 (0) 130 482 7710
    Email: rebeccam@vikingrecruitment.com
    ....mladost je htjela daljine , luke bez tvoje topline
    al uvijek si bio i ostao grade če?žnja u srcu mom
    ja sam u tvojoj ,ti u mojoj du??i , Rijeko jer moj si dom

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •