Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 7 123 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/136
    leo
    leo je odsutan
    Clan Posade leo avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Princess Cruise Line

Početno Princess Cruises

evo gospodo,doma san,ako koga zanima stagod uvezi princess cruise line-a neka se javi

Barba zombi avatar
    Datum registracije
    Oct 2007
    Firma
    Garage I.N.C

Početno

Priko koga si upa ili kako se SADA upada tamo?
    ''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
    ''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''

leo
    leo je odsutan
    Clan Posade leo avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Princess Cruise Line

Početno

zombi evo ovako:krca ti ssm-split ship menagment,naravno puno ljudi je uproslosti imalo losih iskustva s njima ali sta se tice ukrcaja na putnicke oni su tu samo posrednici,jeli kada se vec ukrcas.
    oni traze iskustvo na putnickim ili visa pomorska
    na intervju ti oderu kozu,3 dana pranja mozga na simulatoru,engleski jezik test,psihotest,matematika,zadaci na kompjuteru itd.
    naravo njihov dojam kada te ugledaju je najvazniji.
    broj ti je 021558 522 trazi Mariju,simpaticna cura,mada oni imaju jos par cruise kompanija pa pitaj.
    nadam se da san ti pomoga.
    pozdrav leo

Barba zombi avatar
    Datum registracije
    Oct 2007
    Firma
    Garage I.N.C

Početno

fala prika
    ''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
    ''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''

Seki Mikaya avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    NCL

Početno

Ne traze ni Visu ni iskustvo, onaj ko ima Cruise iskustvo, sigurno ne ide na Princezu...
    Sibaj na intervju bez imalo straha i samo nemoj sutat...primljen si sigurno...

leo
    leo je odsutan
    Clan Posade leo avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Princess Cruise Line

Početno

nego di idu na ncl,mora bit da san ja to sve sanja ,dobro izvini seki sa ncl ti si u pravu....pozdrav

Seki Mikaya avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    NCL

Početno

Ne znam koji qurac odmah planete....pa to govorim iz vlastitog iskustva...a tu ih je jos dosta koji to mogu potvrdit....

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Leo nema ljutnje jer Mikaya je u pravu. JA san bija na tome sta si ti reka i sve je tako. Bija san kazem opet medu prvih 12 Hrvata koji su upali na Princess cruise line. Imali smo takvi intervju i nakon par godina nas 80 posto je otislo na druge firme. Carnival i Princess primaju vecinom ljude bez iskustva na cruiserima a svi oni koji steknu iskusvto idu di je manji ugovor i veca placa a to je u ovom slucaju NCL, RCCL ili Crystal cruise line. Nema tu ljutnje to je istina. A intervju je takav. Samo sta kad san ja isa na NCL 2006 godine prije ukrcaja je bija i pshiological exam u Halmstadu i Svedskoj koji san mora proci da bi upa za 2nd engineera na NCl. Posli su ga ukinuli jer je dosta ljudi popadalo. Eto a mislim da je danas dosta lakse upast na cruisere jer ima vise brodi i firmi ( fred olsen, Silver sea, i druge) Ovo su ti sve informacije iz prve ruke
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

leo
    leo je odsutan
    Clan Posade leo avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Princess Cruise Line

Početno

ma nema ljutnje,je malo ajde razumite ima misec da san bez duvana pa me svaka pizdarija ispizdi u glavu,i jos zena i mlaj,nadam se da razumite,a sta se tice tih intervjua meni je bilo ovako,13 ljudi sa vison i to traze da imas visu od strane ssm ili njihove to neznam,a ja san uletija u tih 13 posto iman iskustva sa cruizerima i posli 3 dana jebacine primi njih 4 i mene,i to znaci da traze visu ili iskustvo,eto ljudi pa nisan lud pizda mu materina.moze biti da je prije bilo malo drugacije.a sta se tice carnivala kap-u.!!!!Marossi neznam ko slaze ona pitanja na lap topu,6-godisnjak!!!

CEL Morski Vuk avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    NCL

Početno

Evo da i ja dodam svoje misljenje, a ne govorim napamet nego iz iskustva jer sam i ja proveo dvije godine na Princess i tri na NCL. Bio sam prvi Hrvat kojem je ponuđeno mjesto prvog ETO (ne u com-centru nego u stroju) na Grand class brodovima (i to tada na najnovijem). Bas tada sam Princessu dao otkaz, nakon sto su mi to ponudili. A zašto - zato jer mi je previše počelo smetati da radim isti posao za manju plaču od nekog Talijana ili Engleza. A ni ovima nije drago da netko može raditi taj posao bolje od njih i to za manju plaču, tako da sam shvatio da sam ipak nepoželjan tamo. Ako realno gledamo na stvari ni nama ne bi bilo drago da sad netko odjednom radi naš posao za manju plaču - koliko god se trudili - ljudi to nemogu prihvatiti.
    Princess je dobra kompanija za steći iskustvo na kruzerima, ali budućnosti za Hrvate tamo nema još ni danas.
    Ja osobno ne podnosim da me se smatra pomorcem drugog reda koji nemora biti plačen po poslu nego po putovnici.
    Na NCL je priča već u startu drukčija, ne plača se putovnica nego posao i godine na kompaniji. Nemoguće je reći da nije tu prednost biti skandinavac (normalno da je), ali nije ni velika mana biti Hrvat, tu nas se ipak daleko više cijeni nego na Princess.

Aeng High Voltage avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    NCL

Početno

Potpisujem sve gore navedeno od Morskog Vuka,lea i Dalmosa.Samo da dodam,ja sam prosao interview u SSM-a za Princessa i upao sam mudju nas 3 od 13 koliko nas je intervjuiralo,samo sta su nam svima ponudili manju poziciju od trazene.Eto kod mene je bila jedina mana sta nisam imao iskustvo na putnickom brodu,ali svejedno sam upao.Dakle...bitan je pristup i sama pojava covjeka,a o testovima da ne pricam,drilanje mozga ono...do pakla !

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Postovi primjedbi na tvrda slova su izbrisani jer kome to smeta neka negleda i neka promini forum. Jer mi smo ljudi koji rade svugdi po svitu i tipkovnice su vecinom engleske. JOS JEDNOM KOME SMETA NEKA NE CITA A MOLIM DA SE GLUPI POSTOVI NE OSTAVLJAJU. Amen
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

leo
    leo je odsutan
    Clan Posade leo avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Princess Cruise Line

Početno

evo vidite malo smo okrenuli temu,ali ima zanimljivih stvari,nego kako ste se ekipa prebacili na ncl,jos me zanima ima dosta prica da je rigorozno za popizdit,da se sve prati kamerama,da nema cuge,zene???koji kurac jeli to istina,ako i je istina pa nismo mi teolozi!!!!

Seki Mikaya avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    NCL

Početno

Ima dosta istine u tome..ali sve zavisi sto hoces u zivotu....kako bi nas Dalmos reko..Obitelj na prvom mjestu...manje vise imamo svi isti razlog zasto smo posli...lova, ugovor i ne gledat ona talijanska i poneka engleska govna....jesi li provo aplicirat......???? ustvari jesi li uopce zainteresiran....????

Aeng High Voltage avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    NCL

Početno

Ima masu kamera,prati se sve ali nije to bas tako kako neki opisuju,nije sad bas da cete lovit za svaku sitnicu....cuga je malo rigoroznija,pogotovo za duty watchkeeper-e...apsolutna nula tolerancije.A zene...ma niko ti ne brani ali svejedno moras i sa njima biti oprezan jer je dosta ljudi izgubilo posao zbog glupacetina,njoj grune u glavu i ona te prijavi a ti se pozdravi sa poslom.
    Ja sam ovaj ugovor imao situaciju di me je prijavila jedna rumunka za navodno vrijedjanje( da nebi bilo zabune,nije bilo nista izmedju nas),uglavnom...bili smo si o.k. na pocetku a poslije se polako pocela svadjati sa svima pa na kraju i samnom,njezini su je rumuni otkacili totalno i kako se njoj tlak dizao tako nas je sve malo-pomalo prijavljivala kod security-ja...za mene ju je on upozorio da to ne radi jer kako mi je i sam rekao,on joj je pojasnio da nezna u sta i u koga se dira....no ona je nastavila i napravila prijavu.Ja sam samo morao dati svoj 'statement' i cura je doslovno izbacena sa broda slijedeci dolazak u New York,posto su vidjeli da je mala lagano 'puknuta'....Uglavnom,security officer mi je u toj situaciji rekao da se i njemu gadi ta politika,ali zakon stiti zenu,i ako ona kaze nesto protiv tebe,njezina rijec je jaca od tvoje pa si ti misli......
    Shvatio sam ja uglavnom da se bolje drzat cim dalje od njih...

kapo Foranin avatar
    Datum registracije
    Sep 2008
    Firma
    jadrolinija

Početno

Na Princessa nison bia ali san bia na Disney Cruise Lineu di je senior managment bili Englezi i svi su Hrvati imali losa iskustva sa njima, pa pretpostavljam da je na Princessa ista stvar.
    Na NCL-u nema alkohola,malo su rigorozniji po nekim pitanjima ali zato je atmosfera za radit normalna i niko te ne tlaci.
    Sad tko sta voli neka bira ali znan da Cruise brod di su Enlezi moja noga vise nece ugazit.

2/O mili_vanili avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    Celebrity Cruises

Početno

Citiraj Prvotno napisano od High Voltage Vidi poruku
    ....cuga je malo rigoroznija,pogotovo za duty watchkeeper-e...
    pa nećeš sa bocom žeste na posal hehe.

a nađu li te u ovakvom stanju http://moronland.net/media/pictures/Drunk01.jpg u slobodnom vremenu bilo di po brodu, letiš doma

pa stoga ljudi moj, pamet u glavu....
    Posljednje uređivanje od mili_vanili : 10-29-2008 at 01:23 PM
    Od mora do mora...

Aeng High Voltage avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    NCL

Početno

He,he...ma naravno da neces,pa nisi lud...ali ima i takvih,ne brini.....

leo
    leo je odsutan
    Clan Posade leo avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Princess Cruise Line

Početno

mikaya,jeli se apliciras priko ssm ili priko maila?,ako i je priko maila posalji mi adresu,pozdrav

kapo Foranin avatar
    Datum registracije
    Sep 2008
    Firma
    jadrolinija

Početno

Apliciraj preko SSM jer ja san aplicira direktno ali su me uputili na SSM, tako da ti dode na isto.

Stranica 1 od 7 123 ... PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •