Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/9
    3/ENGINEER HR engineer avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Firma
    NYK

Početno azamara cruises

da li zna netko ne??to o ovoj firmi, je li ima na??ih , tko krca i kakve su plaće. na??a sam samo neke opće informacije na maritime connectoru ni?? vi??e

Clan Posade Tom_Ri avatar
    Datum registracije
    Oct 2009
    Firma
    Ni na nebu ni na zemlji

Početno

azamara ti je "kćer" firma od celebrity cruises, ima nekoliko manjih brodova koji primaju oko 500 putnika i furaju se na neku celebrity ekskluzivu, znači mrvicu vi??a klasa od celebrity cruises

aplicira se istom tipu kao i za celebrity (ako si marin officer - deck, engine ili elektrical engineer), uvjeti su isti kao i na celebrityju pa pročitaj na topicu o celebrityju ??to ljudi ka?žu

mail za aplikaciju je mcelano@rccl.com - mariano celano

ugovori su ti za ni?že oficire - kadete, treće elktričare, treće in?žinjere ??est mjeseci, a za vi??e 4

lova ti je (to je na celebrity, na azamari je mo?žda par sto dolara gore-dole) - kadeti 2000 usd, treći električar 4000, drugi od palube 4500, treći in?žinjer 8000, drugi električar 8000, drugi in?žinjer vi??e od 10 itd

i to ti je vi??e manje to

po??alji mail i papire na onaj mail s naznakom u subjektu za koju poziciju aplicira?? i za koju kompaniju

2/O mili_vanili avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    Celebrity Cruises

Početno

...odradio na azamara questu jedan ugovor 08/09 (prva stepenica na mom celebritu cruises putu)...to je bilo dok je azamara bila jos pod celebritijem...od nedavno su presli pod royala....mali brodovi, uzitak za radit, ali brate mili dosadno.....plus imas dosta overnighta tako da se ima prilike izaci vise nego na vecim brodovima...dok sam ja bio tamo odradio sam aziju 5 miseci (nezaboravno tajland, vijetnam, kambodza, japan, kina, malezija, indija, dubai......) i misec dana po mediteranu...
    Od mora do mora...

3/ENGINEER HR engineer avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Firma
    NYK

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Tom_Ri Vidi poruku
    azamara ti je "kćer" firma od celebrity cruises, ima nekoliko manjih brodova koji primaju oko 500 putnika i furaju se na neku celebrity ekskluzivu, znači mrvicu vi??a klasa od celebrity cruises

aplicira se istom tipu kao i za celebrity (ako si marin officer - deck, engine ili elektrical engineer), uvjeti su isti kao i na celebrityju pa pročitaj na topicu o celebrityju ??to ljudi ka?žu

mail za aplikaciju je mcelano@rccl.com - mariano celano

ugovori su ti za ni?že oficire - kadete, treće elktričare, treće in?žinjere ??est mjeseci, a za vi??e 4

lova ti je (to je na celebrity, na azamari je mo?žda par sto dolara gore-dole) - kadeti 2000 usd, treći električar 4000, drugi od palube 4500, treći in?žinjer 8000, drugi električar 8000, drugi in?žinjer vi??e od 10 itd

i to ti je vi??e manje to

po??alji mail i papire na onaj mail s naznakom u subjektu za koju poziciju aplicira?? i za koju kompaniju
    hvala ti stari na informacijama. pozdrav

Clan Posade
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od HR engineer Vidi poruku
    hvala ti stari na informacijama. pozdrav
    Pozdrav

Evo ovako iz prve ruke, ja sam na Azamari zadnje dvije godine i nemam namjere se micat ako me ne poceraju. Tocno je da smo vec godinu dana dio RCCL ali jos to nije sve doreceno. Dolaze nam ljudi sa Celebritiya a ne sa RCCL.
    Ugovori i plate su identicne onim na Celebritiyu i u dogledno vrijeme se nece mjenjati.
    Mislim da je jos uvijek kontakt osoba Celano ali nisam siguran. Mozda Celano samo za prvi put a onda se sad radi sa gospodom koja se zove Teresa Gisper Riviera ili nesto tako.
    Ako ti treba nesto konkretno tebi ili bilo kome ostalome ja sam voljan pomoci koliko mogu.
    Samo izvoli sa pitanjima. Ali molim te budi konkretan i brz, jer za 2 sedmice idem doma na dulji godisnji....

submarine doktor avatar
    Datum registracije
    Feb 2011
    Firma
    Cekam . . .

Početno

moze li se sta urgirat za 2nd Eng ,ili nekoga direktno da nazovem , molim vas javi te mi .
    unaprijed se zahvaljujem

Clan Posade ? ibenik avatar
    Datum registracije
    Dec 2010

Početno

Citiraj Prvotno napisano od doktor Vidi poruku
    moze li se sta urgirat za 2nd Eng ,ili nekoga direktno da nazovem , molim vas javi te mi .
    unaprijed se zahvaljujem

Pozdrav Doktore, ja nažalost nemogu ništa urigirat jer sam još student.
    Al kako pratim forum svakodnevno tija sam vas pitat kako je na kraju završila ona priča sa CHEVRON NIGERIA LTD? Jel bija spam, ako je bija molim vas da podjelite svoje iskustvo tako da drugi kolege znaju.

P.S. imate ode na forumu puno e-mailova i podataka o firmama pa pošaljite što više molbi pa ćete valjda dobit posao negdje.

Sretno u traženju posla.
    Posljednje uređivanje od ? ibenik : 03-30-2011 at 02:36 PM
    Be prepared for the worst, but expect the best.

submarine doktor avatar
    Datum registracije
    Feb 2011
    Firma
    Cekam . . .

Angry

a kako bi , to je bia fijasko , prevara ,i sve ih je vise ,samo neznam kako
    ja naletim na takve , uglavnom treba se paziti takvih ,
    pozdrav

Aeng
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    NCL

Početno

Citiraj Prvotno napisano od dbosolt Vidi poruku
    Pozdrav

Evo ovako iz prve ruke, ja sam na Azamari zadnje dvije godine i nemam namjere se micat ako me ne poceraju. Tocno je da smo vec godinu dana dio RCCL ali jos to nije sve doreceno. Dolaze nam ljudi sa Celebritiya a ne sa RCCL.
    Ugovori i plate su identicne onim na Celebritiyu i u dogledno vrijeme se nece mjenjati.
    Mislim da je jos uvijek kontakt osoba Celano ali nisam siguran. Mozda Celano samo za prvi put a onda se sad radi sa gospodom koja se zove Teresa Gisper Riviera ili nesto tako.
    Ako ti treba nesto konkretno tebi ili bilo kome ostalome ja sam voljan pomoci koliko mogu.
    Samo izvoli sa pitanjima. Ali molim te budi konkretan i brz, jer za 2 sedmice idem doma na dulji godisnji....
    Pozdravljam kolege

Ako bi mogli napisati,a obzirom da ste jos na brodu prepostavljam,a ne znajuci u kojem svojstvu,koje su duznosti 1 elektricara tamo,odnosno sto on osobno odrzava?Naime nesto sam se raspitivao i dobio sam opis duznosti koje vrijede za Celebrity na ponudu za Azamara brand ,a to je po spisku sve odreda,bez galley-a i laundry-a spomenutih.Zelio bih bas znati koji su sistemi gdje osoba na toj poziciji ide prva na problem.

Zahvaljujem unaprijed

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •