Evo moje situacije, zavrsija san za sss montera centralnog grijanja i klimatizacije, naknadno plozija majstorski ispit tj. vkv polozija san i za montera plinskih instalacija i imam ateste iz plinskog zavarivanja ( acetilen+kisik ) to mi je sve upisano u radnu knjziicu, engleski pricam sa onim sarmantni rade serbeđija naglaskomda san se cili u svoju struku i nije mi ni u peti bilo da cu sa tri banke u guzici trazit kako dalje, jer placa i uvjeti idu samo nizbrdo. Posto radin instalacije po hotelima, a cruiser mi pari ka hotel na moru kakve su mi sanse na njemu nac posa i za koje bi zanimanje uopce moga aplicirat. Razmisljan i o platformi ka cjevar, varilac, brodomonter... Znan da mi niko nece sredit ukrcaj na izvolte i zavrtit cu ja koliko god triba brojeva i poslat mali milion zivotopisa, ali bi mi dobro dosla pomoc da mi bude lakse se snac, neki putokaz odakle krenit i sta trazit

LinkBack URL
About LinkBacks
da san se cili u svoju struku i nije mi ni u peti bilo da cu sa tri banke u guzici trazit kako dalje, jer placa i uvjeti idu samo nizbrdo. Posto radin instalacije po hotelima, a cruiser mi pari ka hotel na moru kakve su mi sanse na njemu nac posa i za koje bi zanimanje uopce moga aplicirat. Razmisljan i o platformi ka cjevar, varilac, brodomonter... Znan da mi niko nece sredit ukrcaj na izvolte i zavrtit cu ja koliko god triba brojeva i poslat mali milion zivotopisa, ali bi mi dobro dosla pomoc da mi bude lakse se snac, neki putokaz odakle krenit i sta trazit
Odgovori s citatom
Vidim da je pod cruiseri ali brate dobar naslov i na prvu dojam puno govori o onome ko je otvoria post tj prestavia se. 
ali ne dan se je i ne sumnjan u svoje sposobnosti triba bit uporan i non-stop trazit pa cu nesto i nac
i lagano