Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/8

Tema: cruise job

Clan Posade
    Datum registracije
    Jan 2010

Početno cruise job

pozdrav svima,

jeli ko upoznat s ovom stranicom i dali je to samo prevara koja samo zeli da ima se uplati na racun i onda te ne kontaktiraju ili stvarno ti stvarno nadu ukrcaj!!!
    http://www.cruiseshipjob.com/
    inace trazim poso za 3rd officera i standardne odgovore dobivam, ono hvala na vasem interesu za nasu kompaniju trenutno nemamo novih mijesta, ako sto bude javit cemo vam se!!!

Clan Posade marko_ormarko avatar
    Datum registracije
    Jul 2010
    Firma
    nigdje

Početno

pozz i tebi, ovu sam str. i ja bio nasao i postavio isto pitanje kao i ti sad ali nitko mi nije odg. pretpostavljam da mislis na placanje app. form od 50$ http://www.cruiseshipjob.com/applicat.htm ?

Clan Posade
    Datum registracije
    Jan 2010

Početno

da tih 50$ mi nekako smrdi!!!
    dali je netko to uplatio i jesu li ga kontaktirali!!!!

Datum registracije
    Jul 2010
    Firma
    nigdje

Početno

ja nisam, da li je netko uplatio ne znam ali ako je sigurno ce odgovorit. na internetu nisam nikad nista platio, i takvog sam stava (ne mislim ni platit). ali imas stranicu shiptalkjobs.com tamo se registriras, napravis CV i sve ti je besplatno i pratis info o svim kompanijama koje krcaju. u biti imas dosta toga besplatno na drugim stranicama, ja sam na facebooku nasao lika koji zaposljava na kruzere i dobio sam od njega brz odgovor (cca 1 dan). lik se zove Petros Zarpanely njegov Direct Email: petros@mc-psl.com pa mu posalji upit ili odma zivotopis to ti je dzabe

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

pa sta vas 10 ne skupite svaki po 5 dolara(tako smanjujete rizik) pa pokusajte.Ako jedan upadne onda je sigurno i onda mogu i ovi drugi uplatit.
    Mozda ako je ovo problem ne bi bilo lose kontaktirat i Sindikat pomoraca Hrvatske gosp. Svalinu jer oni vode posebnu brigu o kadetima/asistentima, tj. o pripravnicima i vidit da li su voljni sponzorirat jednu ovakvu akciju.

Datum registracije
    Jul 2010
    Firma
    nigdje

Početno

hehe evo nam i frenkija ...ma nije problem (meni osobno) tih 50 dolara, ali ne zelim bit krkan koji ce strancu (i to jos preko interneta) dat i 1 lipu za nista. moje misljenje, i sad idem na kupanje.... do tipkanja

1.Casnik-Moderator morskipas01 avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    yahta

Početno

Neki dan sam bio u monacu radi nekog svog posla,i tip mi prica da ukrcava na dosta cruis kompanija, stavim adresu a vi provajte, jedino sto mogu rec da imaju lijep office
    Petros Zarpanely
    Monte-Carlo PSL SARL
    Monte-Carlo Palace
    7, Boulevard des Moulins
    Monte-Carlo
    98000 Monaco Cedex
    Office : + 377 97702950
    Mobile No. +377680869926
    Skype (phone only): mc.psl
    Direct Email: petros@mc-psl.com
    www.mc-psl.com

Clan Posade
    Datum registracije
    Jan 2010

Početno

evo jos malo ovih sumljicavih, zna li ko ko su i sto su. nesto mi smrdi jer im je mail hotmail, a nema nikakve domene ili kako li se to vec zove
    dakle evo e-mailova:

jubarturen@hotmail.com

patricmur@hotmail.com

a naso sam ih preko facebooka
    http://www.facebook.com/?sk=messages...7969907?v=info

Sto vi mislite a????

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •