Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/30
    leo
    leo je odsutan
    Clan Posade leo avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Princess Cruise Line

Početno Ukrcaj na Carnival UK

Evo ovako ljudi,

Radin ka ventilacija na P&O Australia, danas san prica sa James Wottonom koji radi u officu, Southampton, Carnival UK i pita me posto san ok s njim dali bi moga preporucit strojare, naravno ne mogu ih preporucit ali moga bi ukrcati par Hrvata zasto ne, ako mogu Indijci, Talijani Englezi i ostala bagra onda mogu i ja. Eto ljudi javite mi se, ja cu vas skupit i probat ukrcat. Naime za to kompaniju ukrcaje SSM ali eto zasto bi se islo priko njih ako se to sve moze direktno.
    Broj mobitela : 091 9109047
    Mail : leo_alajbeg@yahoo.com

Bilo bi dobro da se ima iskustva na cruzerima a ako ne vidit cemo mozda se uspije i bez iskustva.

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

naravno ne mogu ih preporucit

kako ih mislis ukrcat bez ovoga gore,kad si reka za njih,mislin da si ih preporucija,mozda ti to tako ne gledas,ali oni da

inace,svaka cast

asistent soferu Turist avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    tamo amo way

Početno

dobro in je pripelo kad je Wotton tako otvoreno pita. Ja san otisa ima godina dana i onda su in ljudi masovno isli ca. niki dan in je otisa jos jedan nas sa tvoga dila flote. ajde ako budes prica sa jameson pozdravi ga. kazi da ga je pozdravija prvi makine iz splita sta je posa ca prosle godine, znace ko je. jos mi zna napisat mail koji put.

inace nije lose ako se dogovoris za leave plan. ko oce ic na putnicke ovo mu je nelose za pocetak pa se kasnije maknit na bolje uvjete. Carnival UK uvjeti iz mojih iskustava su sr.... bija tamo 5 godina. bice dana za porez, nema straja. meni su i skolu bili platili i priplatili

leo
    leo je odsutan
    Clan Posade leo avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Princess Cruise Line

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Turist Vidi poruku
    dobro in je pripelo kad je Wotton tako otvoreno pita. Ja san otisa ima godina dana i onda su in ljudi masovno isli ca. niki dan in je otisa jos jedan nas sa tvoga dila flote. ajde ako budes prica sa jameson pozdravi ga. kazi da ga je pozdravija prvi makine iz splita sta je posa ca prosle godine, znace ko je. jos mi zna napisat mail koji put.

inace nije lose ako se dogovoris za leave plan. ko oce ic na putnicke ovo mu je nelose za pocetak pa se kasnije maknit na bolje uvjete. Carnival UK uvjeti iz mojih iskustava su sr.... bija tamo 5 godina. bice dana za porez, nema straja. meni su i skolu bili platili i priplatili
    Kokolo, evo ovako, je malo san se zajeba , razumi ja neznam za koga ako ga ukrcan mogu garantirat ali eto poist cu govno jebe me ali baren cu probat nase ukrcat, reci mi jesi li ti proba ovako nesto, ako nisi, zasto nisi, jesi li vidija po svitu kako se nacije drze zajedno, to mi isto trebamo napraviti, ali naravno svako cuva svoju guzicu

Turist, pozdravit cu ja jamesa ali od koga, od turista!!! daj ime boga ti pa nisi na kurvama, a sta se tice ukrcavanja ljudi na carnival uk, je i ja mislin da je 5000 eura malo za sekonda. daj brate mili pa tribamo se svi potrudit i ukrcavat ljude na bolje kompanije, pogledaj onog treceg sa televizije kad se iskrca sa ssm, pa zar ne bi takve ljude tribalo maknit od takvih skovaca i ponudit same sebe da ih ukrcamo na nase kompanije ako imamo mogucnost. Pozdrav kolege a umisto prazne price uradimo nesto.

ass..man ties avatar
    Datum registracije
    Sep 2010

Početno

pozdrav,??ta je sa asistentima na carnivalu-jel ih primaju uopće-uvjeti,ono malo love,i to??

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

reci mi jesi li ti proba ovako nesto, ako nisi, zasto nisi, jesi li vidija po svitu kako se nacije drze zajedno, to mi isto trebamo napraviti, ali naravno svako cuva svoju guzicu

jesan zmaju,nisan ima puno prilike,ali san u tiru priporucija 6 nasih di jesan i sve ih je uzelo,tacnije,prije 20 dana

leo
    leo je odsutan
    Clan Posade leo avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Princess Cruise Line

Početno

Citiraj Prvotno napisano od ties Vidi poruku
    pozdrav,??ta je sa asistentima na carnivalu-jel ih primaju uopće-uvjeti,ono malo love,i to??
    Je primaju asistente, ja mislin da je oko 2000 eura placa, nisan siguran, ako te zanima javi mi se pa cemo probat.

Pozdrav

Leo

1.Casnik-Moderator morskipas01 avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    yahta

Početno

[QUOTE=leo;78382]Kokolo, evo ovako, je malo san se zajeba , razumi ja neznam za koga ako ga ukrcan mogu garantirat ali eto poist cu govno jebe me ali baren cu probat nase ukrcat, reci mi jesi li ti proba ovako nesto, ako nisi, zasto nisi, jesi li vidija po svitu kako se nacije drze zajedno, to mi isto trebamo napraviti, ali naravno svako cuva svoju guzicu

ja evo garantiro bar za tridestoricu, a i opet cu ako bog da...

leo
    leo je odsutan
    Clan Posade leo avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Princess Cruise Line

Početno

jebalo majku niko se ne javlja.......bice svi imaju posal.

2.Casnik meho avatar
    Datum registracije
    Oct 2009

Početno

55555
    Posljednje uređivanje od meho : 06-02-2011 at 01:42 PM

leo
    leo je odsutan
    Clan Posade leo avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Princess Cruise Line

Početno

Citiraj Prvotno napisano od meho Vidi poruku
    A kako je za mehanicare?
    Samo filipi, do 2006 san ti radija ka meho na carnival cruise line-u, mada je mala lova bila, kontaktiraj nick cruise line, on je tamo mozda ti moze stagod pomoc.

Pozdrav covik

2.Casnik meho avatar
    Datum registracije
    Oct 2009

Početno

55555
    Posljednje uređivanje od meho : 06-02-2011 at 01:42 PM

Clan Posade
    Datum registracije
    Jan 2010

Početno

kakva je situacija za junior officire

leo
    leo je odsutan
    Clan Posade leo avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Princess Cruise Line

Početno

Placa ti je oko 3600 eura, ugovor kako se dogovoris, 3-2 ili 4-2, brodova ima starijih a ima i novih, sta te konkretno zanima?

leo
    leo je odsutan
    Clan Posade leo avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Princess Cruise Line

Početno

Citiraj Prvotno napisano od ties Vidi poruku
    ako si me ti zva, posalji mi mobitel da ti se javin, ja san danas posla mail jamesu, vikend nista vidit cemo u ponediljak

Clan Posade noriton avatar
    Datum registracije
    Dec 2010

Početno

a kako je za kadete ima n vi??u i govorin taljanski i engleski al san nalo star iman 27 skoro 28.. (radia san nesto drugo do sad) al mislin dat otkaz i probat se ukrcat..na kruzera ako moze

Barba crta zara avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    tatri-visoko gorje

Početno

svaka cast,bravo

mestre jedino mi nije jasno posto sam vec radija na karnivala,i ofice in je bija u monaku,jeli mislimo na karnival kompaniju ili agenciju,sigurno je glupo pitanje ali zbunjen san

jos jedanput svaka cast,

Kadet Baader avatar
    Datum registracije
    Sep 2008
    Firma
    T.M.A

Početno

vjerovatno je rjec o agenciji, samo da li jos vrijedi ova ponuda poslo sam ti mail cekam odgovor...

asistent soferu Turist avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    tamo amo way

Početno

covik van prica o carnival uk. office u southamptonu, richmond house. udrite u google za ostatak informacija.

ovo van je dobro ko oce na putnicke, uvik in fali svita, pogotovo zadnjih par godina

Barba cruise line avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    dao otkaz

Početno

Citiraj Prvotno napisano od crta zara Vidi poruku
    svaka cast,bravo

mestre jedino mi nije jasno posto sam vec radija na karnivala,i ofice in je bija u monaku,jeli mislimo na karnival kompaniju ili agenciju,sigurno je glupo pitanje ali zbunjen san

jos jedanput svaka cast,
    Carnival U.K je dio Carnival Corporation-a u Vel.Britaniji,a sastoji se od "par" kompanija Princess,P&O...i jos nekih manjih,koje skupa sa Carnival Cruise Line,Cunard,Holand America,Windstar,Costa Crociere,Seabourne...imaju zajednicko ime Carnival Corporation i istog "vecinskog vlasnika"(Mickey-a).

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •