Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Prikaz rezultata str. 21/30
    3/E igor83 avatar
    Datum registracije
    Nov 2008
    Firma
    TORM

Početno Ukrcaj

Sobzirom da sam vec prije mjesec dana prosao intervju za Carnival UK trebao bi ici krajem drugog mjeseca na Fire Refresher curse i jos ne znam kad bi trebao bit ukrcaj,nadam se odmah poslje tog kursa u Londonu.
    Ako je neko bio na pomenuti kurs volio bih cuti neke info i o samom ukrcaju kako je bilo kod vas koji ste prosli sve ovo.
    Hvala unarpijed

Clan Posade Electrician avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    Stena Drilling

Početno

Citiraj Prvotno napisano od igor83 Vidi poruku
    Sobzirom da sam vec prije mjesec dana prosao intervju za Carnival UK trebao bi ici krajem drugog mjeseca na Fire Refresher curse i jos ne znam kad bi trebao bit ukrcaj,nadam se odmah poslje tog kursa u Londonu.
    Ako je neko bio na pomenuti kurs volio bih cuti neke info i o samom ukrcaju kako je bilo kod vas koji ste prosli sve ovo.
    Hvala unarpijed

Koliko se sicam Advance Fire Course je obicno na Warshas Academy u Southampton, sto ti je oko 1 uru voznje od Londona.Prije je Carnival UK zna radit i tecaje u Portshmouth (Whale island -Navy) .Course je za razliku od tecajeva koji se rade kod nas za cistih 10 jer je dosta prakticnih(stvarnih) vjezbi i situacija u kojima se mozes naci. Ne tribas se brinuti,prolaznost je 98% obicno, nadam se da nisi u onih 2%.Imat cete ispit pismeni i prakticni.

3/E igor83 avatar
    Datum registracije
    Nov 2008
    Firma
    TORM

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Electrician Vidi poruku

Koliko se sicam Advance Fire Course je obicno na Warshas Academy u Southampton, sto ti je oko 1 uru voznje od Londona.Prije je Carnival UK zna radit i tecaje u Portshmouth (Whale island -Navy) .Course je za razliku od tecajeva koji se rade kod nas za cistih 10 jer je dosta prakticnih(stvarnih) vjezbi i situacija u kojima se mozes naci. Ne tribas se brinuti,prolaznost je 98% obicno, nadam se da nisi u onih 2%.Imat cete ispit pismeni i prakticni.
    A da li si iz Londona poslje kursa isao na brod ili se jos ceka ?
    Hvala ti za info nadam se da ce jos neko podjeliti sa nama sto zna.

Clan Posade Electrician avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    Stena Drilling

Početno

Citiraj Prvotno napisano od igor83 Vidi poruku
    A da li si iz Londona poslje kursa isao na brod ili se jos ceka ?
    Hvala ti za info nadam se da ce jos neko podjeliti sa nama sto zna.
    Prvi puta sam bio tamo nakon intervjua negdi 2004 u 4 misec, a ukrca sam se u 11 misec.Nema ti ukrcaj nista veze s time kad ces polozit. Ukrcaj ti oni planiraju tako da moraju vidit na koji te brod stavit, obicno podjes na jedan od brodova misec-dva,a nakon toga dobijes "svoj" brod na kojemu radis rotaciju po planu..Mozda se ovo sve vec prominili, ja ti govorim tocnije za Princess i P&O sada zavisi za koji brend ces radit!? Vise o ukrcaju tribas kontaktirat office da ti recu detalje, nitko ti nemoze odi dat savjet o ukrcaju!!! Jeli znas za koji brend bi triba radit i u kojem svojstvu??

3/E igor83 avatar
    Datum registracije
    Nov 2008
    Firma
    TORM

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Electrician Vidi poruku
    Prvi puta sam bio tamo nakon intervjua negdi 2004 u 4 misec, a ukrca sam se u 11 misec.Nema ti ukrcaj nista veze s time kad ces polozit. Ukrcaj ti oni planiraju tako da moraju vidit na koji te brod stavit, obicno podjes na jedan od brodova misec-dva,a nakon toga dobijes "svoj" brod na kojemu radis rotaciju po planu..Mozda se ovo sve vec prominili, ja ti govorim tocnije za Princess i P&O sada zavisi za koji brend ces radit!? Vise o ukrcaju tribas kontaktirat office da ti recu detalje, nitko ti nemoze odi dat savjet o ukrcaju!!! Jeli znas za koji brend bi triba radit i u kojem svojstvu??
    Pitao sam uospteno koliko je ko cekao za ukrcaj,ja sam sve zavrsio sto se tice papira i sada cekam.Skoro sam kontaktirao sa njima i rekli mi da jos nije odredjen brend za koji cu plovit i da bi ukrcaj mogao biti za 4 do 6 nedelja sa tim da moze da varira naravno.
    Hvala ti za info nadam se da necu dugo cekati a inace idem za 3RD engineer

Clan Posade Dzingo avatar
    Datum registracije
    Jan 2012
    Firma
    Atl.plovidba

Početno

Zna li itko kakva je situacija na Carnival za časnike palube? Imam samo iskustva na bulkovima, heavy lift a u matrikuli malo zamrčeno i Ro-ro passenger. Htio bih se maknut sa ovih zatvora od bulka na putničke ali neznam gdje i kako upast. Bio bih vam zahvalan na pomoći.

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dzingo Vidi poruku
    Zna li itko kakva je situacija na Carnival za časnike palube? Imam samo iskustva na bulkovima, heavy lift a u matrikuli malo zamrčeno i Ro-ro passenger. Htio bih se maknut sa ovih zatvora od bulka na putničke ali neznam gdje i kako upast. Bio bih vam zahvalan na pomoći.
    JA sam davno prije 9 godina (2003) upao s teretnih na putnicke tako sta sam isao na intervju za Princesa kad je bia u Hrvatskoj. Ode se redovno pise kad je intervju i decki se tako snadu. Pogledaj po forumu kadje intervju i koga da pitas i to ti je sansa za pocet. Isto tako Carnival je koliko ja znam dosta otvoren za upad s teretnih kad im zatriba. triba malo biti uporan i dosadivat mailovima i zvati na phone pa ces upast. Jer drzim se one da pametan uvik nade nacin a budala izgovor.

Sritno
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

2/O v3dran avatar
    Datum registracije
    Dec 2009
    Firma
    Celebrity Cruises

Početno

ja sam im se uspio javit na Fleet.Recruitment@carnivalukgroup.com trazili su mi scan porucnickog, poslo sam im, a nakon toga nista vise...ima li jos koji mail za palubu? ili kakva agencija?

Clan Posade Dzingo avatar
    Datum registracije
    Jan 2012
    Firma
    Atl.plovidba

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    JA sam davno prije 9 godina (2003) upao s teretnih na putnicke tako sta sam isao na intervju za Princesa kad je bia u Hrvatskoj. Ode se redovno pise kad je intervju i decki se tako snadu. Pogledaj po forumu kadje intervju i koga da pitas i to ti je sansa za pocet. Isto tako Carnival je koliko ja znam dosta otvoren za upad s teretnih kad im zatriba. triba malo biti uporan i dosadivat mailovima i zvati na phone pa ces upast. Jer drzim se one da pametan uvik nade nacin a budala izgovor.

Sritno
    Hvala, trebat će mi. Nastavljam sa slanjem dok ne upali. Stoji ta da pametan nađe način a budala izgovor ali ipak se ja držim one: Bolje se rodit bez k.... nego bez srece.

Citiraj Prvotno napisano od v3dran Vidi poruku
    ja sam im se uspio javit na Fleet.Recruitment@carnivalukgroup.com trazili su mi scan porucnickog, poslo sam im, a nakon toga nista vise...ima li jos koji mail za palubu? ili kakva agencija?
    Negdje sam iskopao i ovu gopođicu pa pokušaj: suzana.zagar@ri.t-com.hr
    Sretno!
    Posljednje uređivanje od Dzingo : 02-05-2012 at 09:31 AM Razlog: Neznanje

Clan Posade
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    JDN

Početno C uk

Pa jebote provrti malo po postovima !
    Dakle , SSM ti je radija ( mozda radi jos uvik ) za Carnival UK ( Princess , P&O England , Cunard i P&O Australia). Netribas se bojat tamo javit jer oni nemaju nista sa pomorcima ( ugovor , placa , letovi , rotacije itd ) osim organizacije intervjua. Broj tel je 021 558 558 i trazi nekog ko radi sa putnickom flotom. Radija san za Princess 7 godina , ukrca san se priko SSM-a i govorin iz prve ruke.
    Osim njih imas i Pasat - Split ( ne Sibenik). Pronadji na netu brojeve telefona i zovi.
    Ako nemas kapetanski sanse su male za dobit posal jer oficale kuverte uvik nadju medju Talijanima , Englezima , Skotima itd. Mozda se stagod i prominilo otkad san otisa ....

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •