Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/44
    Clan Posade
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    NCL

Početno Norwegian Sun

Dobar Dan

Imam ukrcaj na Norwegain Sun 10.07 za Navigatora u Doveru ima koga sa foruma da je bio na tom brodu ili je mozda radi na NCL.Zanima me sve po malo.

Unaprijed zahvaljujem

3rd Off. FC BARCELONA avatar
    Datum registracije
    Jun 2010
    Firma
    Doma.

Početno

KIKI 75 Je si br?že posa na??a svaka čast.Kad si ostavia mail na forumu javia
    san se za posa u Crystal Cruises Dag Kvande-u ali nemaju otvorenih mista za
    treće palube ka ni NCL. Mo?že?? pitat ekipu na temi o NCL-u, ali ako ti se ?žuri
    mo?že?? kome poslat na PM nekome samo ne znam ??to si po činu i jesi li u stroju ili na kuverti.

Clan Posade
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    NCL

Početno Ncl

Na kuverti sam , cuj na Crystala su vec popunili rupu dosao je covjek iz Rijeke i jos neki Talijan jer je vise nas dalo otkaze.A biti ce ih jos tako da se nemoras brinuti posla ce bit.
    Neznam gdje trazis i koliko iskustva imas na putnickim brodovima.Ali ja bi ti preporucio Carneval ili Princess kao opciju.Crystal je odlican ali te nece uzet bez godina iskustva,inace neznam gdje mozes dobiti vece novce za toliko nerada.

Sretno

Datum registracije
    Jun 2010
    Firma
    Doma.

Početno

Hvala ti Kiki.Inače imam 12 mjeseci iskustva na putničkim(odrađena kadetura)
    i polo?žen poručnički.Nisi mi reka koji si rang, ali pretpostavljn da ima?? dosta iskustva kad su te odma uzeli (2nd Off. Senior Watchkeeper ili Staff.) Ja bi ti
    poku??a pomoći ali na ?žalost ne mogu, evo prije dva dana dobija san odgovor iz
    Miamija da nemaju otvorenih pozicija za treće palube a poku??ava san gotovo
    ??est miseci i ni??ta.
    Najbolje ko ti mo?že reć to ti je na?? Admin Dalmo??,on je meni da neke informacije i uputija me, čovik je dugo na firmi,zna dosta o firmi, zna dosta
    ljudi na firmi i virujen da će ti sigurno odgovorit na sve tvoje upite ka ??ta je meni odgovorija.

Clan Posade
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    NCL

Početno Ncl

Hvala na informacijama probat cu kontaktirati Dalmosa.Ma imam vec neke prijetelje koji su tamo na firmi ma sve ti je to isto.Glavno da ne ispiru mozak sa glupostima,ajde tembi sretno u trazenju posla na cruiserima.Ja sam dosao na cruzere sa platforme pozicija koju su mi ponudili je 1st.officer Senior ili ti ga na kargu sekondo palube.

Pozdrav

Datum registracije
    Jun 2010
    Firma
    Doma.

Početno

To legendo, ba?? mi je drago da ima sve vi??e hrvata na visokim
    pozicijama ( 1st Off. Senior ) na tako dobroj kompaniji.Nadam se da će ti
    biti dobro, and stay in touch.

Pozdrav

1 st Officer
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    RCCL

Početno

Citiraj Prvotno napisano od KIKI75 Vidi poruku
    Hvala na informacijama probat cu kontaktirati Dalmosa.Ma imam vec neke prijetelje koji su tamo na firmi ma sve ti je to isto.Glavno da ne ispiru mozak sa glupostima,ajde tembi sretno u trazenju posla na cruiserima.Ja sam dosao na cruzere sa platforme pozicija koju su mi ponudili je 1st.officer Senior ili ti ga na kargu sekondo palube.

Pozdrav
    Ja mislim da ti je tamo jedan nas chief iz rijeke na sun-a,vjerovatno su ti ponudili 1st.off safety za lajbote,drillove,tj vise manje sve vezano uz safety...
    Sta bude bit ce

Clan Posade
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    NCL

Početno 1st.officer

Ne nazalos nisu tu poziciju sam ja htio, medjutim treba im 1st.officer Navigation.

Pozdrav

1 st Officer
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    RCCL

Početno

Ne nazalos nisu tu poziciju sam ja htio, medjutim treba im 1st.officer Navigation.

Pozdrav
    Auu mala razlika u placi a malo vise jebade sa chartpilotom,rutama,onom ludom NAPA-om(to je speed pilot)sva oprema na mostu je tvoja,neznam koliko si radija sa tim,ali ako nije kaki zahtjevni kapetan nije tako lose,imas tjedna izvjesca o opremi na mostu, nek ti sve funcionira i dobro,ma kad malo pocackas sam po tim stvarima snac ces se.
    Sta bude bit ce

Clan Posade
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    NCL

Početno

Ma bas tako bit ce sta Bog da i kako on hoce.
    Znat cu sve 10.07 kad dodjem tamo mislim da imaju i 2.oficira tamo ako se neveram to su Filipinci.

1 st Officer
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    RCCL

Početno

Ma bas tako bit ce sta Bog da i kako on hoce.
    Znat cu sve 10.07 kad dodjem tamo mislim da imaju i 2.oficira tamo ako se neveram to su Filipinci.
    Ma dasta nebi oni zvali da nisu virovali da mozes,a budu ti Kapetan,Staff Cpt, ch.off,1st off navigation,1st off safety,2 sekonda i jedan treci(kadet).
    Sta bude bit ce

Clan Posade
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    NCL

Početno

Pa to je cijela Nogometna ekipa nema zime onda.A sa kim je kadet u gvardiji?

1 st Officer
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    RCCL

Početno

Pa to je cijela Nogometna ekipa nema zime onda.A sa kim je kadet u gvardiji?
    Ako je novi onda s tobom bar tri miseca jer ti sa njim tribas proc onu ka obuku njegovu,objasnit mu sve i to,a poslje se rotira kako se dogovori sa sekondima,ti bi triba imat gvardiju od 19h-24 i ujutro od 9 do 13 bar mu je tako bilo u mene nemoj me vatat za ric jer znan da na par brodova drze i one tradicionalne gvardije.
    Sta bude bit ce

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Dobar Dan

Imam ukrcaj na Norwegain Sun 10.07 za Navigatora u Doveru ima koga sa foruma da je bio na tom brodu ili je mozda radi na NCL.Zanima me sve po malo.

Unaprijed zahvaljujem
    Ahoj

Bia sam na tom brodu. Jako je dobra ekipa i brod je uhodan i sve ide kao po spagu. Kao 1 navigator si ustvari senio prvi koji ima dvi ipo strike i prvi je u nekom rekularnom poretku na avancametnu za ch.officera. Ugovor je 12-12 tjedana placa zavisi od seniority-a ali mislim da je basic oko 8000 $ . U makini je ekipa odlicna ima najvise nasih.

Ukratko

Over and out
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Clan Posade
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    NCL

Početno

Hvala na informacijama znaci ekipa je Ok .To je najvaznije.
    Ma bit cemo u Baltiku stalno isti cruise nema tu sta.Stalno u krug.
    Ajde puno hvala nadam se samo najboljem.

Pozz Kristijan

Aeng High Voltage avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    NCL

Početno

Hvala na informacijama znaci ekipa je Ok .To je najvaznije.
    Ma bit cemo u Baltiku stalno isti cruise nema tu sta.Stalno u krug.
    Ajde puno hvala nadam se samo najboljem.

Pozz Kristijan
    Ajde stari ne sekiraj se nista,pitaj na PM ako ti treba kakva detaljnija informacija jer ovakvo laprdanje u javnosti a nemati pojma nego nagadjati je besmisleno
    Racunaj na to da si izbjegao dry dock za dlaku i uzivaj....Na kuverti ti je za sada od nasih jedino 1st safety koji je isto prvi put na putnickim brodovima.
    A druge ces detalje doznati uskoro kad dojes.....Nemoj slucajno zaboraviti donijeti onaj besplatni Jutarnji List iz Croatia Airlines-a

Citiraj Prvotno napisano od walk alone Vidi poruku
    Auu mala razlika u placi a malo vise jebade sa chartpilotom,rutama,onom ludom NAPA-om(to je speed pilot)sva oprema na mostu je tvoja,neznam koliko si radija sa tim,ali ako nije kaki zahtjevni kapetan nije tako lose,imas tjedna izvjesca o opremi na mostu, nek ti sve funcionira i dobro,ma kad malo pocackas sam po tim stvarima snac ces se.

Daj to malo bolje pojasni,jer sad i mene zanima sta je NAPA ? A ovu ''malu razliku'' u placi nebi uopce komentirao.....nemoj covjeku pricati gluposti kad neznas razliku izmedju 1st Officera i 1st Officer/Navigation-a.....
    Posljednje uređivanje od High Voltage : 07-02-2010 at 01:43 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Aeng High Voltage avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    NCL

Početno

Uz ovakvo objasnjenje odmah mi je jasnije zasto nam podivljaju generatori i propulzija kad su ovakvi majstori na mostu

Clan Posade
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    NCL

Početno Ncl

Hvala na informacijama javit cu se na PM.

Pozz Kristijan

1 st Officer
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    RCCL

Početno

Citiraj Prvotno napisano od High Voltage Vidi poruku

Uz ovakvo objasnjenje odmah mi je jasnije zasto nam podivljaju generatori i propulzija kad su ovakvi majstori na mostu
    HA ha a o cemu ti pricas ako nemas pojma,to je tako bilo i na mom brodu,ala divljaju generatori,propulzija sta ovi gori rade,care valjda je to izmislija neko ko zna malo vise od tebe ako je to proda za pustu lovu,sta si tako napaljen na tu NAPUpa si je podeblja,a ovo tvoje gori necu komentirat sigurno znam razliku 1st off.safety-a i 1st.off navigationa i koja je razlika u plac u samo neznan znas li ti o cemu se radi,ali vidin s kim se prepirem to ono majstori most-makina tako da odustajen iman pametnijih stvari na sta cu gubit vrime....
    Sta bude bit ce

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •