Po??tovani zanima me dali je netko bio na ovoj kompaniji i ako je bio ako mo?že prenjet neka iskustva,meni je ukrcaj 21.06. u Ateni
Pozdrav svima
Po??tovani zanima me dali je netko bio na ovoj kompaniji i ako je bio ako mo?že prenjet neka iskustva,meni je ukrcaj 21.06. u Ateni
Pozdrav svima
pozdrav, kolega
mo?že li jedno obrnuto pitanje? ima?? koji kontakt za aplicirati za zaposlenje kod njih? i mora?? li govoriti ??panjolski ja pone??to natucam ??panjolski, ali nedovoljno za ozbiljnu komunikaciju
Ja sada iden za 3rd.eng.ukrca san se preko agencije Zorović.
??panjolski ti nije potrebno znat pričat,ja san obavio intervju preko telefona
onda san za par dana oti??a u Rijeku polagat Marlyn test kod Zorovića,sve plača firma.
Neki dan sam preko maila dobia ugovor i popratno pismo,to san potpisao i poslao njima natrag tako da sada samo čekam avionsku kartu i garantno pismo za ukrcaj u Grčkoj.
Brod je grand celebriti
Pozdrav veliki svima
27.1. je razgovor u Rijeci u Zorovića.Planiran poć , pa ako neko ima koje savjete ili iskustva neka podijeli.
link:
http://www.zorovic.hr/clanak/intervi...en-1-14-1.html
Gulite kompire a ne pomorce !!!!
Kod Zorovica na tel se moras prijaviti za interview ili?
ja san tako.ti isto ides ?
Gulite kompire a ne pomorce !!!!
Pa razmi??ljam da odem..vidio sam da imaju poziciju 2 palube otvorenu, pa zato ne probati..
Mene je danas zvalo iz Zorovica, da ako mogu doc sutra na razgovor, a nije mi bas zaletit se iz DU do RI... Svakako sam prihvatio nesto drugo tako da ne idem.
Kaze da treba strojara, ako znam koga da ga uputim njima... Malo jes kasno, ali ako netko ima volje prosetat do Rijeke...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)